Förklaring

Vet inte vart jag ska börja. Egentligen är det en väldigt personlig grej men jag skäms inte för det, inte nu.

Allt började när jag var i 14-15års åldern. Då mitt ena bröst växte men mitt andra var väldigt litet. Mådde väldigt dåligt av detta, var aldrig med på idrotten eftersom jag inte ville duscha med andra. Hade aldrig u-ringade tröjor och dylikt. Sökte läkarhjälp och dom konstaterade att det var en medfödd missbildning. Jag hade då ca A kupa på mitt ena bröst och D på det andra. Blev skickad fram och tillbaka till olika läkare och hamnade tillslut i Umeå. De hade bestämt sig för att göra en bröst förstorning. Men på operationsdagen sa dom att de inte beställt mitt inlägg utan att jag skulle få ta det som fanns (ett mycket mindre). Men att dom skulle höra av sig efter 6 månader och var jag inte nöjd skulle jag få komma tillbaka och göra om det.

Jag flyttade till Trollhättan några månader senare. Då fick jag ett samtal och dom sa att dom inte kunde kalla mig eftersom jag tillhörde ett annat län. Så hon sa att jag måste börja om hela proceduren. Vilket tog ca 4-5år sist. I Umeå hade dom alltså gjort alla fel man kan tänka sig. De hade tagit ett för litet inlägg och lagt det under bröstmuskeln, medan mitt andra bröst var ett "normalt" bröst. Man lägger oftast inlägg under bröstmuskeln på en person som är väldigt smal (vilket jag verkligen inte var då). Så mina bröst såg väldigt konstiga ut. Går inte ens att förklara. 

Bestämde mig för att ta tag i detta på egen hand så tog kontakt med specialistkliniken i Göteborg. Där la dom in det rätta implantatet på rätt ställe. Så det känns skönt. 

Jag mår bra och kan äntligen använda bikini och se mig själv i spegeln utan att må illa. 


Kommentarer
Postat av: nalle333

Ärlighet varar längst! :) Och jag hoppas att du kan stoltsera med brösten i sommarens snyggaste bikini :) Hoppas att du mår bra efter "ingreppet" (kan man kalla det så, eller säger men operation?) Hmm. Kram

2010-05-20 @ 13:22:45
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333
Postat av: Sandra

Så det var det som var din lilla hemlis! Va skönt att det har blivit fixat så som du vill ha det, även fast det skulle blivit gjort rätt från första början (tycker ju jag i alla fall). Jag tror nog i för sig inte att du behöver må illa när du ser dig i spegeln (vet ingen som har tittat på dig och sagt att det mått illa) ;-). Men man har ju bara en kropp och man ser ju oftast felen med den (det gör jag oxo, varje dag) och inte styrkorna och allt det fina! Jag är glad för din skull, nu kan du charma alla på stranden med din nya och fina kropp! =D Själv så satsar jag på beach 200....hm....15 ???

2010-05-20 @ 14:01:23
URL: http://lolabambola.blogspot.com
Postat av: Larissa Oikari

Allt gick bra alltså? Är det som du ville att det skulle vara?

2010-05-20 @ 14:04:56
URL: http://oikari.webblogg.se/
Postat av: Christin

Gud vad skönt för dig Sandra att ha fått de gjort nu. Jag hoppas självklart på att du är nöjd med detta ingrepp. Jag lovade dig att prata med morsan om de här med skadestånd för att dom inte gjort jobbet rätt i Umeå. Hon råder dig till att ringa umeå sjukhus och begära att få prata med den som har hand om samtal och ärenden om du har blivit fel behandlad osv. Du ska också begära ALLA läkarjurnaler från träff 1 med läkare till sista läkarbesöket du gjorde via dom.

Eftersom att allt finns i dina papper så kommer du ha rätt till att begära skadestånd, dom kan även bli skyldiga till att betala din operation som du gjorde igår! Jag hoppas allt ordnar sig, och att du orkar ta hand om detta. För det är så jävla fel som du har behandlat dig! USCH :(



Kramar i massor <3

2010-05-20 @ 14:06:21
URL: http://christin.bloggagratis.se
Postat av: Frida

Skönt att det gick bra! Glad att du får känna dig nöjd! Du är vacker, kom ihåg det! :) /Frida W

2010-05-20 @ 16:03:43
URL: http://friwenn.blogspot.com
Postat av: Marie [Mamma till William & GRAVID]

Det va faktiskt det jag trodde att det va, eftersom du berättat om det tidigare :) Men hoppas allt gått bra och att du inte har allt för ont !

2010-05-20 @ 17:08:19
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Rosanna

Krya på dig kramar å hoppas du läker fort....:-D

2010-05-20 @ 20:32:33
URL: http://mylifeislikeahappyrose.blogspot.com
Postat av: Pauline - Home is where the heart is!

Vad härlig för dig att fått gjort detta!



Ville säga att vi gärna kommer på lördag! Hade ni tänkt någon speciell tid?

2010-05-20 @ 21:21:08
URL: http://familjengould.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Det måste va en himla skön känsla att äntligen få detta gjort!!!!

2010-05-21 @ 08:00:39
URL: http://kajsahjelm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0