Vattkoppor?

Lagomt trött imorse då väckaren ringde vid 04.30. Guuud va trött jag var. Men är på jobbet nu iallafall och har varit det i snart 1,5 timme. Men slutar ju tidigt idag iallafall :)

Fick förfrågan igår om vi ville att Loke skulle få vattkoppor. Jag vet inte hur jag ska ställa mig till detta så tänkte fråga er läsare, visst det är ju bra om han får det när han är liten. Men vara ledig från jobbet i en vecka är inte direkt så jätte bra nu när vi precis börjat. Sen så kanske jag kan få det eftersom jag hade enbart ett fåtal utslag när jag var liten, då blir ju jag JÄTTE sjuk! Fan, hur ska jag göra. Ska jag vänta tills han får det eller ska jag låta han bli sjuk?


Kommentarer
Postat av: karin

Oj vilken svår fråga..Ja vet inte om man kan säga vad som är mer rätt här men det är nog vad ni tycker själva i slutändan. det är ju så att om du också skulle få det så är det väl bättre att du får det än om du skulle råka få det när/om du är gravid? för då riskerar de att barnet blir dåligt. har ja hört.. ja har själv inte haft det å känner att ja gärna skulle vilja ha det innan ja blir gravid i framtiden.

2010-09-06 @ 09:44:42
Postat av: Kajsa

Jag hade nog valt att smitta honom nu trots allt.... att ens barn blir sjukt kan man ju inte hjälpa (tänker på ditt jobb)!! Jag hade gärna haft vattkopporna överstökade för länge sen... för får Harry det när syskonet kommit så blir det betyyydligt jobbigare!!!!

2010-09-06 @ 11:16:42
URL: http://kajsahjelm.blogg.se/
Postat av: Anonym

huvudsaken han får de när han är liten, ja fick de när ja va 19 år och det va de värsta jag varit med om i hela mitt liv. va sjuk i 7 veckor och det var ett rent helvete. usch, mår dåligt bara jag tänker på de. det är INGET man vill få när man är äldre,och ju äldre man är, desto värre blir det.

2010-09-06 @ 15:56:02
Postat av: mormor Karin

Mormor tycker inte man ska utsätta sig för smitta i onödan. Får man det så får man det.

2010-09-06 @ 17:40:06
Postat av: karin

Skriv gärna hur du bestämmer dig för å göra..

2010-09-06 @ 23:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0