VW träff i Vänersborg










Snygga familjen!

Jag har en snygg bror, helt klart.

Jag och Loke är inte så pjåkiga vi heller ;)

Väx upp!

Inte för att ha någonting emot den lilla by jag kommer ifrån men de flesta som bor "där uppe" lever i sin lilla bubbla. Finns inget utanför kommungränsen och säker 70% av ungdomarna har inte varit nedanför Sundsvall. Tragiskt med sant.

Så därför blir det ofta väldigt underligt att träffa gamla "bekanta" när jag kommer upp. De tror att jag sitter på några höga hästar för att jag bor i "storstan" och därför blir man ett pekobjekt. Sen är det samma mode som 95 där uppe också, Wu Tang kläder med fetaste hänget. Haha.

Varför jag nu skriver detta är att vissa verkligen inte växer upp. De fyller 25-30 men beter sig fortfarande som 15åriga skitungar. Skriver kommentarer som inte är av denna värld.


New clothes

Jag har köpt lite fräcka kläder till Loke som jag tänkte dela med mig av.


En bandana


Ett par shorts (likadana som Johannes)


Och en fräck skjorta!

Gårdagen

Igår var det ett minikalas i det Kronlidska huset. Vår söta grannflicka Ella kom över med paket och Loke sken upp som en sol. De båda sprang ut utan strumpor och skor och började hoppa i närmsta vattenpöl. Han tycker så mycket om denna söta flicka.

Sen dök dom upp, den ena efter den andra. Det bjöds på tårta och kaffe. Loke var i centrum och älskade det. Han fick bland annat en vattenpistol som han använde flitigt både på mig och resten av uppvaktarna.

Tydligen gick det rätt vilt till på afterworken i onsdags så jag är rätt nöjd att jag inte var med. Längtar dock tills nästa lördag, då ska jag och brudarna ut.

Andrea kom för att gratta Loke igår också. Jag har inte träffat henne sen maj. Fattar ni!!! Som jag saknat henne. Så till veckan ska vi ev gå på bio ihop. Mys! :)

Annars händer det inte mycket, är påväg att få en psykutbrott som resten av mina kollegor.....

Köp TTELA idag, Loke är ju med! :)

Foto

Lokes nya fina säng!






happy birthday

05.50 skulle Loke kliva upp idag, Puh! Så nu har han öppnat lite paket och springer runt här som en yr höna. Jag som hade tänkt ge han frukost på säng, men det blev ju inte av.
Kan ni tänka er att det var två år sedan? Just vid detta NU låg jag på BB med värkar. 08.01 är lillfisen född.
Från nyfödd till två år har gått så himla fort!

bilträff - slussarna

onsdagsträff vid slussarna!







my cute cat!

visst har jag en söt katt?

Update

Har inte blivit så mycket här på ett tag. Är fullt upp med både jobb och fritiden. Min mamma & pappa är på besök för tillfället.

Loke fyller två år på torsdag. Helt otroligt. Kommer knappt ihåg hur det var att va gravid. Så i helgen blir det kalas för både Loke och Johannes. Snart fyller man själv år också, hela 23år. Men än har inte åldersnojan kommit.


Är så himla trött nu för tiden. Höll på att stupa i säng direkt efter jobbet idag! Är afterwork med jobbet imorgon med, men skippar det eftersom vi har besök. Kommer väl fler ggr med tanke på att jag har rätt supsugna arbetskamrater ;)

Helgen


Jag har haft en underbar helg med underbara människor!

Längtan

Snart är det helg. Bara en timme kvar. Ska bli så mysigt i helgen, jag och Loke ska umgås i dalsland!

Snart fyller han två också, på torsdag. Tiden går verkligen snabbt! Han har blivit så himla stor. Fick lön idag med, så blir å betala räkningar så man har det gjort.

Nä, ett sista ryck innan helgen!

Pics


Är det värt de?

Fick min lönespec idag. Vet inte om jag har för höga krav därför tänkte jag vända mig till er, mina läsare.

Hur mycket mer än akassan bör man tjäna för att det ska vara värt det? Om man räknar bort bensinpengar + parkeringspengar tjänar jag 3000kr mer än akassan. Är det verkligen värt det?


Visste ni att....

.... jag är släkt med Thomas Gradin, en fd NHL spelare?



... och såklart är släkt med hans bror som också spelat hockey i VM och OS nivå.




Hur fan kan man vilja leva på soc?

Ja, vad säger man. Har inte mycket fritid nu när man jobbar heltid.

Kliver upp 05.45 varje dag och kommer hem 17.30. Så blir ju inte speciellt mycket tid över. För när man kommer hem ska det lagas mat, ätas och plockas undan. Sen är klockan alldeles för mycket och då är det dags för sängen.

Men gud så lat man var då man gick hemma också. Segade på hela dagen och dagarna bara gick utan att man gjorde ett skit. Så då är jag faktiskt hellre på jobbet 8 timmar om dagen och tjänar pengar. Fattar inte hur folk kan vilja gå hemma och leva på soc hela livet? Kan ju inte va kul, leva på minimum och aldrig göra något extra. Bara gå hemma och släpa benen efter sig.

Hade sjukt ont i ryggen igår, men jag har ju en sån underbar make så han masserade mig jäääätte länge igår och vet ni vad, det är mycket bättre idag! :)

Loke (filmklipp)


Halve dygne!

Göbben ä på jobbä halve dygne nuförtin´. Han ba jobbe han. Men märnings ä bra å ha!
Ä ju bra på å handle upp´om ja.

Längta så te helga, då ska vi träffe nollåttern som ä på dal. Ha ju int´ sett dotra deres sen de snöge som mest.

Å de ba klatre på jobbä, hele tin. Ba å stå ut.


Jomenvisst!



KLATERBAS han va ida´, dendän karln som kalla sä mannen min. Han sa te me att han glömt nyckla på jobbä. MEN VA SÄG DU FÖ LA? Va ba å dra till fabriken. Å tront du på faen att vi gatt handle å. Å int´ hade man äte nå heller, så hungri va man. Dra åt öge!


Karln min ä pjåki å. Int kan han ta nykokte pären me hanna int. Han ba skvärne va´ett..


"hette ne jett eller hette ne gatt... de jett hett gatt"

Reptiler










Känsliga läsare varnas

Känsliga läsare varnas.

Ni som känner mig vet att jag har problem med halsen. När jag gick i 8an fick jag en äppelbit som fastnade i halsen så fick åka in akut och operera bort den. De konstaterades då att jag har en väldigt liten hals jämfört med alla andra. Så när jag äter segt kött osv kan det fastna och jag får panik. Tro ni inte på fan att det hände på jobbet idag? Vet dock inte vad som hade fastnat eftersom jag ätit en skink-ost sallad. Men där satt jag och hade svin ont varje gång jag svalde. Fick panik och satt fingrarna i halsen. Spydde som en jävla gris och det gick över lite grann men satt fortfarande kvar. Så funderarde på om det kanske var en allergisk reaktion? Dock vet jag inte vad det berodde på men fick iaf allergitabletter av en jobbarkompis och efter 30min var det mycket bättre.

Men fy fan. Hatar detta. Spy på jobbet, hur kul är det? Kom ihåg att jag fick så engång när jag och Johannes var på mysmiddag på Butlers. Fick springa på toa eftersom jag spyr på engång om jag dricker efteråt (eftersom det inte har nånstans att ta vägen än upp). Åh.

Men nu är det bättre och det är jag glad över. Dock är jag jäkligt hungrig :/

Nedstämd

Idag åkte Jens & Anna hem. Kan ju säga att jag känner mig lite nere men i helgen kommer min mamma & pappa! Det ska bli jätte skoj. Dom stannar i en vecka iallafall.

Ville verkligen inte lämna Loke imorse. Han va så trött och mysig. Åh lilla hjärtat!

Nu längtar jag hem till man och barn. Skulle göra vad som helst för en veckas semester ihop!

Borås besök

Idag tog vi ett besök till Borås, skulle gå in på djurparken men när vi såg priset ändrade vi oss. 190kr/person. Rätt saftigt enligt mig. Så blev en tripp till tropik huset brevid istället. Loke var lika glad för det.


Köpte förövrigt en fräck grej också. En vanlig mugg som ser ut som en "take away" kaffemugg.

Känner mig lite nedstämd idag. Jens & Anna åker hem imorgon bitti och vi kommer nog inte ses förns december. Känns verkligen skit!


Har pratats mycket om husköp denna helg. Jag vill ju verkligen ha ett hus men skulle inte vilja skaffa ett hus i Trollhättan. Då skulle jag känna mig fast här, att jag aldrig har någon chans att få flytta tillbaka till norrland. För det vill jag, nångång. Gäller bara att hitta jobb och så.
Blä.

Fallens dagar.

Idag har vi varit nere på stan på fallens dagar. Gick runt och kikade i regnet. Så himla synd att det ska vara dåligt väder just denna helg. Hyrde film så ikväll ska vi mysa i soffan. Igår blev det brädspelande, så himla kul och så mycket bättre än att sitta framför tvn en hel kväll. 

Snart ska vi grilla. Fläskfilé, gratäng, potatissallad, majskolvar, haloumi och vitlökssmör. MUMS! 

Imorgon blir det kanske en biltur om vädret blir bättre.

Som barn i en godis affär?

Johannes fick ett paket med posten idag. Han var eld och lågor. Han hade beställt den nya Xbox slim (eller va f*n den nu heter). Han slet upp kartongen och installerade den direkt. Nu sitter min bror och min man som två tonåringar och spelar "skjuta skjuta" spel. Att något så litet kan göra två vuxna karlar till barn igen.


Loke är också eld och lågor. Han fick presenter av Jens & Anna idag eftersom han snart fyller år. En brandbil och en skottkärra. Han har ju tjatat om en brandbil hur länge som helst så vet ni vad han gjorde när han skulle sova ikväll. I ena handen håller han nallen och i andra såklart brandbilen som han småkramar sådär i sömnen. Go fis!

Jag knäckte det!

Idag grejade jag det! Vi hade ytterligare en tävling och jag stod som vinnare. Visst är det underbart? JAG KNÄCKTE DET! Woho. Haha. Så vi blev bjudna på glass såhär på fredags eftermiddagen. Inte helt fel? :)

Ut genom fönstret.

Min favorit kaffekopp åkte ut genom fönsret idag. Såhär två våningar upp rakt ner på gågatan. Tur att den inte träffade gubben nedanför. Sen va det nära att en kruka åkte ner sådär 3min senare. Livat på jobbet idag. Haha

Varmt är bara förnamnet här inne på kontoret. Svettas som en gris och har skit ont i magen. Två på jobbet har haft magsjuka på en vecka. Håller tummarna att man inte blivit smittad :/

Underbara fredag!

Idag är det fredag, visst är det underbart? Imorgon slipper jag kliva upp 05.45 (förhoppningsvis). Loke är så himla glad nu också, grannflickan har kommit tillbaka från sin sommarstuga så dom träffades en stund igår kväll. Ingen av dom ville in och lägga sig även fast klockan var tio.

Nu ska jag strax sticka iväg på jobbet. Roligare än så blir det inte

Vad kommer helgen att bjuda på?

Vi funderar starkt på att skita i fallens dagar och göra ett besök på Borås Djurpark i helgen istället. Men ska ju tydligen regna i Borås i helgen. Så vi får se vad helgen bjuder på! :)

Vi funderar på att köpa en ny tv också, till sovrummet. Eller är väl mest Johannes som funderar på att slå till nu när sommar rean är igång.

Längtar sååå tills vår nya diskmaskin som vi ska köpa nästa vecka!!! :) Istället för att diska 3ggr i vår lilla kanske man kan köra engång istället. Lovely!

Bara för att...

idag fyller min make 25år. han fick 1500kr till en tatuering och ett par DePalma shorts :) Tror han blev nöjd.

Fan va jag har gått å bleve snygg. Man kanske blir snyggare med åren? ;)

Älskar iallafall min nya hårfärg så imorgon ska här införskaffas en svart ögonbrynspenna. Jag som hade köpstopp? Haha. Vilket skämt.

Imorgon kommer Jens & Anna. Kanske blir ett besök på Borås Djurpark i helgen. Då har jag verkligen nytta av mitt nya objektiv!

Intervju med tidningen

Idag har det verkligen varit en slappar dag. Loke har halvt som halvt sovit hela dagen medans jag städat och tränat. Men imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen :) Ska bli riktigt härligt faktiskt. Får myror i kroppen av att bara sitta hemma, kan inte riktigt slappna av. 

Jag och Johannes ska bli intervjuade för TTELA (lokal tidningen) nästa vecka. Kul va? :)

Åh jag längtar till helgen. Då min bror och min svägerska kommer hit. Vi ska grilla och njuta av livet på altanen. GÖTT!

längtan

Någon som längtar efter mommo & moffa, jäsh & anna

"Före bild"

Testade min nya bikini idag, som jag köpte på marknaden i helgen. Onesize fit´s all? Njae.

Men nu har jag iallfall en "före" bild att gå efter nu när jag ska börja träna igen. Får väl se om det ger något?
Såhär såg man ut förra året. Åh fy!

"hej kameran"


en tripp till vårdcentralen

Vi åkte till vårdcentralen idag. Loke har scharlakansfeber. Tydligen är det väldigt smittsamt och kan smitta hela familjen, kul om man skulle få feber i denna värme? Man blev ju nästan sjuk när man läste symtomen.

Så imorgon tar jag ut min första VAB och vet ni vad? Jag hoppas att det blir regn imorgon!

Idag ska jag iallafall komma igång med min Wii träning. 20min om dagen, 6 dagar i veckan. KÖR HÅRT!

Namngeneratorn

Tycker att alla i min bekantskapskrets är gravida och det snackas mycket om namn.
Gick in på "namngeneratorn" för skojs skull. Den tyckte då att ifall jag och Johannes skulle få en pojke skulle han heta Farhad och ifall vi skulle få en tjej skulle hon heta Emmy. Inte direkt några namn jag skulle valt men det är ju ett tips iallfall.

http://svenskanamn.alltforforaldrar.se/namn/namngenerator

Enligt mig så är det viktigt att namnet på barnet ska passa ihop med dess syskon (om han/hon har några). Det ska klinga fint. Men det är kanske bara jag?



tillbaka till verkligheten

Idag var det bara att åka till jobbet efter 4 dagars ledighet. Kändes lite tungt faktiskt. Loke är fortfarande inte riktigt frisk så han fick vara hemma med farmor idag.

På onsdag fyller Johannes 25år och jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska köpa. Är det någon som har något förslag?

Innan helgen kommer brorsan och Anna hit också. Ska bli kul. Är ju fallens dagar här i trollhättan så vi får se vad vi hittar på :)

Bilder från helgen

Jag mår illa och kallsvettas. Uuuh. Kan bero på att jag enbart ätit frukost och druckit en massa kaffe. BLÄ! Vem fan orkar laga mat när det är så varmt ute?


Här kommer lite bilder från helgen. Skippar bilarna, dom får ni se i bilddagboken istället.

Power Big Meet

Helgen har varit underbar men ändå haft sina dåliga stunder. Loke fick såklart feber på torsdagen i bilen. Den höll i sig till lördag. 40,6 hade han som mest. Så han hade det inte alls lätt i värmen. För vet ni vad, vi hade 30-34 grader hela helgen. Helt sjukt varmt va det! Nu när vi åkte hem va det 37 grader på vissa ställen. Puh!


Har alltid sån ångest när vi ska åka hem från Västerås, varje år. Det är så sorgset på nått vis när man ser alla amerikanare efter vägen och alla vet att det är ett helt år tills nästa gång. Vissa träffar man ju bara engång om året, just på power meet.


Har iallfall gjort några fynd på marknaden och har fått en fin bränna. Så jag är nöjd ;)

Bye bye

Nu åker vi snart till Västerås. Loke och jag. Bloggen kommer inte bli uppdaterad i helgen men kika gärna in på söndag. Då lär det komma en massa text och bilder.
Ha en trevlig helg!

Jävla dynga!

Fan, helvetes jävla skit. Jag har glömt min mobil på jobbet. Detta innebär att jag måste åka till Uddevalla tiiiidigt imorgon. Alltså ingen sovmorgon och en timme försenad bilfärd till Västerås. DYNGA!

Nu är allt ihop packat och jag har laddat med fika så jag och Loke kan stanna efter vägen och mysa.
Känns faktiskt jätte konstigt att åka på en längre bilfärd utan Johannes. Hur ska det gå med Loke? Kommer han skrika hela vägen och ta sig ur bilbarnstolen? Herregud. En 4 timmars bilfärd kommer ta 8 timmar om jag har otur. 

Ska snart lägga mig, så det blir torsdag nångång!

Önskemål

En sån här skulle man haft. Ska tydligen gå att beställa i Västerås i helgen. Men lär vara svindyr!?


Viktigt datum.

Jag ska sluta röka. 

1 oktober. Långt dit men då hinner jag förbereda mig mentalt. Sen blir det att börja träna kondition när jag får fast anställning i november. 1000kr/mån i friskvård är ju inte fel. Så blir ett gymkort och träningskläder. Då har jag varit rökfri i en månad (förhoppningsvis).


Jag klarade att sluta när jag blev gravid, så varför skulle jag inte kunna klara av det nu?

New haircolor

Nu är jag svarthårig. Så konstigt att se sig själv i spegeln. Man känner lixom inte igen sig själv. Haha.



Har ju glömt visa "jackan" jag köpte förra veckan.


Idag kom min nya kamera också. Så nu är det på laddning. Jag är jätte nyfiken på den! :)
Sista dagen på jobbet imorgon, sen bär det av <3

My loved one

Gud så söt han är, min kille!

Ikväll tog jag mig ett välförtjänt bad. Gud så skönt! Haft ett litet hemma spa med ansiktsmasker och grejs. Nu är det snart dags att sova, jobb imorgon igen. Men imorgon ska jag färga håret också!!! :) Nyfikna på hur det kommer bli?

Västerås 2009. Lokes första Big Meet
Västerås 2008. Jag och tjockis magen. 3 veckor innan BF
Västerås 2007
Västerås 2006. Carro va liiite bränd här tro jag? Haha.

Detta är mitt 22år på Power Big Meet. Familjens egna tradition att åka dit. Har er familj någon tradition på sommaren?

En ny kamera

Nu har jag legat på latsidan allt för länge. Idag ska jag börja träna igen. Ska iallfall börja träna med mitt Wii igen, 20min om dagen. En bra mjukstart. Sen ska jag försöka dra ner på ciggaretterna så jag kan börja springa lite. Nu ska magen bort så jag får på mig min nya klänning! :)

Har faktiskt köpt en kompaktkamera idag. En liten Nikon. En röd skönhet.



Så jag håller tummarna att jag ska få den innan torsdag men jag drar ändå med mig systemkameran.

Men nu har jag shoppingstop. Har blivit mycket denna månad, men blir väl så när man får sin första lön. Men har faktiskt varit duktig och sparat iallfall 3 tusen. Så lite duktig är jag allt. Snart fyller min man 25år också. Så ska fixa en present åt han med. Hihi.


bästa dagen på länge (foto)

Denna dagen har varit en helt underbar dag. Tror det varit den bästa på länge faktiskt.
Dagen började med en sovmorgon, tack Loke. Sen har Loke och Ella lekt på morgonen och dom är ju så himla söta mot varandra. I eftermiddags fixade vi barnvakt och åkte till O´learys för att äta middag, fira vår bröllopsdag såhär i efterhand. Gud så god maten var. Mmm. Orkade inte ens med efterrätt och kan ju säga att det är väldigt sällan.

Sedan har vi legat i soffan och tittat på Shutter Island. Riktigt bra va den. Nu ikväll åkte vi ut till Öresjö för att titta på solnedgången och bara vara. Underbara dag!

Fler än vi som badade idag

Oj oj oj oj. Varit FULLRULLE hela dagen idag. Vi åkte ju som sagt ut för att bada. Kan väl säga att det var några fler än oss som tänkt den tanken. Var ju nästan så att man fick ståplats på stranden. Haha. Loke ville som vanligt inte bada. Han hatar verkligen att bada i sjöar. Så jag fick ligga på stranden och bli sandig istället.
Sen hem och grilla halva Ica Maxi tro ja. Herregud va mycke mat vi hade.

Bada bada bada

Nu kan allt tiden få gå lite snabbare så Johannes kommer hem nångång. Svettas ihjäl. Vi blir ett helt gäng som ska ut och bada. Madde, Johannes, jag, Loke, Pauline, Freja, Marcus och Mia! :) 29grader i skuggan var det här vid tio tiden imorse. Helt sjukt! :)

Så nu håller jag på att packa för fullt. Är ju så himla mycket man ska ha med.
Bilder från dagen kommer senare.

Bomullsbröllop

Gårdagen var så mysig. När jag kom hem från jobbet så fixade vi ordning poolen här utanför så barnen kunde bada. Sen blev det grillning med grannarna och när barnen lagt sig öppnades vinflaskan.

Nu är bröllopsdagen här. Vår första. Johannes stack till jobbet innan jag klivit upp och Loke vaknade halv 7!!! Jag som trodde att jag skulle få en liten sovmorgon iallfall? För i vanligafall ska ni veta, att jag måste väcka Loke vid 7 för att han är så trött. Men på lördagar då är han morgonpigg. Haha.

På eftermiddagarna och helgerna kör vi stenhårt på att få Loke blöjfri. Går faktiskt rätt bra. Dock skulle jag behöva köpa nya kalsonger och shorts till han. När inte blöjan är på kan det gå åt 5st om dagen.

Nu ska jag städa lite och sen ska vi åka ut & bada när Johannes kommer hem från jobbet!

Weekend!

2,5 timme kvar tills helgen är här. Gissa om jag ska ta vara på denna helg! Är rätt så fullt upp i helgen faktiskt. bada, grilla och ev. en utflytk står på schemat! :) Åh va jag längtar!

har även fått tid för färgning av mitt hår. Tisdag kl 14.30 är det dags! :) Hoppas hoppas hoppas att det blir bra!

Har även varit på boa idag. Blev lite vin, sen köpte jag lite öl till min kära make eftersom jag är världens bästa fru! :)


Weight

Det syns inte så mycket på vågen längre men märks tydligt på kläder.
Jag ser fortfarande mig som en tjockis. Vissa kankse tycker det men egentligen så vet jag att jag inte är det. Mullig kanske? Men ser mig fortfarande som jag såg ut förra året TILLS man ser bilder. Jag är väldigt tacksam över att ha dokumenterat min viktnedgång. Det är faktiskt ett tips om man bestämt sig för att gå ner i vikt.


november 2009                     juli 2010


Men vill nog helst gå ner 5 kilo till. De mesta som jag vill ha bort sitter ju på magen. En massa hud (som har tusen bristningar pga graviditeten) och endel fett. BLÄ! Bli av med magen och sen skulle jag vara nöjd! Man ska ha lite former som kvinna också :)

Summertime!

Idag plaskade Loke och Ella i poolen här utanför. Jätte mysigt! :)
Lillrumpan!!! :)

Sen måste jag säga att jag är jätte stolt över min stora kille som gjorde nr 2 på pottan idag!!! :)
Nu ska jag och Johannes mysa framför en film.

F*ck

Fick hem min klänning idag och tro ni inte på f*n att den är för liten? Tänkte inte alls på att det var USA storlekar och beställde hem en large. Men fattas inte mycket, kanske 0,5cm under bysten. Så nu har man nått att sträva efter iallfall. För den var rikigt snygg! :)

Men men, det andra som kom i paketet passade iallafall! :) Kanske ska ha mina nya kläder imorgon på jobbet.
Om en vecka får jag träffa min familj igen <3

Har iallfall börjat med situps innan jag går och lägger mig. Vet inte om det kommer ge något resultat men känns ju bättre att göra någonting än ingenting iallafall. Sen går det ju så himla snabbt också. Började smått med 30st. Så ska öka med 10st varje dag. Så får väl se hur långt jag kommer. Ska iallfall göra 100st varje dag i en månad och se om det ger något resultat. Vad tror ni?

heart attack

Måste bara säga att jag fick en hjärtattack i tisdags. Jag och Loke var ute på gården och helt plötsligt ville han ha mjölk. Så han stod vid ytterdörren och väntade på mig medans jag skulle snabbt som ögat hämta lite mjölk. 20sekunder senare va han borta. Helt borta. Jag tittade runt på uteplatsen, ingen Loke. Tittade mot Ella´s hus, ingen Loke. Skrek tillslut "LOOOOOKE"!. Då hör jag hur han svarar. Han hade sprungit vid sidan av huset mot förråden. herregud va rädd jag blev! Trodde någon hade tagit han. Så hädanefter får han allt följa med in om jag ska hämta något. Hur snabbt det än går.

Imorgon är det fredag. Då ska jag blåsa upp Lokes sjörövarskepp! :)