Anything. Nothing

Gick ut. Tog lite bilder på allt och inget.

Work, work, work

Fick reda på att Johannes jobbar på lördag, vår bröllopsdag och allt. Jätte tråkigt verkligen men är ju bra med pengar iallfall. Man får ju se det från den ljusa sidan.

Så nu vet jag inte alls vad det blir i helgen...

Its a beautiful day!

Någon mer än jag som blev lite fundersam när Ellos höstkalalog damp ner i brevlådan?
Vem vill tänka på höstkläder då sommaren knappt börjat?

Idag var jag och Loke ute på Gardesanna med Madde, Pauline och Freja. Var verkligen jätte mysigt och tiden bara flög iväg. Helt plötsligt hade vi varit där i 4 timmar och Loke var helt slut och somnade såklart i bilen. Men när han märkte att Ella var ute då piggna han allt till. Så dom lekte hela kvällen och grannen bjöd på rosévin. Underbara grannar, säger jag igen.

Ska tydligen vara soligt och fint heeela veckan. 30 grader ska det bli på lördag. Det låter väl underbart? Får se om vi hittar på något roligt. Bada lite kanske?

Nä, nu är det dags att göra iordning allt för morgondagen så jag inte behöver stressa ihjäl mig.

Today

Gud va varmt det är ute. Puh! Men snart ska vi iväg och svalka oss i Vänern.
Jag ska eventuellt få en kökssoffa. Gud så glad jag är! Har ju alltid velat ha en sån :) Imorgon är det jobb igen, tillbaka till verkligheten. Men känns skönt att ha haft en minisemester. Fått rå om Loke lite :)

Nu ska jag fixa lite lunch åt fisen och sen får han vila. Han lär bli rätt så trött efter utflykten :)

New dress and accessories

Kunde inte motstå denna när den var ute på REA
Sen blev det dessa två...
...och domhär söta örhängena.

Wedding day

På lördag firar jag och Johannes ett år som gifta. Kan ni tänka er? Tiden går så himla fort.
Vi funderar på att åka till Danmark eller Tyskland (om vi får barnvakt och om Johannes inte jobbar). Men hoppas att vi kan hitta på nånting iallafall.
Loke mår mycket bättre idag. Han har ätit bra och har ingen feber. Så ska eventuellt bada med Madde, Pauline och Freja imorgon :) Ska ju bli kanon väder så måste ta vara på min lediga dag.
Längtar ihjäl mig tills nästa helg. Då är det Power Big Meet i Västerås. Jag och Loke ska åka dit själva på torsdagen och Johannes kommer efter med tåg på fredagen.

Photo


Midsommar

Då har vi landat i Trollhättan igen. 

Vi har haft en underbar helg i norrland med familjen. Loke har dock blivit sjuk på kuppen, 39,5 graders feber har han :/ Så idag får han vara hemma med mig.
Blir inte så mycket skrivande just nu utan ni får titta på lite bilder istället.
Loke blev överlycklig när han fick köra morfars raggarbil!
Mosters hundar hälsade på

Lovely!

idag har jag shoppat. Två par jeans blev det till mig själv. Åh va glad jag blev när jag kunde ha en strl ÄNNU mindre. Från w32 till w29. Visst är det underbart?! :) Synd att man är så himla lång. Fanns inte många kvar i w29 l34 kan jag säga.

Nu är jag stressad så blir en mini inlägg. Måste packa färdigt, åka ner till stan, packa i bilen och laga mat & sen hämta Johannes från jobbet.

Blir inget bloggande i helgen eftersom vi varken har tv eller internet i stugan. SKÖNT!
Ha en trevlig midsommar allihopa!

the best job in the world!

Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag har världens bästa jobb! Fick reda på att vi är ledig torsdag, fredag, måndag och tisdag PLUS att vi har betalt! :) Wiho!

Så himla synd att Johannes inte är ledig, då hade vi kunnat stanna i norrland lite längre.
Åh, nu ska jag packa resväskan! :) Imorgon är det mycket att stå i....

A hard work

Kommer ni ihåg att jag jobbade med att dela ut reklam i 4 timmar? Fick den lönespecen idag, 500kr! Lätt värt. Sen har jag en löneutbetalning från Kappahl och sen från Add More Value! Så kommer bli en bra månad detta :) Woho.

Berättade för Loke att vi ska åka till mormor & morfar snart. Han bara skrek rätt ut "JAAAAAAAAAAA!". Sötfisen.

Men nu börjar vi snart här. Tjoflöjt!

Jareskär och Kronlid på nya upptåg!


Jag och Jennifer i helgen :)

Tittade på en gammal bild som togs på en krog i Sollefteå.
Sån jättestor skillnad är det inte tyck ja. Man ser ju att det är jag iallfall :)
(2010 - 2006)
Well well. Fick reda på att jag är ledig på torsdag. Wiho! Men Johannes jobbar ju fortfarande så vi kan inte åka speciellt mycket tidigare ändå. Nu ska jag skriva packlista för resan och planera lite. Vi har ju inte bokat hotell än heller så måste nästan få tummen ur och göra det snart.

Beautiful day!

Åh herreminge vilken dag det varit. Började med att man blev bjuden på frukost på jobbet. Bussen gick sedan till en go-cart bana! :D Fy fan va kul det var! Hade som bästa tid 1.10 vilket gjorde att jag var förbi iallfall hälften av mina arbetskollegor. MOHAHA!

Vi drog senare mot Gustavsberg och var på Upplevelse ladan (tror jag att det hette). Vi delade in oss i 3 lag och hade olika tävlingar. Som klättervägg, pilbågsskytte och annat skoj. Vi vann!!! :D Woho.
Blev därefter grill och bad. Lite små kallt i vattnet kan jag säga. Haha. Men har iallfall haft en underbar dag med underbara människor!
Därifrån fönstret skulle man ta sig ner..
Det gick inte all klaga på varken väder eller utsikt idag

Bird is the world


Backstage

Igår drog jag och Jennifer ut på krogen. Först hem till mich (fotografen på BS) och han hade en snabblektion i fotografering. Drog vidare till backstage, hade verkligen jätte skoj! Tror inte jag varit på krogen nångång detta år. Inte vad jag kan komma ihåg iallafall. Om man inte räknar med kryssningen till Åbo. Det är faktiskt 2 månader sedan jag drack också, tiden har verkligen flugit iväg det sista och helgerna spenderar jag ju helt med min familj. Just därför åkte jag iväg efter jag lagt Loke igår, så jag inte skulle missa en vaken minut med min älskling.

Men imorse va de segt. Kom hem kl 2 och vaknade kl 6. Men kommer sova gott inatt iallafall ;)

Mich tog endel bilder på mig och Jennifer igår som kommer upp här sen!
Nu ska jag och Loke mysa ner oss i soffan och titta på saltkråkan.

Loke Kronlid (pics)




i love sepia

Idag var jag och Loke ute och lekte med grannflickan Ella och hennes mamma.
sparka lite boll
Men sen kom åskan, ovädret och haglet så vi sprang in.

Weekend!

Idag är det fredag. Men blir ingen direkt helgkänsla när Johannes jobbar 7-16 både lördag och söndag. Men det blir bra med pengar :) Jag och Loke ska sysselsätta oss med födelsedagsfirande och förhoppningsvis en dejt med Madde :) Så vi har nog det vi gör ändå. Ska även stor handla själv med Loke. Har inte gjort det förr så vi får väl se hur det går ;)

Hemma i Kramfors är det stadsfesten i helgen. Saknar det faktiskt lite! :/ Men nu åker vi upp snart!!! Ska beställa boende i Gävle så vi åker 6 timmar dit på kvällen och sen resten på morgonen efter. Blir nog bäst så :)
Längtar ihjäl mig till midsommar nu!


Can´t make up my mind!

Nu är jag tillbaka från frisören. Väldigt nöjd som vanligt. Diskuterade färgningen med henne och hon tyckte nog att jag skulle passa i båda färgerna men att det är bäst för håret att inte bleka det och om jag skulle försöka ljusa upp det kommer det ta lång tid och det kommer nog inte bli så ljust som jag vill. DAMN!
Nått sånt här hade jag tänkt mig. Hur tror ni det kommer se ut på mig? Undra om det ser bra ut även om man inte gör världens håruppsättning?
Nu har jag tjatat sönder er med mitt hårproblem tror jag. Haha.

Hairdresser

Idag ska jag klippa mig. Gud så härligt!

De ringde från försäkringen idag och det verkar gå framåt. Nu ska dom beställa mina journaler så får vi se vad som händer. Men det har iallafall tagit upp mitt ärende nu och det känns ju bra. Ska inte ta ut något i förskott.

Men nu är det lektion så får dra nu.

Morning

Idag hade jag en så kallad sovmorgon. Gissa när jag vaknade? 06.15 som vanligt. Var bara till & kliva upp de. 

Älskar ju att köra bil och nu blir det ju sisådär 6mil om dagen. Men något som jag har märkt och tycker är lite läskigt är när man möter en bil och föraren kollar en rakt i ögonen. Känns som om han kollar en rakt i själen. Helt allvarligt, så jäkla läskigt. Haha, flum Sandra!
Igår köpte jag äntligen blommor till altanen, blev jätte fint. Satt lavendel på bordet i hopp om att några fjärilar ska söka sig dit :)
Åh, satt och kollade på yr.no. Vi ska få sommarväder till veckan! Underbart. Hoppas det håller i sig :)
Nu ska jag snart sticka på jobbet till mina underbara arbetskamrater.

Hahahaha!



Pics










Glee

Mohaha, skadeglädjen är den sanna glädjen?
ska regna och vara 12grader i Stockholm på lördag, då vankas det bröllop.

Men på måndag när vi ska ha en utedag med jobbet ska det bli strålande sol och 19 grader. Underbart! :) Ikväll ska vi till Johannes mormor och fira hennes födelsedag och på lördag ska vi fira Jennifer och Sebastian. Så blir mycket kalasande denna vecka :)

Om 1,5 vecka är utbildningen slut och det är dags för allvaret. Lite små nervöst faktiskt men kommer nog gå galant :)

Neighbours

Till anonym
Lite tyngre är det men inte speciellt mycket, inget man tänker på. Har ett stativ men använder det tyvärr inte så ofta som jag borde. Men har inget stativ till objektivet om det var det du tänkte på. Detta är ett tele-macro objektiv :)


Vi har nu varit ute på gården i 1,5 timme och lekt med Loke´s bästa kompis/granne, Ella. Vi har grillat korv, cyklat en massa och kollat på äckliga "maskar". Haha. Så underbart att ha bra grannar. Det gör ju så himla mycket. Dom är ju så roliga. När Loke är ute och Ella inne så står han och ropar på henne tills hon kommer ut. Och tvärtom. Dom gav varandra en riktig björnkram innan dom skulle gå in och sova, så söta :)
Fan va bra allt känns nu. Ett bra jobb med bra arbetskamrater, en son som utvecklas för varje dag, en man som säger minst en gång om dagen hur mycket han älskar mig, en mysig lägenhet och underbara grannar. Fattas bara att jag får träffa min familj lite mer, men snart så :) 

Har inte fått mitt objektiv än. BUHU!

Confused

Som ni vet så vill jag färga håret. Men jag är väldigt förvirrad.

Funderat på mörkare hår med rött i. Eller kanske ljusare med lite mörkt i.

Svårt detta. Är ju väldigt olika, båda alternativen. Men det löser sig. Ska iallfall iväg och klippa mig på torsdag! :)

Nu längtar jag hem till Loke & Johannes. Men snart är dagen slut och halva veckan har snart gått. Helt sjukt!

d40 + 70/300 = great

Min nya älskling







Härliga måndag!

Åh jag vill bara hem så jag kan fota i detta underbara väder. Har ju inte hämtat ut det nya objektivet än men har fortfarande Mia´s hemma som jag fick låna :)

Många tycker säkert att det är väldigt onödigt att lägga ut så mycket pengar på en kamera. Men detta är ju faktiskt min hobby! :)

En härlig och relativt slapp måndag. Som det ska vara. Måste ut och köpa nya blommor som jag kan ha på altanen också. Undra om jag ska åka dit ikväll eller om jag ska ta det i samma veva som jag hämtar objektivet.

Men snart är det lunch och sen har ju faktiskt halva dagen gått!

Vi hade prov idag och jag var väldigt nervös och stressad inför detta. Men tydligen hade det fastnat rätt mycket under föregående veckor för hade bara 3 fel. Så jag är väldigt nöjd! :)

Pics

Idag var vi och firade söta Lexie´s 2års dag. GRATTIS :) 



Sen har jag även gått och köpt mig ett nytt objektiv.
70/300! Love it. Sen måste man ju köpa UV filter och väskor också. Ja, flertalet väskor. 





Imorgon är det jobb igen vilket betyder prov. Så ikväll blire plugga av!

Loke (filmklipp)

Loke och "Jejjan"

ULLARED

Idag drog jag, Mia och Madde ner till Ullared. Va rätt mycket folk men det beror nog på att folk fått skatteåterbäringen nu innan helgen. Men hittade endel, mest till Loke dock. Men blir ju lätt så. Haha.

Fick låna Mia´s telemacro objektiv idag. Åh va underbart. Blir nog att man köper ett sånt snart, för det var ju inte speciellt dyrt heller. Men här är några prov bilder. Inget speciellt så direkt men man märker tydligt att detta är ett helt nytt objektiv.


Bakgrunden blir så mycket bättre.

Ja, tillbaka till Ullared. Blir inte speciellt mycket faktiskt, 1300kr. Men köpte det nödvändigaste. Tror jag plockade ut iallafall 4 grejer påväg till kassan. Haha, blir ju alltid så. "Behöver jag veeerkligen detta" oftast blir svaret nej.
Men två påsar blev det iallafall :)

Competition

Vi hade tävling på jobbet idag igen. Vinster var gratis mat och dryck på firmafesten som vi inte satt datum för än. Men inte fan vann jag inte. Haha, så jävla sur jag blev. 

Imorgon blir det Ullared iallafall. Nu är det bestämt! Jag och brudarna drar ner tidigt som fan för att slippa de längsta köerna. 

Men nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig i sängen. Blir en tidig morgon imorgon också. Johannes ska ju jobba 7-4 så blir till & kliva upp tidigt.

Weight

Vågen var min bästa vän idag. Såhär lite har jag inte vägt på flera år. Denna morgon stannade vågen på 75,6kg!!!
Kommer ni ihåg vad jag började på i oktober nångång? Hela 87,7kg. 


Då och nu bild. Visst är det vackert?

Swimsuit

Hade ju lite små ångest över badandet den 21a. Men efter att ha testat lite olika baddräkter och bikinis som jag samlat ihop genom åren så bestämde jag mig. Leopard baddräkt blir det. Visst kan man ha den på "firma dagen"? Eller är det lite konstigt? 



Jag har ju lixom världens snyggaste bränna. Bruna smal ben och armar men bleka lår. Haha! Har ju även snyggaste "har" minen på det högra kortet. Och om ni undrar varför mina tår är vita, kan jag säga att det beror på mina träskor. HAHA!

Men måste säga, FAN va snygg jag blivit. Är riktigt jäkla nöjd förutom sladdret som är på magen då såklart. Liiiite smalare överarmar och lår skulle ju inte va helt fel. Men det får vi jobba på senare. 



Great news!

Vet ni. Att idag känns det mycket bättre! Går verkligen från dag till dag detta. Ena dagen tycker jag att jag kan mina arbetsuppgifter nästa dag kommer nått helt nytt och man är tillbaka på ruta ett igen. Men så är det. Jag kommer bli grym på detta! Så de så :) 

Fick även en rolig nyhet idag. Den 21a ska alla på kontoret ha en dag på hemlig ort. Vi ska grilla, bada och greja. Kommer bli helfestligt. Undra hur man ska göra med bad problemet då? Får jag bada i sjöar tro? Såret är ju inte läkt än. Men det löser sig. 

Imorgon är det fredag också. Kan inte veckorna gå liiiite långsammare så man hinner med sig. Haha!

Jag ska börja prata på engelska med Johannes på kvällarna, så jag får ett bättre ordförråd. Det behövs kan man säga. Blir mkt ehm och öh hela tiden. Haha.
Underbara dag!

L O V E

Down

Idag har jag varit lite nere. Vill hem till norrland, saknar familjen, naturen och luften. Men det får vänta till midsommar, inte så långt kvar ändå. Har inte varit hemma sen påsk, är ju ett tag sen nu.

Men får ta nya tag imorgon. Rycka upp mig och titta framåt.

Känner mig otroligt stressad och det är nog grunden till att jag är lite nere. Känner att jag måste prestera 110% på jobbet men känner att jag inte räcker till alla gånger och sen komma hem och vara 110% mamma och hemmafru. Det tar musten ur en ibland. Men blir nog bättre när jag kommit in i jobbet lite bättre och känner att jag duger. 

Är väl dags att sova snart och klockan är 21:11. Känner mig som ett barn.



If I had a girl...

Hittade världens sötaste klänning, perfekt till midsommar. 



Hade jag haft en tös hade jag köpt den diiiirekt. För gissa vart den finns? ULLARED såklart!

Disgusting!!

Har jag berättat att våra häggar blivit invarderade av häggspinnmalar. EUH! Har två träd på gården som är alldeles vid lekparken. FY FAN SÄGER JAG. Skit vidrigt verkligen.
Tillslut kommer hela trädet va täckt. Funderar starkt på att ringa hyresvärden så han kan ta bort träden helt, eller om det finns något "botemedel". För såhär kan vi inte ha det. Tänk om barnen hittar det och stoppar det i munnen? 



Världens bästa...

Har inte jag världens bästa vän? Visst är hon för söt?

Imorgon är det en ny dag med nya tag! KÄMPA PÅ Sandra!

längtar så jag dör!

Ytterligare pengar på banken kom idag. Wiho! Dock inte skattepengarna men lite från akassan. GÖTT!
Så i helgen ska det inhandlas blommor som jag ska plantera ute i tråägårn :)

Så förhoppningsvis drar jag, Madde och Mia till Ullared snart. Var ju ett tag sen man va där så hoppas dom har lite nytt :)

2,5 vecka kvar till midsommar också! Längtar så jag döööör! Kommer bli så himla mysigt att fira i stugan med familjen. Bästa dagen på året faktiskt, efter julafton då såklart.

Nu är jag grymt hungrig så nu ska jag snart bege mig till lunchrummet.

Patientnämnden, CHECK!

Är verkligen inte så mycket som händer som kan nämnas här. 

Har iallafall fyllt i blanketten till patientnämnden, nu är det bara att vänta och se om den går igenom. Om jag får ersättning för skadorna som läkaren på Umeå sjukhus gjorde. Det värsta som kan hända är ju att man får ett nej, men är ju inte hela världen heller eftersom jag redan betalt operationen. Är ju bara ett plus i kanten om man kan få någonting tillbaka. 



Passade på att ta en bild när jag var ute i trägårn idag. 



Ullared

Jag är så himla sugen på att åka till Ullared nu när skatten kommer. Någon fler som är sugen? :)

Har inte fått min journal ÄN! Måste fan ringa dit och fråga vad som pågår. Vill dom inte skriva ut den för att jag inte ska gå vidare med ärendet eller vad händer?

Nu ska jag fortsätta med min utbildning! :)

Over and out

update

Dagen har bestått av en jäkla massa städande. Marcus, Mia och Madde var här på lite grillning också. Sen har vi varit ute och busat hela eftermiddan. 

Ska strax börja läsa på lite inför morgondagens prov. Ja, jag vet att jag är liiiite sent ute. 







lördagen

Hade verkligen inte tid att sitta vid datorn igår. Var fullt ös från första början. 

Vi åkte iallafall till Power Meet i Nossebro. Var jätte mycket folk. 3 tusen bilar inne på fältet och sen kunde de inte släppa in fler så var ju säkerligen tusen bilar till utanför. Härligt väder kan göra mycket. 

Sen grillade vid hos svärföräldrarna och sen åkte jag till Madde. Jätte trevligt. Vi grillade marshmallows på balkongen och hade det gött! :) 



Undra varför?

Ja, då var det helg! :) Härligt.
Idag har jag klippt Loke så nu är han korthårig igen. Är ju så mkt behändigare när det är såhär varmt ute. 

Jag vet inte hur det kommer sig men på jobbet så blir det att jag umgås med killarna. Har ju ioförsig nästan alltid varit så, att jag umgås med killar istället för tjejer. Undra varför? 

3 veckor kvar till midsommar. Som jag längtar. ÄNTLIGEN få träffa min familj igen! :)

Sega freda

Svar till anonym: Jo, jag har facebook. Men av någon konstig anledning går det inte att söka på mig.



Fredagen är alltid lite seg.. En lång väntan till helgen. Visst är det så?
Så himla sugen på att träna är jag också, vill gå ner ännu mer i vikt. Vägde faktiskt mig imorse och jag är snart nedanför 76kilo strecket. Underbart va? Och då har jag inte tränat på en månad eller så. Grymt!

Imorgon är det bilträff i Nossebro. Får se om vi drar dit, Johannes jobbar ev i helgen så. Men annars finns det ju tusen saker att göra hemma så.


Skumpa på jobbet

Skumpa på jobbet är ju aldrig fel. Eller vad säger ni? Hihi, bästa jobbet man hittat. Wiho!

Studenterna skriker utanför fönstret och jag försöker koncentrera mig på jobbet. Går sådär. Men man blir så glad och tänker tillbaka på sin egen student för 4år sedan. Herregud va tiden går fort!


Prio 1?

Som ni märkt så har jag inte högsta prio på bloggen. Det hinns lixom inte med i den utsträckning det var förr.
Kommer hem halv sex varje kväll, laga mat och äta och klockan är plötsligt sju. Helt galet egentligen. Tiden går snabbare nu än den någonsin har gjort! Är det bara för att det är sommar?

Nu vaknar min plupp. Så nu ska vi mysa innan dagis :)