världens bästa fru!

Har varit en kort helg. Bara 55 timmar och då har jag säkert sovit bort minst 24 av dom. Kul! Alltså 31 timmar i vaket tillstånd, då har jag nog städat 8 av dom.. Haha.. Helt sjukt men det känns som om jag har städat ta me fan hela helgen. Först på lördagen innan festen och sen idag efteråt. 

Idag har jag även utsett mig till världens bästa fru!
Jag har nämligen
*låtit Johannes sova ända till kl 3 idag!
*han har även inte rört ett finger utan enbart legat i soffan medans jag har städat, hämtat Loke, lagat mat, badat Loke och lagt honom.
*sen åkte jag ut till McD för att köpa mat åt han
Jag är världens bästa fru!



Halloween

Gårdagen blev lyckad. Städningen idag kommer dock inte vara speciellt rolig.
Ställa om klockan skulle man göra inatt med så lite mer sömn fick man ju faktiskt :)

mer bilder hittar ni på bilddagboken. Nu måste jag städa innan fisen kommer hem

Förberedelser

Just nu är det förberedelser inför kvällens fest. Städa, ställa fram och duka fram och göra en "hjärna". Nu är det bara sminkning och påklädning på. Och lite intag av middag betående av pizza idag. 

Ska försöka ta några fräcka bilder med våra dräkter idag om det blir någon tid över :) 

Hur härligt är det inte att se sin karl dammsuga? Hihi, men nu måste jag allt också hjälpa till...

I love you!

Min man är så otroligt snygg, omtänksam, rolig och helt underbar!


idag

idag är det ingen bra dag, helt enkelt...

Sjukling forts...

Natten var värre än den förra. Loke vaknade vid 4 och hostade med kanske 30sek mellanrum i 1,5 timme. Jag var helt slut imorse och Loke likaså. Men fick iallfall i han lite gröt imorse :) 


Just nu sitter vi och tittar på Pippi Långstrump :) Han älskar det verkligen, suttit still och tittat väldigt länge nu. 
Imorgon är det fredag, denna vecka var väldigt kort eftersom jag var borta från jobbet i 2 dagar. 


I helgen ska vi ta fräcka bilder med våra halloween kostymer! ;)

Den årliga halloween festen...

Pratade med Loke över telefonen förut ikväll. Han hostar mellan varje mening. Stackars liten :( Vet inte hur vi ska få ordning på detta. Hur ska man få han att äta vanilg mat när det väl blir dags. Nu är han ju van att så gott som leva på glass och saft.

Vet inte hur jag ska hinna med mig tills på lördag heller. Vi har ju vår årliga halloween fest då. Vet inte ens om vi kan lämna bort honom, han är så himla mammig och pappig nu. Men, vi får väl se om det blir nått bättre framåt helgen.


Vilken dag...

Natten var katastrof. Loke hostade konstant hela natten och sov väldigt oroligt. Johannes snarkade så jag vaknade minst tre gånger. GAH! Tillslut la jag mig på soffan. En timme senare hör jag att Loke vaknar och ropar efter mig. Då var det bara att gå tillbaka till sängen och försöka sova. Så är lagom trött idag!


Idag drog vi iväg till vårdcentralen. De tog halsprov, tittade i öronen och lyssnade på hjärtat. Hon sa att det var vanligt med denna hosta nu och att den kunde hålla i sig i 5 VECKOR! Och att han inte bör gå på dagis.. Jaha.. Jag får verkligen hoppas att det gör över tills nästa vecka. Annars måste jag till vårdcentralen igen då och få ett läkarintyg? För det måste man väl ha om barnen är sjuka längre än 5 dagar? 


Men en rolig sak, jag har vunnit 1000kr på postkodlotteriet!! :)


Sen fick jag mina nya brillor idag. Dock blir jag nästan lite yr av att ha dom på mig. Har ju så grymt dålig syn så när jag råkar titta utanför glaset blir det helkonstigt.


Men nu ska jag snart dra mig till jobbet!

julpynta? ;)

Fått kommentarer om att det är tre dagars feber, men tror inte att det är det eftersom han enbart haft det i 1,5 dag (feber alltså). Men kan nog vara nässelutslag. ?


Men lix förbannat måste vi till doktorn och titta på hans hals. 


Jo, Ullared. VÄÄÄLDIGT mycket folk redan kl 10 då vi kom dit. Trängas var bara förnamnet. Efter några timmar var jag hel slut. Jag gick inte ens på undervåningen eller upp till övervåningen. Missade en massa och orkade inte kolla igenom allt. Men det var ju tur med tanke på vad slutnotan hamnade på. Men hittade en massa fint åt Loke och en heldel julsaker. Jag vill sätta upp mina nya fina julgardiner NU! :) När är det okej att börja julpynta föresten?


Imorgon ska jag åka och göra en sån där cellförändring kontroll (vad det nu heter). Fy, jag är inte så sugen kan jag säga...

Någon som vet?

Detta är hans arm. Så gott som hela hans kropp är sånhär

Besök till doktorn imorgon

Nu har han fått röda prickar över hela sig också... Va fan kan det vara? Så imorgon ska Loke till doktorn :(

Jag har varit på Ullared förövrigt, nästan 4 tusen gick hela kalaset på. Men då var faktiskt minst 2 tusen bara till Loke. Puh va mkt folk. Berättar mer sen :)

3 dagar utan mat

Blir väldigt mycket snack om Loke märker jag. Men nej, han åt inte middagen heller. Inte en enda tugga. Han bara drack mjölk och ännu mera mjölk. Två mackor har han ätit idag och det är allt. Hur länge kan de klara sig utan mat? Han borde ju vara hungrig, fattar verkligen inte varför han inte äter. Han som alltid är så glad i mat. 3 dagar utan käk nu :( 


Men måste ju säga att han varit underbart duktig idag, sex gånger har han kissat på pottan :) Min duktiga kille. Han säger till själv nu med. Jag stod i duschen så hör jag han utanför "Mamma, jag måste kissa"! Gullungen börjar bli stor nu.

Förbättring

Det har gått rätt bra idag faktiskt. Loke är så himla snäll. Han har hjälp mig att torka bordet, tvättat, vikt kläder och sopat. Min lilla städhjälp ;) haha. Han är på bättringsvägen, ingen feber idag men har fortfarande inte ätit något. Men får se om han äter middan, har lagat hans favoriträtt : potatismos & korv. 


Har även betalat alla räkningar idag, helt sjukt egentligen att vi har räkningar på över 17 tusen. Tur att vi har jobb båda två :) Fick ju faktiskt hela 7 tusen över denna månad. Så blir kanske en diskmaskin ändå. Yay!



Lillfisen

Var så himla synd om Loke inatt. Han vaknade och spydde ner hela sin säng :( Jag ville såå få i han nått att dricka.
"vill du inte ha lite saft?"
"nej tack, det är bra"
(han är ju artig iaf).

Han sa tom nej till en kaka. DÅ är man sjuk.
Så idag är jag hemma. Han har inte ätit mat på 3 dagar men dricker mjölk iallfall. Så hoppas att han blir bra snart. Mitt lilla hjärta!

Vad ska man göra...

Jag har försökte med allt. Glass, saft, mjölk, nyponsoppa, hamburgare. Ja, you name it. Han vägrar allt. Vet inte riktigt vad man ska göra. Han är slö och väldigt mammig. Som man är när man är sjuk. Feber är uppe i 39 grader idag. Lillfisen.

Så blir inget dagis imorgon för Loke. Bara han inte kommer ut ur dehär med dagisrutinen då han varit borta från dagis i 5 dagar. Men vi får väl se :)

Sjukling

Loke har blivit sjuk. Han hade 39 graders feber inatt så han fick sova i min säng och guud va han vände & vred på sig. Vaknade till, hostade, pratade och ja. Allt annat utom att sova. Johannes kom väl hem vid halv 4 tiden och det var då jag somnde ordentligt och vaknade sedan 8 då Loke inte ville sova mer. Något trött idag.
Gud va konstig skärpa det blev. Men var nog beskärningens fel. Jaja.
Idag är det söndag och vi får väl se om Loke blir bättre idag.  Vi måste handla iallfall och jag ska införskaffa mig chocklad och limpa. Blev sjukt sugen på varm choklad och limpa med ost på som man doppar. Mmm. Såhär på vintern.

Det blir aldrig som man tänkt sig....

... inte denna gången heller.. FAIL!


Ja, det gör vi!

Det är ju lite roligt att man kommenterar anonymt fast man inte är anonym. Då försvinner ju lixom hela grejen. För ni vet väl att varje kommentar på min blogg har ett ip nr? ;) Du, tjejen som bor i Vargön. Om du hade varit en del av mitt liv så hade du haft svaret, man ska inte vara så nyfiken hela tiden.
(gud va arg jag lät nu, fast jag inte ens är det)

Johannes är iallfall ute på galej ikväll och jag är hemma med pluppen. Vet inte om han börjar bli sjuk. Han har nästan inte ätit nånting på hela dagen. Vi får väl se hur det blir imorgon. Jag går ju eftermiddag så då behöver jag inte vara hemma från jobbet mer än 2 timmar om dagen iaf.

Ikväll blir det filmen Juno och mys i soffan. Ska även försöka få till lite fräcka bilder som jag tänkt på ett tag nu... Ska allt få tummen ur och börja med det redan nu. 

"Ja, det gör vi"!



Here we go again...

Då var det dags igen då... Förra året var det svininfluensan, detta år blir det hongkonginfluensan. Har ju redan börjats skriva om det, "räknas med flera tusen döda i december". Nu ska vi köpa in för mycket vaccin så alla ska vaccinera sig, minst tre gånger. Hur många kommer göra det denna gången då? 

Jag gjorde det inte sist och kommer antagligen inte att göra det nu heller....
Hur skulle DU ställa dig till detta?
Artikeln hittar du här

Du kan lika gärna dra!

Jag hatar droger, knarket. 
Jag vill inte ha någon i mitt liv som håller på med något dylikt. Då kan du lika gärna dra.


Nä, usch. Nu ska vi prata om något roligare.
Idag hyrde vi film, The killers. JÄTTE BRA! :) Haha. En perfekt blandning mellan action och romantisk komedi. Köpte ben & jerrys. Har inte ätit det på säkert ett år så det ska bli smarrigt.

Loke är ju så himla rolig. Vi sitter i bilen i stan. Stannar för ett röljus.
"MEN KÖR DÅ" hör jag han ropa från baksätet. Försöker då förklara att det är rött och då får man inte köra. 
"NEJ, DET ÄR BLÅTT" får jag till svar. Haha. Han är ju för rolig.

Ska snart mysa ner mig, ska bli skönt att för engångsskull inte kliva upp 04.30. Gud så skönt att kanske får sova ända till 7.. kanske 8.. åååh.. längtar redan.. Haha

Loke åker pulka


ingen missade lyxfällan?

Det snöade kanske 2cm inatt och det är kaos. Ingen nedanför dalälven verkar kunna köra när det har snöat.
I Uddevalla var vägen som en enda stor isbana och inte tala om Kampenhof (där jag parkerar). Jag gled genom hela parkeringen. Undra om man kommer ha en bucklig bil när man kommer dit senare idag?

Idag är det fredag :D Mys mys mys! Slutar tidigt idag med, 30min men ändå :)

Ni missade väl inte lyxfällan igår? Haha, det var det värsta jag sett.. Inte nog med det fick jag hennes blogg idag, haha. Ni måste bara kolla hennes blogg.


cykelgubbe

Fick bilder av mamma idag. Här är det fullfart i backen :) busunge

vilken underbar dag

Har haft en underbar dag på jobbet, verkligen jobbat hela dagen och det har varit hur bra som helst :) Sen älskar man ju såklart att få beröm. Hihi. 

Även att Alice ska hoppa av idol?! WHYYYYYY?!

Imorgon är det fredag :) Det betyder fredagsmys med min man och idol. Mmm, popcorn blir det nog! 

Nä, nu är det dags att göra sig redo för sängen

Ingen höjdare

Jag glömde vantarna imorse, det är ingen höjdare när det är -3 grader och rutorna ska skrapas. Brr. Tack vare det så kom jag "försent" också. Eller, kom ju prick 6 men jag vill ju helst komma 5-10min innan. Sån är ju jag :)

Känner mig väldigt ensam och övergiven såhär på morgonen. Sitter ensam utan min Lotta. Stackaren är fortfarande dålig :(

Men snart är det helg. En massa mys betyder det! :)

blicka framåt!

Att något så negativt kan bli så positivt.

Nu har jag enbart ansvar för nig och min familj, ingen annan. Gud så underbart. Som en stor sten som lyfts från mina axlar :)

Nu är det bara att blicka framåt och glömma det som varit. För imorgon, är det en ny dag!

Charmören

Det hade gått jättebra med lämning på dagis idag. Loke åt ju nämligen frukost där imorse, ändrade tiderna lite för att se om han skulle komma lite mer in i gänget genom att äta och sen gå ut allihopa tillsammans och det verkar ju ha fungerat. Fröknarna informerar mig mer nu och pratar jätte mycket om Loke och alla hyss han har för sig.

Hade ju fotografering igår och gud som Loke skratta. Det kommer bli ett jätte fint kort :) Då hittade jag en pärm med Lokes namn. En massa foton och text från hans år på dagiset. Haha, han är ju en sån charmör. Han kramar tydligen flickorna väldigt ofta :) 



Bara förnamnet

Trött är bara förnamnet. Värre blir det ju längre veckan går och på fredag är jag en död säl.
Tråkigt väder ute idag med, gör ju inte saken bättre. Vattenplaning som fan efter vägen.

Blir bio på torsdag, jag och Therese :) Popcorn och dricka. Mums. Älskar bio popcorn! :)

Längtar så himla mycket efter Ullared resan nästa vecka. Har skrivit en jäääätte lång lista. Haha.
Så nu blir det att handla julklappar. Ja, jag är ju alltid tidigt ute :)

Om en vecka!

Det är fan inte lätt att få i sig frukost innan kl 6 på morgonen. Det går bara inte, det tar emot. Jag som annars älskar att äta frukost, det är bland de bästa mål på dagen.

Idag är det fotografering. Så synd att han skaffat sig röda märken på hakan, men så är det ju med barn.

Nu dröjer det inte länge tills man får sätta sig i bilen hem. Saknar ju min plupp och min man :)

och nu är det bestämt. Jag drar till Ullared den 26e! :) Woho

en helt vanlig söndag

Blev ingen långpromenad idag, hade allt för mycket att stå i. Det får bli nästa helg istället :) 
Men fick fint middagsbesök idag, såklart blev dom bjudna på tacos. Vad annars i detta hem?


Far & son grejer med en modellbil. Mest Johannes som grejar och Loke är mest ivägen tro ja. Haha.
Imorgon är det måndag igen, förmiddagsvecka. Får se hur svårt det är att kliva upp imorgon. Loke har fotografering på dagis också, så vi ska väl försöka komma dit i tid också. Puh. Stressigt liv man lever :p
Nä, en dusch och sen sängen

bilbarnstol - check

idag köpte vi en bilbarnstol, eller vi fick den av våra föräldrar :) 
vi valde denna, den passar oss perfekt.
Man kan ha den både framåtvänd och bakåtvänd. Så den är upp till 6års ålder. Perfa :)

Funderar på om man ska ta med sig familjen på en tripp till Hunneberg imorgon, packa med sig varmchoklad, mackor och bullar. Låter ju underbart iallfall :)

Teaterapa

Loke spelar och dansar :)

Idag är det mycket som ska göras.
*byta till vinterdäck på 3 bilar
*städa passaten
*köpa bilbarnstol
*fixa ute inför vintern
Nu är det bäst att man börjar så man hinner med

Hemmafru!

Jag kunde inte låta bli. Läser http://lunniz.blogg.se/ som vanilgt, som jag alltid gör. idag hade hon skrivit om att det var bättre förr, när vi var hemmafruar. Nu är vi både och, hemmafru OCH arbetar på 100%.

Hur underbart hade det inte varit om samhället fungerade som det gjorde för 40år sedan? Då våra föräldrar var småa. När de fick vara hemma och leka med grannbarnen hela dagarna, då våra mor och farföräldrar lagade mat i godan ro och enbart tog hand om hemmet. Hur underbart hade inte det varit?

Fredagskvällen spenderas på jobbet

"Fredagskvällen spenderas på jobbet - är ungefär lika roligt som det låter"

Idag har det varit en riktigt härlig dag än sålänge. Hade en massa mys med Loke på förmiddan, sen åkte jag och hälsade på världens bästa Karlsson och blev bjuden på fika. Sen hem direkt och göra sig iordning för jobbet.

Loke var hemma idag med, så lämnade han hos J's kusin idag. De kommer så bra överens så :)

Så fredagskvällen spenderas på jobbet tillsammans med Lotta. Inte fy skam men skulle ju uppskatta lite tid med min man, vi ses aldrig de veckor jag jobbar kväll :(

Men i helgen ska vi hitta på en massa skoj :) Så det ska bli jätte mysigt. Och nu har man äntligen fått något att längtas på, min bror och svägerska kommer ev ner om 5 veckor!!! :)

"Klagomuren!"

Jag måste sluta vara så lat!!! Vad är det med mig? Proppar i mig godis var och varannan dag, har jag kommit in i någon höst deppighet? Jag hatar det, men gör inget åt det. Låter det bara va. men jag kommer ångra mig, för vill ju inte gå upp igen, nu när jag har kämpat så hårt. Men vart tog all motivation vägen? Försvann den bara?

Jag skyller allt på att jag inte fick någon semester i år. Jag skyller allt på det, faktiskt ;)

Blev även väldigt avis på Lotta idag. Hon ska ha sovmorgon till tio imorgon, för det är tydligen fördelen med att jobba kväll. Jag får dock aldrig ta del av den fördelen, för själv kliver man ju upp vid 6-7 tiden, varje dag! Och när jag jobbar förmiddag kliver jag upp ÄNNU tidigare (nej, det är inte mänskligt).

Blev ett litet klago inlägg detta. Men så är det ibland, dagar som dessa. En dag till fredag och den är lång som fan!

blödig jag är!!!

Gud va blödig jag är. Idag skulle jag lämna av Loke till hans farmor eftersom jag ska på jobbet. Vi åkte tillsammans till SAAB för att byta bil, då jag skulle kliva ur och hoppa in i passaten så tittade Loke på mig med besviken blick och ville så följa med. Men när jag sa att jag skulle till jobbet så tittade han bara på mig med den där blicken. De åkte och jag vinkade, Loke vinkade inte tillbaka utan gav mig blicken. Den där blicken!!!

Mysdag!

en pigg pojke och en trött mamma.
Loke var hemma med mig idag, ringde dagis och förklarande och frågade. De hade dock inte märkt något, de tyckte att han var med på aktiviteterna och var glad och sprallig. Då vet man ju inte riktigt vad man ska tro med tanke på den ångest han har varje gång han ska gå dit.
Vi funderar på att sätta han hos en dagmamma nu i väntan på Kvarnen. Vi får se, ska diskutera det i helgen.
Nu ska jag strax dra på jobbet och fisen sover lunch.

Det gör ont i hjärtat...

... när Johannes ringer till mig och berättar vad som hänt på dagis idag.

Han hade kommit dit, Loke hade suttit själv på en cykel lite längre bort. J går in och står och tittar lite på Loke i smyg. Han bara sitter där och tittar rakt ut medans de andra barnen leker och stojar. Så bara sitter han där. När han får syn på J blir han ju såklart överlycklig. J ser då att Loke har rivmärken på kinden och frågar vart han har fått dom ifrån "de andra barnen" säger han då. J frågar fröknarna om det gått bra idag, "ja, det har gått jätte bra".

Åh, jag mår inte bra av detta. Att veta att min guldklimp är någonstans flera timmar om dagen där han inte trivs. Imorgon ska jag prata med dagisfröknarna och höra. Kommer antagligen börja gråta, det är så känsligt för mig detta. Gråter nästan nu. Sen ska jag ringa till  kommunen och höra om de inte kan släppa oss före i kön med tanke på omständigheterna. Skulle han få samma dagis som de 4 grannbarnen går på så tro jag att han skulle trivas mycket bättre...

Det gör ont i hjärtat...

Hah, in your face!

Och om det är någon som undrar så åt jag upp en hel sats med negerbollar heeelt själv!!! ;)

Mums. Det var min frunch. Nu blir det snart middag. Älskling har lagat stekt korv, potatis, köttbullar med ägg. Stå jag mig på tills på fredag tro ja. Haha.

Imorgon ska jag träffa världens bästa Karlsson. Längtar så!

"Och hur tänkte morsan och farsan när de lämna två stackars pojkar på 21 och 28 år hemma utan pengar och planering, okej om de hade handlat om några timmar eller så, men nu är de faktiskt 4 dagar vi talar om. Så dag 1 slog vi ihop våra kreativa hjärnor och bestämde oss för att köpa ett paket päronsplit på Ica limbom. Det stod typ tre före oss i kön. Så nu under de senaste 2 timmarna har vi pressat i oss 15 st päronsplit. In your face morsan!"
Jag kunde inte låta bli att asgarva när jag läste detta. Ja, jag är svintrött. Detta är taget från
http://blombackaskolansrektor.blogg.se/



Jag måste

Jag älskar min nya mössa.
Jag måste färga håret.

Hmm. Kan man?

Dagen började mindre bra. Dock tar jag inte upp det här.

Men nu kan inte dagen bli sämre. Jag är grymt sugen på negerbollar, kan man göra en hel sats åt sig själv utan att må dåligt? Göra en enda stor negerboll. Mums... Hihi...

Nä, nu väntar disk & tvätt och andra roligheter

a better day!

Jag saknar mig lilla familj där hemma. Nu sitter dom säkert och äter middag medans jag sitter här. Gillar inte att jobba skift längre, vill umgås med min familj så mycket som möjligt.
Men idag, är en bättre dag!

Till helgen ska vi se till att hitta på en massa roliga saker hela familjen. Tänkte ta med mig dom till Hunneberg på kott-jakt kanske? :) Hihi.

En sak som är bra med att ha barn, är att man får vara barn på nytt själv :)

I helgen ska vi köpa en ny bilbarnstol också. En som man kan både ha framåt vänd och bakåtvänd. Så det blir nog bra!

Så denna veckan kommer eftermiddagarna/kvällarna spenderas tillsammans med Lottis :)

Loke hela dagen

Här visar Loke stolt upp sitt konstverk som han gjort på dagis :)
Här visar Loke sitt konstverk men plötsligt får han för sig att han ska rita.

Sen skulle han till affärn...

Känns skit idag!

Blä, allt känns skit idag. Började såklart grina när mamma & pappa åkt. Känner mig allmänt nere och snart är Johannes påväg hem för han är sjuk. Ska kolla av hur sjuk han är och om jag måste ta ut VAB ikväll.
Nä, göra nån nytta. Lägga sig i soffan och tycka synd om mig själv....

jag vill inte ha måndag!

Annika - För att se min bilddagbok måste du bli medlem, eller få ett "gästlösen" av mig. Ifall du vill ha det, maila mig på [email protected] så ordnar jag det. Min bilddagbok hittar du HÄR

Jag vill verkligen inte att det ska bli måndag, då åker mina föräldrar hem igen och vi ses inte förns jul. Jag hatar detta, att säga hejdå. Så nu ska jag umgås så mycket som möjligt med dom.

Höst


Nångång ska ju vara den första

Idag köpte jag mitt första par leggings. De var ungefär som att ta på sig ett par långkalsonger fast det kändes okej, alltså okej att gå med dom ute. Dock kände jag mig naken, väldigt naken...
Nya skor har jag också fått av mamma. Love them!
Imorgon blir det nog en heldag ute. Titta in i min bilddagbok, jag har tagit en massa bilder idag :)

Måste dagarna gå så fort?

Nu sitter man här, vaken före hela familjen. Men det är ju så, när man är van att kliva upp 04.45 så vaknar man tidigt sen med. Idag har vi planer för dagen, Johannes & Pappa & Loke ska kolla på folkrace och jag & mamma ska till Överby å shoppa. Jag önskar verkligen att vi kunde bo närmre varann, dehär dagarna dom är här går så himla fort så man hinner ju inte med :( 

Idag ska det iallfall inhandlas en rullgardin, kanske ett par vinterstövlar till fisen och ska titta på en bilbarnstol. Tjohej!

No more!

En sak som jag märkt är att sen jag slutat röka har jag handlat mindre (förutom min nya mössa då). Men bilr ingen småshopping på Konsum längre, för jag har ingen anledning att åka dit, eftersom jag inte röker. Perfa!


Äntligen fredag!

Åh va mysigt det är att ha mamma & pappa hemma. Mindre kul att gå på jobbet idag, blir tröttare ju längre veckan går, så idag är jag halv död. kanske får en sovmorgon till 7 imorgon, om jag har tur ;)

Så idag är Loke hemma med mina föräldrar. Ikväll blir det tacos, popcorn och idol! :) JAG VILL HEM!!!

Jag fick min vintermössa med posten igår. LOVE IT! Vill ni se?



Snygg va? :)

Skulle vilja ha handskarna också, de ser ju såååå mysiga ut. Men de såldes ju tyvärr inte :(



Förändring?

jag är sugen på att klippa mig. jag har hittat en frisyr jag gillar men vet inte om det skulle passa mig? Vad tror ni?



Lixom 50tal fast ändå modernt. Jag gillart! Ska man ha kort hår ska man ju vara smal, men nu har ju jag gått ner i vikt å så.. Ja, va tror ni? Vågar jag?

Dock hade jag inte tänkt att permanenta mig eller så.. Utan man får ju locka det när det ska se ut som på bilden.

sömnbrist





Fotade Tratten igår :)

Somnade rätt tidigt igår, halv tio. Men blir väckt av min kära make, jag tror dock att klockan är runt 4 men nej då, klockan var elva! Han hade nämligen hört någon knacka när han stod i duschen, flera ggr. Så då blev man ju lite fundersam vem det kan vara. Tror ni jag kunde somna om då? Svar nej!

Kom iallfall fram till att vi måste skaffa en riktig rullgardin åt Loke. För just nu kan man se in i hans rum på nätterna eftersom han har sin nattlampa. Känns ju inte jätte skoj.

Men jag är svintrött för tillfället pga sömnbristen inatt. Men dagen kan bara bli bättre!!! :) Ikväll kommer dom ju!

Man hänger knappt med

Gick igenom lte gamla bilder för ett tag sedan. Jag och Johannes har åkt Göteborg-Frederikshavn rätt många gånger.


Juni 2007


Maj 2009


Aug 2009


Sep 2010

Att det bara var 2 veckor sedan vi va i Tyskland känns jätte konstigt. Känns som om det var flera månader sen. Tiden går så himla snabbt att man knappt hänger med själv.


Reebok Easytone!

Jag har ju köpt nya skor också. Reebok Easytone, underbara är dom. Jag fick mina för endast 800kr, som hittat :)



Är så himla trött idag. Var ju så mycket bra på tv igår att jag inte kunde somna. Tror ögonen gick i kors där vid elva snåret. 5 timmars sömn inatt alltså, underbart. Haha.

Idag blir det städning för hela slanten, får ju finbesök imorgon ;)

Loke & grannbarnen




Mössorna är på sne idag!

Loke var ute och lekte med grannbarnen i eftermiddag igen. Man hinner lixom inte med så mycket mer då, står där ute till fem tiden och sen är det bara att snabbt fixa fram lite middag. Loke har nyss badat och snaaart är det tvkväll för mig :) Mys mys!

Jag vill så gärna ta bilder. Jag har en bild i huvudet som jag så gärna vill ta, måste bara hitta den naturen och just den platsen först. Kan ju ta ett tag :p haha.



Den där jäkla synundersökningen...

Igår var jag på den där jäkla synundersökningen. Har haft ångest över den i en vecka eftersom den skulle ta sån himla lång tid. Men hon skyndade sig igår, tog BARA en timme! Hon vände bland annat utochin på ögonlocket och droppa i nån orange färg i ögat.. Verkligen jätte trevligt.. Och inte va de slut där inte,  400kr kostade kalaset också! Heeelt galet!

Igår kväll fixade jag på uteplatsen, har börjat gjort höst där nu. Alla grannbarn var ute och vi 3 mammor stod och prata med varandra i timmar. Jag älskar mina grannar!

Brrr. Jag fryser ihjäl!

fördelar!

Genom att sluta röka

* luktar jag bättre
* får vitare tänder och friskare hy
* jag andas lättare
* min smak och lukt förbättras
* jag får mer pengar över

OCH JAG LEVER LÄNGRE! :D

3 dagar kvar!!!

Måndag igen. Men denna vecka är speciell, för mina föräldrar kommer hit på torsdag! Yay :D

Så nu sitter man på jobbet och har snart varit här en timme redan. idag ska jag göra en synundersökning efter jobbet så jag kan beställa dom där glasögonen nångång. Kan ju inte använda mina glasögon med EN båge längre. Haha!

Måste bara lägga in denhär bilden. Jag vet inte varför, men den är klockren! Haha


Psykutbrott?

kan man säga att jag fick ett mindre psykutbrott när jag kom hem idag och fick se detta?






Svar JA! Det stod 4 tv apparater i lägenheten, en i varje rum. Öl burkar/flaskor överallt!

Sen kan det ju bero på att jag inte har något som helst tålamod sen jag slutade röka. Det kokar över diiirekt.
Men idag har jag och Loke lekt en massa, tror vi spenderade 3 timmar utomhus med grannflickan och hennes pappa :) 

Imorgon är det förmiddagsvecka, 04.30 ringer klockan.

vilken jäkla skitdag

Jag är verkligen jättetrött och har svin ont i huvudet och har haft det i 4 timmar nu. Det går verkligen inte över :/ tror jag går och självdör snart.

Lotta var precis ut och slängde soporna, det stod tydligen två killar och spydde bakom planket. myyys. vi får väl vara halv skrajja idag med när vi går till bilen :/

men om två timmar får jag äntligen helg! så underbart...

Myspys!

Idag är Loke hemma med mig. Mysegos!
Frågade han lite mer om dagis idag, fick ungefär samma svar. Men idag la han faktiskt till "gå till Ellas dagis?". 

Idag ska vi se om vi kan hitta på nått skoj. Emellanåt ska jag väl försöka städa undan lite här hemma och fixa mig inför jobbet. Fredagsmys med flickorna ikväll :) 

Imorgon är det lördag! :) Kanske drar en sväng till Emaus om det blir bra väder, jag och fisen. Johannes ska ha spelkväll här hemma så jag ska vara ute ur lägenheten senast kl 3 ;) haha. Så lördagnatt ska tillbringas hos svärföräldrarna. 

Nu ska jag göra Loke sällskap i soffan framför bolibompa.