Dubbel lycka!

Idag hjälpte jag Andrea i lägenheten. Plötsligt ringer mobilen, skyddat nummer. Den på andra sidan pratar väldigt fort men hörde tillslut att hon sa att de läst mitt CV på AMS hemsida och frågade om jag ville komma på en intervju. JAAA! Haha, tackar ja och jag vet inte ens vad det är för ett jobb. Men på måndag ska jag på YTTERLIGARE en intervju. 

Sen kissade Loke på pottan igen. Duktiga killen. Han var såå stolt!

Nu kommer snart Andrea hit, vi ska laga tacos och kolla på några filmer som vi fixat :) Mys.


Så på måndag får ni hålla tummar och tår för mig! Jag är SÅ nervös.

Vilken mys helg det kommer bli!

Har nyss kommit hem från träningen, blev yoga/styrka idag. Åh så härligt!
Nu blir det popcorn och mys framför Avatar med Johannes :)
Imorgon ska jag hjälpa Andrea i hennes gamla lägenhet med målning. Sen ska hon käka här och vi ska ha tjejmys med film och godis. Detta kommer bli en mys helg!!!

Snigel fotografering

Ja, visst är det så. Det regnar ute så då passar man på ;)
SNIGEL PÅVÄG!

Snäll pojke?

Loke måste ha varit väldigt snäll de sista för idag fick han TRE par skor av hans gammel mormor! :)
Perfekt till sommaren!

Vilket uppvaknande

Klockan sju imorse ringde vår hemtelefon. Jag sprang upp ur sängen, min första tanke var att något hade hänt. Vem annars ringer så tidigt på morgonen? Men på andra sidan var det en kvinna från kommunen. Hon sa att det fanns en plats ledig i höst på det dagis vi valt som första val och frågade om vi ville byta. Nej blev mitt svar, Loke trivs så otroligt bra på Stridsbergsgården. Men vem på kommunen jobbar klockan sju på morgonen? Haha. Well well, va ju ett jäkla uppvaknande iallafall.
Två dagar i rad nu så har Loke sovit i sin egen säng ända fram till 5-6 på morgonen. Gud så skönt. Att iallafall få 5-6 timmars sömn. Mmm.
Idag ska vi ta en sväng på Överby. Dagis skor till Loke ska inhandlas och sen ska vi titta på ett par jeans åt Johannes på Carlings, han har ju faktiskt presentkort där :)

Sommartid

Idag är det verkligen underbart väder.
Termometern står på 20 plus och jag har suttit ute i solen med en kopp kaffe tillsammans med Tratten.
Nu ska jag sätta på lite musik och gå ut i den fina vädret igen. Mmmmm.

Längtan

Jag längtar så till juli. Då vi ska åka till Power Big Meet i Västerås som jag gjort varje år sedan jag fyllde ett år! :)

Vi har bokat hotell och sparat undan pengar för att verkligen kunna unna oss. För nu har denna helg blivit ÄNNU mer speciell, vi firar ju vår bröllopsdag då (fast i år är det egentligen helgen innan men det skiter jag i). Det ska verkligen bli hel mysigt och äntligen få träffa hela min familj också!

Här ska vi bo. Som vanligt ;)

Irriterad

Mötet idag gjorde mig bara irriterad. Vi skulle sitta i grupp och diskutera saker som en arbetsgivare kunde fråga på en arbetsintervju. Än så länge lät det ju bra med tanke på att jag snart ska gå på en. Men de exempel som vi skulle diskutera med varandra var bland annat

*Vilket träd skulle du vilja vara och varför?
*Vilken sorts gravsten vill du ha?
*Gillar du sexiga underkläder?
*Rakar du benen?

Jag blev helt paff. Förstod inte alls varför vi skulle sitta och diskutera detta. Sa detta även till min "lärare" och han förstod mig inte riktigt tror jag. OM min blivande arbetsgivare skulle fråga mig och jag gillar sexiga underkläder skulle jag helt allvarligt gå därifrån. För vem vill ha en chef som frågar nått dylikt?

Blä. Dessa möten gör verkligen ingen nytta. Som ni kanske märker?

Loke ska bli en bra pojkvän

Det är ett av mina mål. Han ska kunna laga mat, städa, tvätta och fixa hemma när han blir tonåring. Vi började med att städa hans rum idag, han var jätte duktig med dammsugare och dammsög tillochmed under sängen. Där har pappa Johannes något att lära ;)
Nu innan Loke skulle sova så har vi myst en massa!

Pics

Det togs faktiskt några bra bilder igår med ;)

Smakprov

Gårdagen var lite katastrof artat på dagen. Loke brände sig bland annat på min locktång! Stackars liten, men jag var snabb med att hä hans händer i kallvatten så han fick inga blåsor eller så.
Kvällen blev iallafall jätte lyckad och inatt har jag sovit SÅÅÅ gott!
Bilder hittar ni på bilddagboken.
Här kommer nått smakprov

Jag börjar snart grina!

Jag börjar snart grina, så trött är jag. Det kanske man blir utan 2år utan en hel natts sömn? Har nog fått sova 8 timmar i sträck kanske 5 ggr på två år. Måttet börjar bli rågat känner jag. Vi får börja med att Loke får sova i eget rum snart, men mina föräldrar kommer ju hit om någon vecka och då är det samma sak igen, då måste han ju sova i vårt sovrum och vi får börja om från början.

Grymt stressad är jag också, idag ska jag hinna städa, duscha, fixa hår och smink och kläder, gå på bolaget och äta! Då har jag en man som ligger med migrän och en skrikande unge. Fan va härligt!

Vi har redan hunnit vara ute i över en timme, tänkte att Loke skulle göra av med lite energi utomhus och bli lite lugnare när vi kommer in. Inte då, han är på högvarv dygnet runt!

Han ska snart sova så då ska jag passa på att duscha, sen får vi väl se hur dagen kommer se ut. Men en sak är säker, den kommer sluta på Sandras fest iallafall.

Månads avstämning

Nu har en månad gått sen vi införde vårt system för matpengarna. Det har verkligen gått galant och pengarna har räckt! Så det känns super, nu ikväll ska jag gå igenom alla kvitton och se va fan det är man köper egentligen. Vi gör av med 4 tusen på mat i månaden. Tycker det känns lite mycket så ska se vad man kan göra för att det ska minska lite.

Hur mycket handlar ni för i månaden?

Måste även tillägga att vi kör på husmanskost nästan 6 dagar i veckan. Vi gör vårt eget mos istället för pulver, vi kör våra egna hamburgare istället för att köpa färdiga osv osv. För det är SÅ mycket billigare. Idag körde vi på hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis och egen gjord tzatziki. Kostade inte mycket alls och var super duper gott!!!

Yay!

Jag har blivit kallad på en andra intervju på det företag jag hade intervju för i Uddevalla. Jobbet innebär att man ska prata mycket engelska, men det borde jag väl klara?
Jag är iallafall jätte glad!!! :)

träningsvärk delux

Behöver jag säga att jag har träningsvärk idag? Kan knappt gå. Haha. Man märkte ju direkt att det inte är samma muskler som jag tränar med vattengympan.


Fick ju även varmeutslag igår efter träningen. DÖ INTE. Hela jag var knallröd och uppsvullen och det kliade nå så jävulskt. Så efter en iskall dusch och byte av kläder blev man människa igen. Puh.

Trodde jag fick någon allergisk reaktion där ett tag.

Dagen kommer bara vara en lång väntan till morgondagen.

Små trött sådär

Det blev som jag fasade. 4 timmars sömn inatt och jag är vaken. Helt otroligt ändå hur kroppen kan klara sig på ytterst lite sömn varje dag utan att lägga av.

Nåja. Loke vaknade säkerligen 5ggr innan klockan slog 4. Då bröt helvetet lös! Så var väl ungefär vid den tiden som man "klev upp".

Så nu är jag halvt död. Johannes sover fortfarande, någon som är förvånad? ;)

Göra 6 koppar kaffe kanske?

på språng

ordagrant. joggat/gått i 6km, trodde allvarligt att jag skulle dö ett tag.
Som de flesta vet så är jag ju rökare. Kändes som att springa och samtidigt andas genom ett sugrör. Detta gör jag nog inte om förns jag slutat röka. Borde införskaffa en sportbh då jag ändå är i farten.
Så just för tillfället känns det som om min hårbotten brinner upp! Svettades såklart som en gnu och då började min hårbotten att klia, så jag kliade tillbaka. Det var nog inte så smart för nu kan jag inte sluta!!!

En sväng...

... med amazonen blev det idag. Så synd att plupp inte kan följa med. Finns ju inga bälten i den men vi kommer nog på en lösning tillslut.

Superhero!

Kunde inte låta bli att skratta
Skulle visa hur man torkar sig. Haha
SEN gick vi på pottan

Ensam

Jag har haft fullt upp hela dagen, träffat mycket folk men nu när det är kväll, lugnet har lagt sig och det är bara jag hemma tillsammans med Loke. Då känner jag mig så ensam, ensammast i världen.


Har varit på dåligt humör i några veckor nu, förstår det inte riktigt eftersom det är nu man ska vara pigg och glad. Det är ju vår!


Men ändå har jag kommit in i "ensamhets fasen". Kan umgås med hur många som helst men ändå känna mig ensam. Skumt!



POTTAN!

Imorse blev jag så stolt. Loke kissade på pottan! Vi har hållit på en vecka nu kanske. Han han får sätta sig där medans jag går på toa osv. Men äntligen hände nått :) Så nu är det bara att fortsätta. Men går ju inte att bara sitta där. Han måste ju läsa en tidning medans. Sötnos!

Nu ska vi snart iväg till Johannes farmor & farfar på lunch. Sen ska vi titta förbi Madde & Tito också. Så det är fullt upp idag! :)



Sandra tjötar

Nu har jag precis kommit hem från Karlsson. Skulle ju åkt efter despret men råkade stanna tills halva Christine varit. Haha, vi har alltid så mycket att prata om. Vi råkade prata över en timme i telefon i helgen. Johannes börjar bli smått galen.
Nu ska jag snart sova. Imorgon blir det fullt upp. Mat hos svärfarmor & svärfarfar (kan man säga så?) och sen hem till Karlsson med karl. Så härligt att vi kommer så bra överens allihop. Idag undrade Loke vart Tito va, han skulle nämligen få smaka på hans kvällsmacka. Haha! Going.
GUD, DET ÄR SNART MAJ!!!
Borde ha en kategori, "Sandra tjötar". Detta inlägg skulle passa så bra in där.

Tiden går...

Vet att jag tjatar på om att tiden går så himla fort. Men det gör ju de!
Har varit hemma i snart två år. Helt galet när man tänker efter. Gick från SAAB i maj 2008 och snart fyller min lilla bebis 2 hela år. Man ska ju verkligen ta vara på tiden, så fort som den går. Har ju glömt hur det var när Loke var mini.
Nyfödd plupp!

Inköp

Idag köpte vi nya skor till Loke. Han älskar dom. Går runt med dom hela tiden här hemma. Riktigt snygga!!!

Det heter hä!

Man kan påstå att jag är trött idag. Loke vaknade säkerligen 5ggr mellan ett och sju även fast han sov i vår säng. Han måste drömt en mardröm. Men jag var helt slut imorse. Ville bara sova vidare!
Johannes ska strax på sitt veckomöte och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har ju ingen bil så kan ju inte ta mig nånstans. Så blir nog till att städa och plocka här hemma.
Mina tradera auktioner går ut imorgon också. Hoppas att jag får nått sålt så man får extra pengar i börsen. Aldrig fel.
I helgen diskuterade jag, Andrea och Emelie språk. Dialekter i Sverige. Och vi från norrland har nog det bästa uttrycket ever. Hä. Hä kan betyda väldigt många saker och just därför är det så nödvändigt.
"Alla vet ju innerst inne att det heter hä, och att det ordet är SÅ mycket bättre än sätta, ställa eller ! Eller hur??"
Haha, klockren Facebook grupp!

Åldersnoja?

Jag har noterat att vissa i min umgänges krets har åldersnoja. De festar och beter sig som om de vore 17 igen. Svinar på fest och är allmänt konstiga. Fryser ut och ignorerar, så man gjorde när man var i de tidiga tonåren.
De ser nästan ner på mig som mamma och gift eftersom jag inte vill festa 3ggr i veckan. Att jag har ett liv utöver festandet. Hur kommer detta sig?

Om jag...

... hade haft mer pengar än jag har hade jag...
... köpt en röd soffa, tycker det är skitsnyggt...

... köpt en hammock. Gud så sköna dom är!...

Tack för ingenting.

Måste bara tipsa om en jättegod yoghurt! Var väldigt skeptisk till en början men jordgubb, vanilj och lakrits smaken var riktig god!!! Men tror nog att man måste gilla lakrits för att gilla den. Mmmmums!
Idag har vi grillat, IGEN! Kan aldrig få nog. Men nu får det allt dröja. Haha.
Jag kan ju säga att jag är mer än förbannad. Beställde lite grejs igår och idag fick jag hem ett erbjudande. 25% rabatt på hela beställningen. TACK för ingenting.
Idag har även Nanne (Lokes nalle) badat. Tydligen hade Loke rymt in till toa, doppat både nallen och diverse servetter i handfatet så det blev översvämning. Så nu har Nanne legat i tvättmaskinen. Haha.

En månad kvar!

Nu är det bara en månad kvar tills det hemliga mötet sker! Fick brev från dom igår, då det kom i postlådan så var det redan öppnat! Jätte irriterande. Hoppas verkligen att inga papper åkt ut.
Men det är ju så spännande!!!
Igår var jag och Andrea hos Emelie. Snacka skit och hade det trevligt! :) Hon och Elias ska komma hit och hälsa på imorgon också. Har ju inte sett han sen nyårsafton.
Idag är Johannes i garaget, hans andra hem. Blir inte många knop här hemma, är lite små seg

Förra årets djurparksbesök

Ni vet ju hur mycket jag älskar djur. 
Förra året var vi på fyra djurparker.
Borås Djurpark
Nordens Ark
Aalborg Zoo, Danmark
Junsele Djurpark

Detta år ska vi nog åka på Borås Djurpark och Nordens Ark igen, brukar vara standard sen ska vi försöka komma iväg till Kolmården. Skulle va så kul att åka deras safari.
Men har samlat ihop några bilder från de olika parkerna som jag tänkte dela med mig av.
Aalborg Zoo
Jeanette med ett vitt lejon på Junsele Djurpark
Borås Djurpark
Faktiskt första och enda gången jag sett järv på djurpark. Borås Djurpark
Borås Djurpark
Borås Djurpark
Aalborg Zoo
Aalborg Zoo
Nordens Ark

en dag på kusten?

Jag och Loke sitter och kollar på Rasmus på luffen såhär på morgonen. Gud vilket underbart program!
Idag funderar vi på att åka ut till kusten. Ser ut att bli soligt och fint där :) Sen ikväll ska jag hem till Emelie, var ju jätte längesen jag träffade henne så det ska bli kul.
Nu ska jag väcka min bättre (?) hälft som fått en timmes sovmorgon idag.

Våren i bilder


Full i fan

Ser han inte lite full i fan ut? :) Haha
Han blev klippt idag. Så skulle han få bada bort allt hår men nejdå, han ville städa istället. Naken. Så idag hade vi en nakenfis som sprang runt med dammsugaren i högsta hugg.

Bara för några sekunder

För några dagar sedan då jag var på stan.
Kom ut från galleria Diana och där stod hon.
Det såg verkligen ut som henne, det blonda håret, sättet hon gick på, kläderna hon hade på sig och hunden hon hade. Allt stämde in. Men efter några sekunder förstod jag att jag bara fantiserade. Det var inte alls hon, det är ju omöjligt. Hon gick ju bort för snart 5år sedan.
Men för bara några sekunder, trodde jag att hon var vid liv.

Städat och donat

Som ni ser har jag inte städat databordet ;) Haha

Har städat och fixat här hemma. Hängde bland annat upp blommor brevid fönstret :)
Johannes är överlycklig. Amazonen går som en dröm och ska besiktigas 5 maj. Så äntligen är vår sommarbil igång!!! :) Woho.

Telefonintervju

Känner mig verkligen på topp idag. Fick en telefonintervju förut idag från ett företag i Göteborg. Får väl se om dom kallar mig på en riktig intervju men det verkar som om det släpper lite på jobb fronten nu :) Annars så har jag fixat ute på uteplatsen. Tagit bort gamla blommor osv. 2 stora sopsäckar har jag som ska slängas nu. Så nu blir det ett ryck här inne också innan Loke kommer hem :)

Fullt upp

Intervjun gick galant. Får väl se om det blir något mer. Ikväll är det träning och sen bio med Andrea. Hon har ju äntligen kommit hem nu :) Längtar tills helgen! :)

Storleksminskning

Jag är så lycklig när jag shoppar nu för tiden. Var säkert lycklig när jag shoppade för ett år sedan också men nu när det extra roligt. Förut har jag fått kolla efter L och XL storlekar, de finns ofta inte och ibland har jag haft sån stor storlek att det inte ens funnits i sortimentet. Då blir man ju inte annat än deprimerad. Men för några dagar sedan provade jag kläder. Strl M hade jag i tröjor och strl 40 på ett par byxor! Nu blir det helt plötsligt mycket roligare att shoppa!!! Att ha gått från XL till M och 44/46 till 40 är helt otroligt! Har verkligen börjat trivas mycket mer i min kropp och som ni ser så testade jag min "bröllopsklänning" idag. Har inte testat den sen i somras. Den sitter ju mycket bättre på mig nu, än den gjorde då. FAN VA FÖRBANNAD JAG BLI PÅ ATT BLOGG.SE INTE FUNGERAR SOM DET SKA!!!

Uppfostran fortsättning

Ska uppdatera lite om uppfostran här i det Kronlidska huset. Har enbart behövt använda "skäms stolen" engång. Som igår, då skulle han promt pilla och trycka på min högtalare. Vilket inte är okej. Då gick jag fram till honom, satt mig på knä och förklarade lugnt och sansat att så får man inte göra, om han gör det igen så får han sitta på stolen. Han fick då fram ett litet "nej". Men han gjorde inte om det, inte den gången iallafall. Men tror att detta kommer ta ett tag. Vi får nog kämpa, in i det sista. Värst är det vid matbordet. Om han tex har en macka (som han tagit en tugga på) och vill ha en till. Då säger jag att han får allt äta upp sin macka först innan han får en ny. Då tittar han argt på mig, kastar mackan på golvet och börjar skrika. Ifall han har matrester i haklappen kastar han gärna ut det också. Helst så det prickar min mat på min tallrik. Säger såklart åt honom ett antal gånger att det inte är okej. Skjuter sedan ifrån stolen från bordet och ignorerar honom tills han lugnat ner sig. Vet inte om detta är en bra metod men det lär visa sig. Är verkligen jobbigt i denna ålder, trots JÄMT. Så idag har jag varit på en välförtjänad tjejkväll hos världens bästa Karlsson. Tittat på tv och ätit Polly. En underbar tisdagkväll! Imorgon ska jag på intervju i Uddevalla! Jag är jätte nervös, vad ska man ha på sig? Är det okej att ha jeans kjol eller ska man köra på mer fina svarta byxor? Ps. Just nu HATAR jag blogg.se som inte kan fixa mellanrum i mina texter. Väldigt irriterande!!! Svårt detta!

Legat nere

Internet har legat nere. Uppdaterar mer när jag lämnat Loke på dagis

Stackars liten

Tack för alla tips i förra inlägget :) Vi fick lov att skjuta upp Lokes "nya" sovvanor. Stackarn har haft världens hosta inatt, trodde nästan att han skulle hosta upp sina lungor där ett tag. Tycker han har haft hosta väldigt länge nu, fortsätter det såhär måste vi nog ringa in och höra om någon kan lyssna på honom. Idag ska man på veckomötet på Lernia. Vad mer ska man säga?

Uppfostran

Igår tog jag och Johannes ett snack (som om vi aldrig pratar med varandra annars, haha).

Men denna gången handlade det om Loke och hur vi ska uppfostra honom.

Vi måste verkligen börja sätta gränser. Detta går inte längre! Pojken håller på att ta över här hemma.
Så hädanefter ska vi införa en "skäms stol" som han ska sitta på när han gjort något dumt. Får väl se hur detta kommer att fungera.

För bara denna helg har han varit ett vilddjur. Slagit på tvn, slagit oss, kastat saker i ren jävlighet för att se hur jag ska reagera. Men nu är det slut på det!

Vi ska även göra något åt sovproblemet. Han sover i sin säng i vårt sovrum, men varje natt när vi ska lägga oss vaknar han och vill såklart sova hos oss. Därför ska vi flytta hans säng till hans rum, igen. Och han ska sova där, hela natten. Kommer antagligen bli sju svåra nätter men det får vi ta. Kommer ju bli bättre sen, det vet jag.

Är det några fler än oss som har detta problem? Med trotsiga småbarn! Man kan ju bli galen för mindre.

Baby blue!

Nyss varit ute på promenad med svärmor och Loke. Gick Sandhem´s spåret. 

Så otroligt underbart väder ute, har tillochmed hängt ut kläder!

Mardröm

Inatt har jag verkligen drömt hur mycket som helst.

Jag hade fått jobb som djurvårdare på någon djurpark, skulle vara hos vargarna hela tiden. Av någon konstig anledning så skulle jag bo med dom i hägnet. Men det visade sig att de låst grinden på utsidan så det som var meningen var att jag skulle bli deras mat.


Visste ju att det var en dröm så försökte vakna. Hade fått upp ena ögat till hälften, men kunde inte röra armarna. Var verkligen jätte läskigt. Men det tog väl ett tag för kroppen att vakna.

Veckans bästa

Kvällen har bestått av läsning i min nya bok "Däggdjur" som man kunde köpa tillsammans med Expressen i onsdags. Veckans bästa inköp!

Längtan

Nu när våren är här kan man inte mer än att längta till de sena sommar kvällarna. Då klockan är elva och man fortfarande går i linne. Visst är det underbart?
Dessa bilder är tagna i Västerås, den helgen vi gifte oss. Snart ett år sedan, tiden går fort!

Heldag med Madde!

Vilken dag det varit. Har verkligen haft fullt upp hela tiden, tills nu.

Dagen började med att jag och Madde åkte till Lidköping för att gå på Scoretts Outlet. Hittade såklart inget där men hittade äntligen ett par skor i en lokal skoaffär. Lidköping är verkligen en jätte mysig stad, dom har bevarat alla gamla hus.
Sen så åkte jag hem och storstädade hela lägenheten. Sen kom Madde & Tito hit för att äta tacos, dom åkte precis hem. Så nu vette fan vad man ska göra. Finns ju verkligen inget på tv.
Hade verkligen besöksrekord på bloggen igår, 297 unika läsare. Jätte kul!
Imorgon ska vi försöka komma iväg på en tipspromenad om inte Johannes är bakis.

Gräsligt

Är ju i behov att skor. Då hittade jag dessa, gräsliga rent ut sagt
Är nånting för Maria Montazami med dom där toffsarna? Haha.
Men imorgon sticker jag och Madde till Lidköping och kollar på skor. Då SKA jag komma hem med ett par ;)

Våren är här

Våren har kommit!

Google translate

Googlade på Google Translate förut. Var rätt roligt.
"Även att vi ska grilla nu i veckan. Muuuums. Är nog det godaste jag vet (efter pölsa och pannkaka då)." blev
Even if we are grilling this week. Muuuums. Is probably the tastiest I know (after the hash and pancakes on weekends).

Jag är förbannad på mina stora fötter. Var med Madde på Överby ikväll och hittade ett par underbara skor med 70% REA! Vilket kap! blev
I'm pissed at my big feet. Join the Maddening Överby tonight and found a couple of wonderful shoes with 70% SALE! What a chapter!

Haha, hoppas ingen använder detta när dom läser min blogg. Kan ju bli lite fel ^^

Grillkväll!

Gud vilket underbart väder det är idag. Soligt och varmt!
Så ikväll ska vi grilla! :)
Var på Torp idag men hittade ju såklart ingenting. Är inte så lätt att testa när man har vilden med sig heller. Haha. Han får nog stanna hemma nästa gång.
Bilderna blev ju minimala men de finns på bilddagboken också.
Detta är iallafall det nya linnet jag pratade om för några dagar sedan. Love it!

Hahaha


Visst är dom söta?

Titta vilka söta.
Var nästan så att jag köpte dom bara för att man kanske eventuellt någon gång får en tjej.

jävla elefantfötter!

Jag är förbannad på mina stora fötter. Var med Madde på Överby ikväll och hittade ett par underbara skor med 70% REA! Vilket kap! Men tror ni att det fanns några för mina elefant fötter eller? Svar nej.

Så imorgon bär det av till Uddevalla. För jag måste ha ett par nya skor. Mina är det nämligen hål i så blir blöt om stortån varje gång jag går utanför dörren.
Kan inte skostorleken minska i samband med vikten? ;)

I´m on fire

Idag har jag verkligen rört på mig. En 40min promenad med Zorro och 60min vattengympa! :)
Imorgon blir det samma sak. Promenad med Zorro och 70min vattengympa. Sen ska jag vila i helgen så kör jag igång på tisdag igen. IM ON FIRE!
Även att vi ska grilla nu i veckan. Muuuums. Är nog det godaste jag vet (efter pölsa och pannkaka då).
Nu ska jag ta & ringa min kära mamma och sen titta på Andra avenyn

En dålig idé kanske.

Jag hade mina nya gula byxor på mig idag medans Loke hade en skitig overall på sig, summan av kardemumman var att mina byxor blev skititiga. Rent av svarta. En dålig idé att ha ljusa byxor och små barn kanske? ;)
Sen är frågan hur snyggt det är att ha stövlar till. Men när det blir varmare blire att kavla upp byxorna och ha klackisar. Så snyggt!
Nu ska vi strax hälsa på Madde & Tito i den nya lyan. Sen blir det lång promenad med Zorro & Loke.
Var ju även på personligt möte på Lernia. Tills på måndag ska jag skriva om mitt CV i 3 olika former (hur smart det nu än låter) plus att göra en hiss presentation av mig själv. Blir nog att stanna hemma i helgen och "plugga".

Visst är jag duktig?

Jag fick mina kläder som jag beställde för några veckor sedan. Så imorgon ska jag använda jeansen för första gången. Har nog aldrig haft mer än blåa och svarta jeans så detta blir en liten variation.
Gula jeans har jag köpt. Dock hade jag nog kunnat köpa en strl mindre. Eftersom dom satt perfekt nu (ev lite för stora) och förhoppningsvis blir jag liiite smalare till sommaren. Är ju inte van att ha mindre storlekar på kläder.
Förvånade även mig själv ytterligare genom att köpa en turkos topp.
Kommer bli jävligt snygg till min svarta kjol! :)
Så dessa plagg är det enda jag köpt till mig själv på flera månader. Visst är jag duktig? ;)
Men jag måste ju, ska spara vartenda öre jag har tills den 19e maj.
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det en underbar dag med 11 grader & strålande sol. Det har yr.no lovat mig ;)

Lyckligast

Jag är så glad. När jag åkte från träningen såg att Strandgatan bygger på sin uteservering. Fy fan va gott de ska bli & sitta där en härlig sommar kväll! :) Nu är det verkligen vår.


Tittade på mina videoklipp på Youtube. Titta vad jag hittade. Så otroligt liten han var då.

Taggad

Jag ska åka på min träning om en timme. Är jätte taggad. Just vattenstyrka är ett jätte roligt pass!
Imorgon ska jag på möte på Lernia och senare ska vi hälsa på Madde & Tito i den nya lägenheten. Spännande!

Å herregud. Fattar ni att det är nästa månad jag ska göra mitt hemliga uppdrag? Inte alls långt kvar nu! Oj oj. Är faktiskt lite nervös. Men det kommer ju såklart gå jätte bra.

Johannes håller på att sluta snusa. Han började i bilen påväg hem igår. Kan tyckas som en dålig idé då vi sitter stilla i bilen i 12 timmar med en gnällig pojk. Men jag hoppas att han klarar det! :)

Men nu ska jag packa ihop min väska och dra till stan.

Pilgrim smycken

Är verkligen en hel del att göra när man kommer hem. Packa, städa och all denna tvätt! Har iallafall hängt upp mina nya gardiner jag fick av moster i helgen :) Blev mycket ljusare i tvrummet nu.

Säljer lite smycken från Pilgrim på Tradera. Titta och buda! :)


Klicka HÄR


Klicka HÄR


Klicka HÄR


Klicka HÄR

Vad tycker ni?









Vad tycker ni om mina bilder som jag tog i helgen?
Lämna en kommentar!

HEMMA!

Puh. Då har man äntligen kommit hem efter en jobbig bilresa. Var väldigt många poliskontroller och väldigt mycket folk efter vägarna. Men vi kom hem, tillslut :)

Nu är det bara att packa upp allt man tog med sig. Är ju inte lite heller. Men har ju hela dagen på mig imorgon! :) Och nu ska jag börja träningen igen. Har säkert lagt på mig 5 kilo under helgen. Haha. Men nu kör vi på 3 dagars träning!

Har tagit ganska många bilder uppe i norrland så lägger ut lite på bilddagboken senare och kanske några här sedan.

Nu ska vi äta mat från Bambino! :D

Vad gör man...

Vaknade med hosta och halsont. Så vet inte hur vi ska göra ikväll. Tiden får utvisa. Idag kommer min moster hit på besök iallafall.

Tiden går så himla fort då man är här, känns som om vi kom nyss och vi ska ju åka hem snart. Är bara idag och imorgon kvar :/ Men mina föräldrar kommer ju snart ner till oss också.


Lååååångfredan

Långfredan idag och tro mig den kommer bli lång. Loke har nämligen börjat vakna vid 6 på morgonen. Inte det roligaste kan jag säga. Ville så gärna hitta på något idag men ingenting har ju öppet. Så himla tråkigt!

Alla jobbar och ingen vill hitta på något. Vi skulle ju ut på lördag men verkar som om ingen är sugen. Den här staden är ju halvt döende verkar det som.


Can´t get it out of my head

Jag har verkligen fått den här på hjärnan efter att ha hört den på radion ett X antal ggr.