Åldersnoja?

Jag har noterat att vissa i min umgänges krets har åldersnoja. De festar och beter sig som om de vore 17 igen. Svinar på fest och är allmänt konstiga. Fryser ut och ignorerar, så man gjorde när man var i de tidiga tonåren.
De ser nästan ner på mig som mamma och gift eftersom jag inte vill festa 3ggr i veckan. Att jag har ett liv utöver festandet. Hur kommer detta sig?

Kommentarer
Postat av: Larissa Oikari

Det är dom som är omogna, dom kanske är olyckliga och hade kanske velat ha ditt liv, vem vet.

2010-04-19 @ 22:08:40
URL: http://oikari.webblogg.se/
Postat av: Mikaela

omogna? rädda att förlora sina "vänner"? innan jag fick barn så festade jag varje helg och när jag blev med barn så sa många att nu kommer du se vilka som är äkta vänner eller ej men jag tänkte inte på det dom jag hade festat med fanns där så länge han låg i magen sen va dom borta när han kommit :P det jag ville komma fram till att dom är nog rädda annars hade dom inte bettet sig så. Inte om man är vuxen iaf.

2010-04-20 @ 06:29:11
Postat av: sara

Tragisk att människor inte vågar växa upp. Tror inte bara det är åldersnoja dock, tror det beror mycketpå missnöjdhet över sitt liv. Dom är väl avunsjuka över att vissa har barn, är gift, medans det enda de har är fyllan :)

2010-04-20 @ 07:05:03
Postat av: Kajsa

Hej gumman!! Sandlådan är köpt på Bauhaus tror jag.... Harry fick den i inflyttningspresent av mina föräldrar förra året!!

Vill ni hänga med till Överby idag kanske?!

kramar

2010-04-20 @ 08:21:31
URL: http://kajsahjelm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0