Redo för vintern!

Blev glatt överaskad idag. Jag har minskat ännu mer i midjemått och vågen var min bästis idag! :)
Med tanke på att jag inte tränat sen i maj så är det ju hur bra som helst. Den dagen (när det nu blir) som jag börjar gå på gym, då jäklar ska fett bli muskler! ;)

Idag kände jag verkligen för att ha vinter.



Denna tog jag hemma hos mina föräldrar i vintras.


Klagar´n!

Denna dagen känns så himla lång. Sov som en kratta inatt och klev upp kl 7. Hunnit fika med Andrea på café slussen, träffat Jennifer och strax ska jag åka på jobbet till mina underbara arbetskamrater.


Att åka på jobbet är nu för tiden som att åka och umgås med vänner!

Dock har jag stressat upp mig i onödan som vanligt och sitter här en timme innan vi ska åka och är klar! Haha. 

Är det bara jag eller klagar alla jävligt mycket nu för tiden. Har man inget att klaga på då hittar man fan något. Ser det lite överallt faktiskt och mest i bloggar. Klagan, gnäll och otacksamhet.

fjärilar










"Gräsänka"

Snacka om att vara "gräsänka" denna veckan. Jag kommer hem halv 12, då sussar nog min karl som bäst. Han kliver upp och går till jobbet halv 7, då jag sussar som bäst. Så kommer vi gå om varandra hela denna vecka. Jag saknar han redan! Han är ju så rolig min karl, en riktig teaterapa när han sätter den sidan till. Gud som jag älskar honom!

Imorgon ska jag iallafall hälsa på Andrea innan jobbet. Vi hinner ju aldrig umgås nu för tiden :/ Blir ju ännu värre när hon börjar jobba.

Börjar få ont i skallen nu också, bäst att fylla på med kaffe!!!

Hjärtattack!

Hjärtat i halsen, kan man lugnt säga.

Vilka arbetskamrater man har. Haha!

Solsidan!

Jag och Johannes har ju sett alla avsnitt av Lost nu så igår började vi med första säsongen av Solsidan. Det är ju så jävla bra så jag vet inte vad.

"Du är jobbig och snål, två mindre charmiga egenskaper" HAHAHAHAHA!
Kunde inte sluta skratta igår. Hysteriskt roligt! Nu ska jag städa och skala pärern. Sen bär det av till jobbet!

När ska man ha tid?



Tror ni inte på f*n att min laddare till systemkameran är paj. En ny kostar ca 600kr. Så jäkla onödigt det känns att lägga ut pengar på en simpel laddare. Får låna grannens medans, så himla snällt.

Känns som om jag aldrig har tid att umgås med mina vänner längre. På veckorna är det jobb som gäller och helgerna spenderas ju med familjen. När ska man ha tid för allt annat? Känner mig faktiskt jätte stressad över hela situationen.


Igår såg jag och Johannes en film, "the road"! Fy fan vilken hjärtskärande film. Det var otroligt bra men en själv satt ju på hel spänn hela kvällen. Knappt så man vågade titta vissa gånger. 

Jag är även så sjukt pepp på att börja på gym. MEN NÄR SKA JAG HA TID?! 
Stress, stress STRESS!

En tom kanal....

Blev en tripp ner till stan för att fota den tomma kanalen. Visste inte riktigt vad jag förväntat mig men jag blev ändå besviken. Inte ens en cykel på botten fick jag se.




Imorgon är det måndag och det betyder jobb. Går på kvällsskiftet så hoppas på lite sovmorgon imorgon!

Nytt och fint!

Detta är mina nya skor.
Vad tycker ni om dom? 

Strax ska vi iväg och handla, sedan ska vi till Uddevalla och köpa en sak som jag trånat efter såå länge. En fjärrutlösare!
Och detta blev den nya vinterjackan. Fint poserande bland blöjor. Haha.
(det är förövrigt mina nya jeans jag har på mig, jag ser supersmal ut i dom)

Nagellack konst?

Idag blev det stor-shopping.


*vinterjacka -check-
*jeans -check-
*vinterskor -check-
*parfym -check-


Blev en rätt fin nota dock. ca 1900kr. Men fick rätt mycket för pengarna ju! :) Ni ska allt få se bilder sen. Johannes tycker dock inte om skorna, han hatar dom faktiskt. Men jag tycker om dom, det är ju huvudsaken. 

Loke hittade även mitt röda nagellack idag och förstörde min väska från England. *gråter en skvätt*


MISS YOU!

saknar min familj!


Fredag idag!

Idag är det fredag. Helt underbart, har "lång" helg också. Slutar 4 idag och börjar inte förns 2 på måndag. Så gött!

Planerna för helgen blev inställda. Vi skulle ju egentligen käka ute på lördagen och sen gå på bio. men vi får ta det en annan gång :)

Hittade förövrigt en rätt snygg OCH varm vinterjacka igår. Funderar på om jag ska kika lite extra på den imorgon då jag och Andrea ska till Överby! :) Hon är ju det perfekta shopping sällskapet.

Sen ska jag allt åka och hälsa på Madde & Tito, var allt längesen nu!!!

Måste ju bara tillägga att snickar´n är ju så himla rolig! Haha


BUSE!




shopping-sugen!

jag är så himla shoppingsugen. har ett behov av nya byxor eftersom inget jag har sitter bra. de hänger i arslet så det ser ju inte klokt ut. så vi får helt enkelt gå ner på strl 28 i waist.


men vad gör detta om man inte fått sin lön än? det skulle vara på kontot idag, men har inte fått några pengar än iallafall. förhoppningsvis har jag dom innan morgondagen, har ju nämligen autogiro:n som dras då :S


torsdag imorgon. veckorna springer iväg. borde fota lite, var längesen. men är så många måsten. stress stress!

Feberfrossa!!!

Fy fan för gårdagen. Hade ju lite feber igår men drog på jobbet ändå. Efter jobbet drog jag direkt till tatueringsstudion. Jag har nog aldrig känt sån smärta förut, fy fan. Hade även nervryckningar hela tiden så jag låg på hel spänn och trodde att det skulle bli fel. Men efter 3,5 timme var jag klar. Hade feberfrossa så det skrek om det. Stog utanför och väntade på Johannes och de 15 minutrarna var nog de längsta i hela mitt liv. Jag skakade så att jag inte kunde gå, de som gick förbi trodde nog att jag var en pundare. Satt mig sen i bilen och skakade fortfarande, skakade så mycket att det gjorde ont i käken. Tog tempen, 39 grader. Jag var helt utslagen.

Vaknade imorse och mådde prima så jag drog till jobbet!


kom knappt till jobbet imorse

måste säga att jag hatar vinterjackor. varför ska alla varma vara så inåthelvete fula eller dyra?!

var knappt så jag kom till jobbet imorse. 37,8 graders feber och känner mig as hängig. Men efter några alvedon blev det bättre, får väl se hur det blir imorgon.

sitter här och är lite pirrig inför eftermiddagen. Har ju en tid på Fairlane tattoo kl 4 :) Hihi.

då var det dags igen...

... valet om vinterjackan... jag hatar det... men det måste göras.

här kommer lite förslag. Vilken tycker DU är snyggast?





Jag har ju en tendens till att köpa snygga jackor som är värdelösa på att hålla värmen. Den översta här är ju inte spec snygg, men då är den säkert varm. Den undre är ju en favorit, har kikat på den ett tag men kommer nog AVLIDA i -25 grader (det gör man ju ioförsig i vilket fall som helst).


Valet och kvalet....

sjuk

fan, jag börjar bli sjuk. vaknade imorse och hade svinont i halsen. nu har det förvärrats och har apsnorig och känns som om jag har feber.

men jag SKA på jobbet imorgon och jag SKA tatuera mig.

Thats it!

one night in uddevalla

Gårdagen besod av alkoholintag i Uddevalla. Det var så himla kul att komma iväg med Jennifer & Andrea och festa i en helt ny stad. Dock så var ju krogen INGET ATT HA. Var nog de sämsta jag varit på (ja, gladan är bättre). 

Men gårdagen bestod av många skratt och det är huvudsaken.
Imorgon är det måndag igen, visst går veckorna snabbt? Vi funderar om vi ska beställa en weekend snart eller vänta tills nästa år. Är ju rätt sugen på att åka i år jag. Fast sommaren är ju sluuuut! 


Tattoo

Johannes gjorde ju en ny tatuering för ett tag sedan. Jag har ju glömt visa den.




På tisdag är det min tur. Jag är spänd av förväntan!!!

lady in red



midjemått

Jag mätte mig idag, har inte gjort det på 2 månader eftersom jag inte tränat. Men hade minskat med 2cm i midjan och vet ni vad det betyder? Att jag minskat mitt midjemått med nästan 20cm!!!



Det som är så sjukt är ju att jag fortfarande ser mig som kraftig, mullig fast jag kanske egentligen inte är det?



Om jag skulle få jämföra mig själv med dessa tre så skulle jag ju sagt den längst till vänster. Men om jag tänker efter så är jag kanske som den i mitten, fast lite större.


Är ju inge vidare bra att en skev kroppsbild.

fulsnygg

Jag har köpt en vintermössa. En såndär fulsnygg variant, så ful så den blir snygg!

Bil jävel!

Vilken jävla dag. Var påväg till jobbet, mitt på storvägen så la bilen av. Va de där jävla expansionskärlet som krånglade igen. Så var bara att sväng av på vägrenen och öppna huven och vänta på att den skulle svalna lite. Kom tillslut därifrån och skulle parkera i Uddevalla. TRO DU INTE PÅ FAN ATT JAG GLÖMT MYNTEN HEMMA?! Så nu måste jag gå tillbaka dit vid 6 tiden och fylla på.. GAH!

LYCKA!

Måste bara få uttrycka min glädje. Ställde mig på vågen imorse -1,7 kilo. Så nu har jag gått ner allt som allt 15 KILO! Så när jag upptäckte detta sprang jag genast till garderoben och rotade fram min klänning som jag beställt som var för liten. Fattades ju 3cm under bysten för att få igen dragkedjan. ZIP, så va den på! Fy fan va underbart!

Så, nu väger jag alltså 73 kilo! Har nog inte vägt såhär lite på jag vet inte hur länge. Så nu ligger jag ÄNTLIGEN på medelvikt istället för övervikt. YAY!

Vart fan är älgen?

Varje dag då jag åker hem från jobbet är det lite små kymigt ute, jag är trött och ofokuserad. Tänker alltid "hur gör jag om jag skulle krocka, vem ska jag ringa först?". Tror ni inte att jag blev lite frustrerad då en mötande bil blinkar mig med helljuset? "VART FAN ÄR ÄLGEN?" tänkte jag för mig själv. Kom ingen älg, inte ens en liten hare. Men det hade kunnat, tänkte jag.

Morgondagen kommer bli låååååång!

cykla, cykla och cykla

Puh. Tillbaka från cykelturen till dagis. 

Denna vecka har jag än sålänge cyklat 15km och när veckan är slut är jag uppe i 25km. Rätt bra motion ju!
Idag blir det att städa upp det mina pojkar stökat ner och sen ta en dusch & sen vidare till jobbet. Och vet ni vad, jag trivs så bra på jobbet nu. Jag får mer ansvar och känner mig behövd. Nu fattas det bara en löneförhöjning! ;)

Nä, kanske man ska ta & börja?!

Vårdcentralen

Jag var till vårdcentralen idag på drop in-  Även fast jag var där först så fick jag vänta i 1,5 timme!!! Men det var värt all väntan. Mina knä problem beror på att jag är överelastisk (heter det så?), kan iallafall böja dom åt fel håll. Sen gick jag tydligen konstigt också, så nu ska jag vänta på en remiss till NÄL. Hon tyckte även att jag ska börja gå på gym för att jobba upp mina benmuskler. Så det blir det!

Nu har vi snart middag på jobbet. Guuuud så hungrig jag är!

Har även fått en massa uppgifter på jobbet så känner mig riktigt speciell måste jag säga! ;)

Träningskläder - CHECK!

Igår beställde jag träningskläder.

Byxor, linne och BH! Nu ska här börjas. Smygstartade idag med cykelturen men snart ska ett träningskort införskaffas! :) Längtar som fan!

Tänk vad dagarna går sååå mycket snabbare när man har saker att göra. Halva arbetsdagen har gått, helt otroligt!

Inte nådigt!

Puh. Det var inte nådigt att cykla till dagis. Jag har enbart 1an och 2ans växel nämligen. Haha, trampa som en idiot men kommer ingenstans. Har hunnit plocka ihop här hemma och snart ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för dagens arbete.


Saknar min plupp redan. Hur ska detta gå?

Eftermiddagsvecka

Idag händer det vi alla väntat på i tre månader!

Jag går på eftermiddagsskiftet idag. Känns jätte konstigt. Frågade Loke om han ville till dagis men svaret blev såklart nej. Vad hade jag förväntat mig?
Nu när man inte åker på jobbet det första man gör när man vaknar så känner jag mig stressad, även fast det är långt kvar tills jag börjar så känns det som om jag vill göra iordning mig och bara sitta i soffan och vänta. Haha.

Idag ska vi cykla till dagis, fixade den igår och det kommer bli jätte bra. Då slipper jag åka till Saab & byta bil sen.
Nu ska vi strax göra oss iordning för dagis.

Söndag




Barnen hade det så mysigt här ute igår. Men nu är semestern slut för dom flesta och vardagen är här. Försökt fått tag i människan som jobbar på kommunen som har hand om dagisplatserna och så. Vi funderar nämligen på att byta dagis till ett närmare. Men hon har tydligen semester i ca 2 veckor till. Surt sa räven.


Vi funderade om om vi skulle åka och bada idag men nu börjar det blåsa så himla mycket. Så kanske blir en sväng till Överby och glo. Ska ju köpa en självutlösare till min kamera.

Loke & Ella (film)


kryp


Verkligheten börjar på måndag

Just nu sitter jag med min bärbara ute på altanen. Är så himla härligt väder ute. Blir ju inte sämre av att jag har ett glas vin här intill också.

Dagen har varit bra, jag är dock inte på mitt bästa humör men det har ju sina orsaker.

Inväntar Emelie, Andrea och Frida. Vi ska sitta här ute och snacka lite. Hade ju egentligen velat åka hem till Mia & Marcus men har ju ingen barnvakt ikväll.

På måndag börjar verkligheten, på riktigt!

Pimp my ride

Från röd till....

Svinsjukan Vs sömnsjukan

Vilken tur att jag sket i att ta den där jävla sprutan då! ;)

LÄNK!

Fredagen den 13e

och jag fyller år. Haha!

Hoppas att dagen inte för otur med sig nu då! Idag ska jag och några tjejer på jobbet gå ut & käka. Fan va gött de ska bli. Sen ska jag allt bjuda på lite fika här så det blir bra stämning såhär innan helgen. Visst är jag snäll? ;)

Åh, jag längtar redan tills jag får åka hem. Loke ville inte alls att jag skulle åka imorse. "JAG, gå på jobbet" sa han. Sötfis. Igår när jag kom hem så lekte alla grannbarnen ute, så härligt att se. Dom är ju faktiskt rätt många i samma ålder, 7st faktiskt. Kommer nog bli rätt skoj för dom om några år.

Nä, back to work!

Rastlös

Känns som mitt beteende är väldigt likt leopardens på Nordens Ark. Går fram och tillbaka vid stängslet, hela dagen, fram och tillbaka. Jag är rastlös, så otroligt rastlös. Det är psykiskt påfrestande att inte göra någonting på 9 timmar. Verkligen...

Gårdagens höjdpunkt var väl när jag låste Henriks ipad i 2timmar pga att jag knappat in fel lösenord ca 10ggr.

Dagens höjdpunkt var nog att Vanessa bjöd på mazariner.

Har precis käkat och det är 40min kvar av lunchen. Vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte, det vet ingen...

Klockjävel!

Tro ni inte på fan att jag försov mig imorse? Jag har ju världens morgonrutin.
Kliva upp
Sätta på kaffe
Käka frukost och läsa tidningen
Klä på mig
Ut & ta en kopp + pinne
Sminka mig

Denna rutin tar ju ungefär 1,5 timme så brukar kliva upp i god tid. Men igår kväll serru, då bestämde jag mig för att ändra ringsignal på mitt alarm för att det är ju så himla högt så man undrar om man väcker hela grannskapet. Men det slutade ju med att jag inte vaknade när fanskapet ringde. Så 10min innan jag ska åka vaknade jag i ren panik! Slängde på mig kläderna (som tur va hade jag lagt fram dom dagen innan, annars kan jag nog spendera 15min bara på att välja kläder), borstade tänderna och håret och sen UT! Tror ni hela min dag va förstörd? Ingen frukost, inget morgonkaffe. BLÄ!

Beställt!

Tog ledigt från jobbet igår och gud så skönt det var att vara hemma och bara njuta av dagen och det underbara vädret! Vi satt nog rekord på besökstid på Nordens Ark. Tror ni va där i en timme. Johannes hade ju så jäkla bråttom hem eftersom han skulle till tatueringsstudion för att se sin skiss. Han ska ju nämligen dit och gadda sig idag! :) Kommer bli skit snyggt!

Även jag beställde en tid, den 24e augusti ska jag dit!

På måndag börjar jag skift på jobbet, börjar med kvällsskift 14.00-21.00. Så funderar på att dra till gymmet i helgen och kolla läget!

Nordens Ark

Bilder från Nordens Ark






Funderar på att göra detta till enbart en foto blogg? Vad tror ni om det?

Vet ni vad?

imorgon är jag ledig! Jag, Johannes och Loke ska åka till Nordens Ark. ÄNTLIGEN. Johannes gick äntligen med på det efter att jag lovat att betala för hela kalaset. Haha.

Så nu ska jag snart gå och lägga mig! Hoppas verkligen på en sovmorgon imorgon! :)

måndag igen....

måndag igen.

råkade såklart somna mellan 3-6 igår eftermiddag så gick ju sådär att somna inatt. just nu vill jag bara hem till min familj! Gud som jag saknar dom när jag är på jobbet. Fast det är väl nyttigt det med.

på fredag fyller jag år, 23 långa år. Jag är så himla nyfilen på Johannes present till mig! :) Är som ett barn på julafton! Hihi.

Apropå julafton så kanske jag jobbar då i år. Så jäkla jobbigt! Ska dock försöka få ledigt så vi kan åka hem till norrland!

Mushrooms


Nu är det nära...

Jag är väldigt nära bristningsgränsen. Har hållit på i ca 2 timmar med att lägga Loke. JAG FÅR ETT BRYT!!!

The baseballs

The Baseballs är lika bra som vanligt!

Klicka här för att se den nya videon.

Im in love!

It´s friday, Im in love!

Vi somnade rätt sent igår, satt och kollade på två avsnitt av sista säsongen av Lost. Gud så spännande det är!!! Vi kunde verkligen inte sluta titta så jag kom i säng vid halv ett inatt och väckaren ringde vid 06.15. Behöver jag säga att jag är trött idag?

Ikväll ska baby ut och fiska med sitt nya spö :) Så då ska jag och Andrea passa på att ha filmkväll! Så himla glad att hon är hemma i Trollhättan igen!

Ska nog ta en tripp till Älvhögsborg i helgen och kika på deras gym och prata lite med personalen.

Bitter!

Måste säga att jag är lite bitter att jag missade The Baseballs spelning i Vänersborg.

Varit hos Andrea & agerat data support. Installerat bredband åt na. Imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN! :)
Ösregnat och åskat idag. Är faktiskt mysigt med åska men inte när den kommer så nära :/ Då blir jag allt lite skrajsen.

Nu ska jag lägga mig i sängen och längta efter morgondagen!

Tuffast i stan!

Det är Loke det. Iallafall när han tar på sig detta som "mommo" & "moffa" har köpt!

King of the road (?)

Ni vet att grabbarna grus (Loke, Melvin och Filip) har kommit på att man kan gå uppför en jätte lång backe och sen sätta iväg med bobby car:en. Det har vi gjort ikväll. Haha. Går fortare än det ser ut kan jag säga, håller andan varje gång!

Dags för träning igen!

Ja, nu jävlar! Jag och Andrea ska köpa maxkort på älvhögsborg. Då ingår tillgång till gym, bad, gruppträning och vattenträning. Blir perfekt. Då ska jag träna gym på morgonen när jag jobbar eftermiddag och när jag jobbar förmiddag blir det vattenträning på kvällen. Perfekt! :)

Ska införskaffa träningskläder också. Hittat några som jag gillar skarpt. Dock är det rätt dyrt!


499kr.


499kr.

Dock funderar jag på att väna med träningskläderna tills november då jag får 1000kr i månaden av jobbet till sport och fritid. Men kan man vänta så länge?

Men nu är jag taggad! Hoppas att känslan håller i sig. Nu är det inte så mycket vikt kvar att gå ner. Några kilon, det jag vill uppnå nu är att bygga muskler och hålla mig i trim!

Dagen

Fick en anonym kommentar här för ett tag sen och ja. Mitt jobb är just nu att läsa böcker på engelska ;)




Förövrigt måste jag sovit väldigt tungt inatt, när jag vaknade imorse så låg Loke mellan oss i sängen och jag har inget minne av att han vaknat.

Idag blir det väl ungefär lika mycket gjort som igår. Typ ingenting. Ska väl städa undan efter mina pojkar som varit i farten hela dagen och ev. byta lite gardiner och sängkläder. Förhoppningsvis har min motivation kommit och jag ställer mig och  tränar.

Men nu kan man snart börja rulla hemåt igen. Så var denna arbetsdag slut och herregud så sakta den gått...



"I en tid då inget hände, i en stad som alltid sov."


Så jävla typiskt. Haha

Satt och tittade runt på facebook. Kom då till en person som bor i kramfors, han har då en tjej som han har barn med. Tittar runt lite till och märker plötsligt att denna kille har en bror, som också är bror till denna killes tjej!!! HAHA. Så jävla Kramfors. Går ju för guds skull inte att hitta någon utanför kommungränsen utan vi tar brorsans plastsyrra istället. Haha. Så denna "bror" är alltså morbror och farbror på samma gång. Skrattretande!

Motivation på burk, någon?

Gud så smärtfritt läggningen gick idag. Vi läste några sagor, jag sa godnatt (han protesterade såklart), sprang ut engång och sen var det bra. Nu är det alldeles tyst. Om man räknar med tandborstningen och sagoläsandet så tog läggningen 20min. Perfekt! :)


Jag skulle så gärna vilja börja träna, gå på gym! Men jag har verkligen ingen ork. Efter jobb blir det direkt hem & laga mat och äta. Efter det är man ju hur trött som helst! Men jag MÅSTE ta tag i det. Ingen som har motivation på burk?


Någon frågade för ett tag sen vad jag jobbar med, just nu läser vi böcker och nu är det....



... man känner ju direkt att motivationen slår en i ansiktet ....

En tripp till E-tuna?

Nu vill jag faktiskt åka till Eskilstuna! ;)

Titta här!

En hel natts sömn

Loke sov i sin växasäng hela natten inatt!!! Han kom och tassade in i vårt sovrum vid halv 6 imorse och la sig i mitten och somnade om direkt. Så duktig han är! :)

Så inatt har jag fått en hel natts sömn. Inte varje dag!

Funderar starkt på att åka till Liseberg på lördag. Att ta en heldag med vänner! Först Göteborg och på kvällen utgång i Trollhättan. Kan ju inte bli bättre? Så hoppas att det blir av :)

Jag sitter på jobbet medans Johannes har semester och är hemma med plupp. Känns sådär kan jag säga...

Natti natt (film)

Loke ska sova i sin nya säng för första gången och just här läser vi saga. Han såg ett troll.
"Troll.... Trollhättan" Han är ju för go!
Men tog bara 30min och nu ligger han där och sover så sött! :)

De växer fortare än man tror


Gud så stor han blivit!

Info om mitt objektiv


Objektivet jag har (förutom mitt 18-55) är ett Tamron 70-300. Köpte detta på Expert för endast 1700kr! Ett väldigt prisvärt objektiv faktiskt. Det är perfekt att ha om man vill ta närbilder på tex insekter eftersom man inte behöver gå så nära utan sitta några meter ifrån. Dock är det inte så bra att ha när man ska fota i folkmassor eftersom man måste gå långt ifrån det man ska fota och då kan andra människor förstöra bilderna. 

Finns ett annat objektiv som är ett Tamron 18-270. Dock är ju dom dyrare, 4700kr! Så vill man ha ett prisvärt objektiv kan man köpa det som jag köpte.