Meningen med mina tatueringar

Jag har fått frågor om mina tatueringar. Om dom har någon mening eller om jag bara gjort dom för att dom är snygga.

Här kommer svaren.


Den egentliga orsaken till denna tatuering kanske inte så många av er vet om. Men just "true romance" är min och Johannes låt (Tiger Army - True Romance). Så de två hjärtana representerar mig och Johannes. Är faktiskt Johannes som ritat denna också.


Denna är ju en hyllning av min mamma och pappa. Är deras bil och står Mom & Dad i jukeboxen. Mer behöver jag väl inte säga? :)


Denna talar nog för sig själv?


Denna och leopard stjärnan är just för vad mitt tidigare inlägg handlade om. Att jag brinner för att jobba med vilda djur. Sen diamanterna är mer som en utfyllning.

Svalorna är för att jag tycker att det är skit snyggt och sen har jag mitt stjärntecken i nacken. Har blivit rätt många nu när man tänker efter.

Ska man inte få ha drömmar?

Idag på vårt möte frågade han om våra drömmar. Vad vårt drömyrke var osv. Jag svarade djurskötare på djurpak. Men det var tydligen inte bra. Helt värdelöst om du frågade han. "Vad har du för chanser på det?". Får man inte ha drömmar? Även om de kanske är orealistiska?

Jobbade ju en sommar på Junsele Djupark (som jag nämnt i min tidigare blogg) och det var det bästa jobb jag haft.

Matade näsbjörnar direkt från handen


Kramades med "små" lejonungar


Och tog hand om en liten känguru, Joey.

Kan ni tänka er ett bättre och givande jobb? Nej!

Men man ska inte få drömma. Inte ska man söka för många jobb heller. Inget är rätt. Men man ska inte lyssna allt för mycket på vad dom säger heller.

Stackars plupp

Fjärde dagen Loke har feber och slem hosta. Han sov väldigt oroligt inatt, vaknade jätte många gånger och bara skrek. Stackars liten. 38,6 hade han imorse.

Ringde VC men dom tyckte inte att vi behövde åka in. Är det ett virus finns det inget att göra, fick jag till svar. Så vi får väl vänta och se.

Idag är det fullt upp. Hoppas man kan försöka ta sig ut till solen också.

Längtar såååå tills imorgon!!!

Förstår mig inte på...

...dagens mode. Läste i någon av Andrea´s modetidningar att magväskan är mode igen. Ja, ni hörde rätt! MAGVÄSKA? Finns det något fulare?


När man lix håll på kan man ju köpa en magväska som man kan ha hunden i. HahaNågot mer som jag tycker är så jävla apfult är dom där tightsen som ser ut som några fula ridbyxor och dom som ser ut att ha något slags knäskydd fastsytt.


Knäskydd?

Säger då det. 80 talet har verkligen kommit tillbaka i modet. Fi fan. Vilket gör att man verkligen måste börja beställa kläder från USA.


Jag vill ha kontroll!

Nu är det verkligen stressigt. Jag som brukar vara så bra på att planera men har bara skjutit allt framför mig, "jag hinner imorgon". Haha. Ska städa, tvätta, städa & tvätta bilen, packa och gå på alla dessa möten.

Ikväll ska vi grilla!!! Årets första grillning, dock tänker vi sitta inne. Är inte tillräckligt varmt för Loke att sitta ute iallafall. Stackars har ju fortfarande feber och hosta.

Har gjort ett jätte bra system med matpengarna också. Riktigt nöjd och det har fungerat galant. Som ni vet är jag lite av ett kontroll freak gällande pengar. Har 4 kuvert, tar ut alla matpengar och lägger 1000kr per kuvert. Sen när vi handlar något så lägger vi i kvittot i respektive kuvert. Så då vet man exakt vad man handlat och hur mycket pengar det är kvar för den veckan. Hur bra som helst! :)

Nu är jag verkligen vrålhungrig och längtar efter att äta!!! Mmmmm...

3 år sedan

Kan ni förstå att det redan gått 3år sen jag flyttade till Trollhättan?


Se den INTE.

Jag och Andrea började se film, "my one and only". En film som skulle föreställa att vara från 50talet. Trevligt kan man tycka. Men efter 20min kände jag att jag började bli förbannat trött. Somnade nog till ett 10tal gånger innan Andrea frågade om vi skulle stänga av. Ingen film att rekommendera iallafall.

Loke har hosta och feber. Inget dagis imorgon, han får vara hemma och kurera sig.

Förut idag fick han för sig att bita i sina egna tår och sen sitta med bus minen. Haha.Rent statistiskt borde jag...


Inatt sov jag hos Andrea och delade säng med denna söta snälla lilla Milton ;)

Sitter här och väntar på Andrea. Vi ska umgås lite innan hon drar till norrland. Imorgon ska man på möte igen, både imorgon och i övermorgon. Skrivning av Cv igen, tydligen kan man aldrig bli klar med sitt CV, tror det är 7e gången jag håller på med det nu.

Har sökt 8 jobb denna vecka som gått. Man tycker att rent statistiskt borde jag få ett jobb inom en månad ;) Eller hur?Gårdagen i bilder

Ni har hittat till min nya blogg ser jag :)

Idag har jag verkligen varit allmänt seg, men det var de värt. Gårdagen va verkligen jätte skoj!
Här kommer några av de 95 bilder som togs igår.
grädd-krig?

Mer bilder kommer senare.