Vad ska jag ta mig till?

jag får skuldkänslor och mår inte alls bra av att lämna Loke på dagis. Jag har fått för mig att han vantrivs. Varje dag, är det samma visa "mamma, jag vill inte till dagis". Så ser han på mig med sina hundögon och gråter. Då frågar jag varför han inte vill till dagis "jag vill inte leka med dom andra barnen". Det gör ont i mitt mamma hjärta varje morgon. Även när man hämtar honom och står & tittar på han i smyg. Så cyklar han omkring med de äldre barnen. Men när han får syn på en kommer han och springer skrikandes
"jag vill inte vara på dagis mamma". Gråter nästan när jag skriver det. Tycker verkligen att det är jätte jobbigt.

Och jag vet inte vad jag ska göra. Vi har skickat in en ansökan till att byta dagis (inte för att det är något fel på det vi har nu men "kvarnen" är så pass nära). Jag försöker prata med han och säga att det är ju roligt på dagis och träffa barn och så.. Men nej.. Han är ju jätte social, det är ju inte det. Funderar på om de har något med att göra att han faktiskt blivit biten 3ggr. Men, jag vet inte.

Någon som har ett förslag på vad jag ska ta mig till?


hösten


Det är ju bland det vackraste som finns....

Läste en artikel på AF om norrsken och att det håller på att dö ut. NEEEJ! Det är ju bland det vackraste som finns. 


Ska ta med mig kameran påväg till dagis. Får se om jag kommer hem med några som går att visa :)

lördag? någon?

nu är det fixat. photoshop alltså. nu ska jag bara läsa en masssa manualer och förstå mig på det också.

idag tränade jag faktiskt, hör och häpna. Dock framför mitt Wii (där allt började). men bättre än ingenting! eller hur.

någon som vill hitta på något på lördag kanske? jag och loke är nämligen själva heeela dagen.

nä, nu ska jag dricka min sista kopp kaffe för idag!

måste våga mig ut

Jag borde våga mig ut med kameran. Iallfall när det är sånt här väder! Men blev rätt bra ljus inne med. Men fan, känns ändå lite pinsamt att stå där med sin kamera och stativ ifall nån skulle gå förbi.




en vecka kvar!!!

måste be om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen. har väldigt mkt att tänka på nu för tiden. kommer aldrig på bra saker att skriva om heller :p
om en vecka kommer mina föräldrar!!! Gud som jag längtar. Det värsta är ju att helgen går så himla fort och sen dröjer det 3 månader tills nästa gång :/

men nu ska jag passa på att göra någon nytta innan det är dags för jobbet.

dessa jävla...

dessa jävla bananflugor, säger då det. höll på att sätta en i halsen idag. fi fan!

tuggar tuggummi som en jäkla idiot idag med. gick en gubbe framför mig på stan som rökte, det luktade as (vilket är väldigt positivt).

efter nästa löning är det inplanerat ett besök till Ullared. Vilket är ett måste. Perfekt ställe att hitta julklappar på, skulle dock vilja åka dit närmre men det blir nog inget av.

ska nog allt fixa photoshop också, så man kan mixtra med sina bilder. BUS!


Någon som vet?

Blir så förbannad. Vi glömde bort en räkning i slutet på augusti (en månad sen alltså), den måste ha gömt sig bland alla gamla räkningar och idag fick vi hem ett brev från inkasso! Ingen påminnelse eller nått. Är det någon som vet om man blir "listad" nånstans för att man får ett inkasso brev hem?!


Att sluta röka...

Dehär med att sluta röka, det är inte en dans på rosor. Jag blir faktiskt lite deprimerad när jag tänker på det.

Inte nog med det så tuggar jag tuggummi hela dagarna, vilket har resulterat i att jag bitit mig själv i kinden ungefär 5ggr idag. Så nu hänger det värsta kött slamsan där inne. Fi fan.

Allt detta ska man behöva stå ut men för en ynka cigarett. Men det är det värt! Bättre motion, here i come!

Imorgon är det mycket att stå i så då kommer jag inte ens ha tid att tänka på den där jävla cigaretten!

slappar måndag

alltid lika slapp när det är eftermiddags måndag. orkar inte göra NÅTT. skjuter alltid upp saker. men imorgon är det nya tag. har även kommit på att jag kommer bli tjock om jag lyckas med rökningen. BLÄ!

men nu ska jag strax åka till SAAB för att byta bil och sen blire hem och slänga sig i duschen. hade vare gott med lite subway också ;)

nu är dagen här...

... då jag tog min sista cigarett. Nu är det 18 timmar sedan och än går det bra. 
Undra hur det kommer gå i veckan på jobbet, är ju nästan då det är värst tycker jag.
Men nu är det bara att ta sig i kragen. Har man klarat 18 timmar kan man allt klara en vecka. Har man klarat en vecka klarar man en månad osv.. Dehär fixar jag!
Sandra är numera rökfri!

Imorgon ska jag handla dom där skorna jag tjatat om sålänge. Så blir det promenader/jogging turer varje dag. Skönt!

i love my new dress




snus i sängen. mindre kul!

medans jag höll på i köket trodde jag att Loke låg i vår säng i godan ro och tittade på blixten mcqueen. Men när jag kommer in i sovrummet håller han i Johannes snusdosa och ALL snus är utspridd över vår bäddmadrass! ÅÅÅÅÅH! luktade verkligen as i hela sovrummet. Fy fan för lössnus (eller snus överhuvudtaget). Hate it. 



en vanlig lördag

Nu sitter Loike å käkar lunch. Vi skulle ju egentligen varit på trolldagar men Johannes jobbar och det verkligen spö regnar ute. Så får bli en sväng dit imorgon :) 

Gud va kass jag är på att uppdatera har jag märkt. Men är inte så mkt som händer nu förtiden. Är mest jobb och vanlig vardag som inte är ett dugg intressant :p
Men nu ska vi busa här lite och vänta på att pappa Johannes ska sluta jobba...

försent för middag...

jag är hungrig. ätit 2 mackor och 3 pannkakor idag. somnade visst förbi middagen och vaknade kl 7. då är det redan försent att äta, då kan man lika gärna invänta frukost.

Johannes, han vräker i sig en pizza dock. Tur att jag är täppt i näsan, slipper jag bli sugen :p

För nog fan är jag täppt i näsan, så inåt helvete. 

Ska försöka ta några bilder på min nya klänning när den sitter på. Sjukt snygg är den! :)


dyng förkyld!

Igår va jag på bio. Den va riktigt bra faktiskt och var roligt att känna igen sig i varenda scen :)

Men idag är jag så jävla dyng förkyld. Känns som att mitt huvud är som ett jävla moln. Går runt här på jobbet som en zombie.

Jag vill bara hem och ta mig en alvedon och lägga mig igen...

Fick iallfall bra feedback från jobbet jag gjorde igår. Alltid lika trevligt! :)


Taggad!

Jag är så himla trött idag. Man tror att man ska vänja sig i slutet av veckan men det blir bara värre och värre ju längre veckan gått. 04.30 är ingen mänsklig tid att kliva upp.

Idag har jag fått nya arbetsuppgifter, känner mig taggad. Få nya saker att göra och mer ansvar. Ett steg närmare fastanställning, fast det får jag ju ändå ;)

Men imorgon är det fredag. Guuud va jag ska sova ut på lördag. Får "sovmorgon" till 8 kanske ;) haha.

Back to work!

filmer från Tyskland...





Hahahahahahaha....

ny klänning

Imorgon ska jag och Therese på bio :D

Fick även hem min klänning idag. Den var verkligen jätte fin!!! :)

funderar på om jag ska ha den i helgen :) 



I rymden finns inga känslor

Är ju faktiskt lite roligt att den filmen är inspelad i Nyland (där jag är född och uppvuxen! :) Sen att han som skrivit den gick ju i samma skola som mig i högstadeit gör ju att man MÅSTE se den snart! :)



Så spring iväg och se den ni med!!! :)

Ensammen

Sitter på jobbet i min ensamhet. Min skift-kompis är sjuk idag :/

Jag sitter och bläddrar i en katalog och letar nya jul gardiner. För det ska allt bli mysigt att få pynta och göra jul hemma. Baka, göra pepparkakshus och mysa in sig i värmen medans man ser snön falla ute. Är iallafall så jag föreställer mig det. Men de kommer antagligen sluta med en grön jul aom vanilgt (om man inte räknar med föregående jul).

på fredag är det lön, då ska jag köpa ett par träningsskor och på måndag ska jag sätta igång (förhoppningsvis)!

Några bilder från resan







fler bilder hittar ni på bilddagboken. nu måste jag verkligen sova. klockan ringer nämligen 04.45 imorgon...

Ullared (?)

sov över i företagets lägenhet inatt. sov som en kratta, ca 3 timmar. jag tror jag dör snart. kommer nog somna gott inatt sen iallfall.

i helgen blir det antagligen utgång med Mia & Marcus. Therese frågade om jag ville hänga på till Ullared så kanske bli det med? ;) vi får se. Kommer nog bli en bra helg iallfall.

Men just nu längtar jag bara hem till min säng....

nya tag!

Idag är verkligen ingen bra dag. Tar nya tag imorgon!

"Maybe I will never be
All the things that I want to be
But now is not the time to cry..."



Danmark - Tyskland - Sverige

Ja, helgen har varit underbar. Utan telefon och utan internet, det är så jävla skönt ibland. Att bara få rå om varandra och prata som om det man inte hinner med i vardagen.

Men iallafall. Resan genom Danmark gick jätte bra. Drog in på en shoppingtur på Calles för att inhandla alkohol. Helt sjukt hur billigt det är. Vi kom iallafall hem med 6 flak och 3 påsar med spritflaskor. Så nu är vi beredda på fest. Haha.

Jag var såklart kartläsare hela vägen och jag är fan i mig bäst på det. Väl framme på hotellet var vi verkligen as hungriga så vi gick ner på restaurangen där och skulle käka. När vi kommer in genom dörren ser vi att nästan alla har balklänning och kostym. Shit. Där kom vi med linne och jeans. Haha. Vi hade hamnat på värsta fin restaurangen. Satte oss ner vid ett bord och dukningen kom igång. Servetten kom fram ihopvikt som en hatt. Sa åt Johannes att han får 100kr om han sätter den på huvudet. Haha, men han våga inte ifall vi skulle bli utslängda. Sen kom ju dedär med bestick. Vilka ska man välja?! Jag som inte ens brukar käka med kniv och gaffel. Haha. Jag kommer nog inte platsa på Nobel middagen kom Johannes fram till.

Sen kom söndagen. Om ni inte visste det innan så är HELA JÄVLA TYSKLAND stängt på söndagar. Enbart restaurangen är öppna. Inte ens Tysklands svar på Ica är öppet. Så nu kan vi varenda gata i hela Kiel iallfall.
Fick komma på båten 2 timmar innan avfärd så det var gött. Värsta fin hytten. Åh va mys det var.

Saker vi nu vet om Tyskland som vi inte visste innan:
* alkohol är billigare än dricka
* alla tyskar kan inte engelska
* ALLT är stängt på söndagar
* De använder sig inte av hastighetsbegräningsskyltar utan man får gissa sig till hur fort man ska göra
* Tillochmed "rödljusen" är avstängda i korsningarna på söndagar eftersom ingen är ute och kör då
* innan man åker till tyskland måste man läsa in lite på vett och etikett när man ska äta. haha
* finns cigarett automater precis ÖVERALLT!


Ikväll jobbar jag kväll och imorgon jobbar jag förmiddag så ska sova i Uddevalla ikväll. Kommer kännas jätte konstigt att sova utan Johannes :(

Blogg paus!

35 minuter kvar av arbetsdagen. Kommer antagligen inte blogga något i helgen, kommer ju inte ha tillgång till dator och bloggen är ju inte prio 1 när jag och hjärtat ska på semester :) Jag kommer dock vara helt död kl 06.00 när klockan ringer imorgon bitti. Fi fan! Lär sova gött i bilen till Götet.

Ha en underbar helg allihopa! Jag ska njuta varje minut av min <3

fredags-fin

ja, idag klädde jag upp mig lite och åkte till ICA för att rösta. Gud så behändigt.

Kände verkligen för att vara lite fredags-fin idag. Inte jeans och tshirt utan något extra! Och det blev de!




Det är iaf fredag

Som ni vet jobbar jag eftermiddag denna vecka, kan säga att det inte är så värst trevligt att kliva upp 06.15 som jag fick göra idag. Sovit 5 timmar kanske? Sen måste jag även cykla med Loke till dagis, ni har väl inte missat att det regnar som aldrig förr och blåser spiken. Jag vill bara avlida! Vilken skit start på dagen.

Meeeen, det är ju fredag vilket innebär fredagsfika. Det är alltid nått.

bara för att

bara för att jag älskar denna bild



bara för att

bara för att jag älskar denna bild


Gör dig redo för halloween!

Ja, det är inte långt kvar nu. Måste verkligen börja titta på en dräkt. Har tidigare år varit nunna och pirat. Undra vad det blir detta år?


2008


2009

Alla var mer färgglada förra året. haha!

vad hade ni tänkt göra denna helg? Vi ska nog som vanligt dra ihop alla och ha världens maskeradparty!

Cillit BANG!

Hela jag luktar kluor. Ni kanske undrar varför? Men mitt nya medel Cilit Bang (smutsen är väck) har just klour i sig så det luktar verkligen badhus i köket. Gissa vad jag fick avsluta dagen med? Rengöra tvättmaskinen! Det är bland det vidrigaste som finns. Blöt mudd som är som klister mot denhär plast mojängen. Nä fy fan!

Nu sitter Lotta här bakom mig och smaskar i sig godis. Måste ju erkännas att jag är jävligt sugen, men eftersom jag sa att jag var så jävla envis så måste jag

Nyttigt med kaffe!

Nu är vi på slutspurten på denna arbetsdag. Imorgon är det torsdag vilket betyder att helgen är nära! :)

Får väl se om man kan somna när man kommer hem. Har väl slunkit ner ca 8 koppar kaffe idag. Visste ni att kaffe är "nyttigt", de innehåller ju en massa antioxidanter som skyddar kroppens celler och gör oss unga och friska! Så drick mer kaffe! :D

Har faktiskt dragit på mig mina vinterskor idag. Är ju rätt kyligt ute såhär på nätterna. Men tro ni inte på fan att jag har glömt jackan? Kommer ju frysa ihjäl påväg till bilen.. Brr!

Fräckt! (foto)

Gjorde om denna bild lite.



tyckte den blev rätt fräck! :)

Fotografering



Väldigt synd att denna bild va så liten. Tycker faktiskt om den! :)



3 månader och 9 dagar kvar

tills julafton! :) 

Visst längtar ni redan?

Loke är ju hemma idag med och han har varit en riktig busunge. Rymt, stängt av min dator ett antal gånger, slängt grejer överallt och startat tvättmaskinen. 

Imorgon ska jag gå och förtidsrösta och blir såklart ett rött parti. Man måste ju rösta på det parti som gynnar både dina farföräldrar, de sjuka och de arbetslösa. Inte göra de rika ännu rikare. Eller hur?



VAB

Va roligt att så många hade åsikter om vilka glasögon jag skulle välja. Jag har nu bestämt mig iallfall, nr 1 blir det! 

Idag har jag varit hemma från jobbet. Vi båda somnade i sängen, gud så mysigt det är! :) Men imorgon ska jag till jobbet igen, saknade faktiskt min skiftkompis Lotta ikväll! :)

Håller i skrivandets stund på att fixa en packlista till helgen. Vi är ju bara borta i 2 nätter men man packar ju som om man aldrig skulle komma tillbaka igen. Haha. Typiskt kvinnor?

Jag är trött som fan idag. Vet inte vad det är. Kanske för att jag knappt varit utanför dörren?

"bara gripare" (film)

Filmade Loke för några dagar sedan.

Val av glasögon

Nr 1

Nr 2





Nr 3




Nr 4





Nr 5





Nr 6



Sjukling

Jag och Loke skulle åka buss till dagis idag. Vi stod där och väntade på busshållplatsen och plötsligt spyr pojken. Då var det bara att vända hem igen. Ringa dagis, ringa jobbet och ringa Johannes. Ibland är det bra att jobba skift. Jag missar ju bara 2,5 timme av arbetsdagen istället för en hel dag :) Så det är ju bra iallfall.
Nu ska jag fota mina brillor. Jag har en favorit faktiskt. Blir nog såna, om det blir några.

Är det någon som skulle bli förvånad om jag blev sjuk tills helgen?

Lite sällskap

Jag har fått mina provbrillor. Vet inte vad jag ska säga. Ni får se eländet imorgon.

Har ni sett "lite sällskap" med Fredrik & Filip? Visste ni att jag känner den goa värmlänningen Hans-Göran? :)

Så de ska jag och Lotta kolla på ikväll :) Nu är det bara 4 timmar kvar innan jag får åka hem. Denna dag har gått riktigt fort :)

i väntan på posten...

Just nu sitter jag och väntar på posten. Är sjukt nyfiken på mina glasögon som ska komma med posten idag. Tänkte lägga upp bilder när jag har på mig dom (alla 6) så får vi se vilka som passar mig bäst.

Måste bara säga att Loke är ju så himla go. I helgen var vi på fika hos Johannes moster. Johannes kusin, Josephine va där och Loke började leka med hennes lypsyl. Innan vi skulle gå så ville hon ha tillbaka det. Loke kläcker kommentaren "jag köper den". Haha. I vanliga fall hade jag förväntat mig nått i stil med "nej, den är min". Men han är bra smart min lille gosse. 

Han och Ella har börjat trigga upp varandra här ute också. Igår så var jag och Loke ute, Ella kom då hem och sprang emot honom och gav honom världens bamsekram. De utbyter några meningar i form av "vi gå på affärn". Jag frågar då vart dom ska ta vägen "vi ska på affärn och köpa glass" och började gå båda två upp mot vägen. Men va i... Man måste verkligen ha båda ögonen på dom konstant, annars rymmer dom väl. Busungar!

Men nu ska jag göra mig iordning för jobbet. En ny vecka är här!

Lyckad kväll

Idag har Loke gått runt utan blöja hela dagen. Han kissade faktiskt på pottan engång och var jätte stolt. Men nu kommer vi till problemet. Säger åt honom att nu måste du säga till när du ska kissa så springer vi på toa. Nej, får jag till svar då. Vill ju inte tvinga han till toa heller för då upplever ju han det som något dåligt. Och han säger aldrig till innan heller, så vet inte riktigt hur jag ska göra. Vart man ska börja. Någon som har något förslag?

Hade iallafall en jätte trevlig kväll med brudarna igår. Blev utgång till O´learys och fyllekäk på Subway. Sen drog vi till Stålverket för att säga hej till mormor och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. De flesta dansade så jävla roligt, någon som en indian och någon stod och trampade på samma ställe hela tiden. Andrea började härma deras dansstilar och jag skrattade så jag grät.
Kvällen var lyckad! :)

Imorgon är det måndag vilket innebär cykelturer till och från dagis och att jag jobbar eftermiddag med världens bästa Lotta. Är så himla glad att jag fått så bra jobbarkompisar. Vi är ett riktigt bra gäng! :) 



Hårfärg!

Min son är en naturbegåvning i att posera. Helt klart! 



Idag ska vi ta en sväng till Johannes moster på en fika. Annars är det inget planerat. Ska skriva lista på vad vi ska ta med och köpa i Tyskland. Jag är ju en planerings människa så :) 

Jag blir galen på min utväxt. Så nu blir frågan. 

1.Svart
X. Rött
2. Ljust

Kult!

Har besökare från nord Amerika. Fräckt!

Ha så kult på restaurangen! ;)

Rent hus!

Man längtar ju alltid efter lunchen. Att få äta lite, ta de lugnt framför tvn. Men vet ni vad det värsta är?

VARJE dag går "Rent hus" PRECIS då jag har lunch. (och nej, jag vägrar byta till 6 för där är det stargate)!
Så jävla vidrigt när man ser alla dessa lägenheter/hus som är full med äckelpäckel. Nog för att vi inte har det kliniskt rent hemma, men va fan! Hur kan man bo som dom gör?

Kan ju även tillägga att man tappar matlusten lite. Bara lite :p











shopping i Tyskland

Vi ska ju till Tyskland nästa helg, ingen kan ju ha missat det nu. Sitter och tittar runt vad man ska köpa med sig hem. Mmmm, gott i gott.



24st för 130kr. Billigt!



24st för 130kr. BILLIGT!


Vi lär ha hela bagaget fullt påväg hem.

MEN. Jag har fan stött på ett liiiitet problem. Googlade lite och insåg snabbt att man måste ha med sig ett pass till tyskland? Vad är detta? Tillhör vi inte EU äh?! Va fan. Nu måste jag verkligen fixa detta, har en vecka på mig! STRESS!

Låna glasögon på nätet

Skulle alt behöva ett par nya glasögon eftersom de jag har idag har enbart EN båge. Ja, BÅDA skruvarna åkte iväg och där stod jag med enbart en båge runt örat och den andra i handen. Så det kan gå.

Därför funderar jag på att köpa ett par nya, över nätet. Så smidigt och behändigt så det är ju inte sant. Låna hem gratis, är något gratis nu för tin? ;)

Vilka tror ni skulle passa på mig?

1.


2.


3.


Jag är fullt medveten om att de ser nästan likadana ut. Men ändå. Jag har fastnat för svarta stora bågar, thats it. Även att dom är lite lik mina solbrillor, som jag bara älskar.

Barnen i Torsred

Min lilla guldklimp. Han är ju så söt så man vill äta upp han. 

Visst är han söt i sin nya tröja? Den var tydligen så gosig att barnen på dagis hade böjt sig fram och gosat in sig i Lokes tröja vid lämningen imorse.

I eftermiddag har det lekts ute på gården. Alla grannbarnen i åldrarna 2-4 har varit här och busat. Lokes favorit tjej Ella är ju såklart en av dom.


Sötfisar.
Nu ska jag snart lägga mig i sängen och förhoppningsvis somna rätt snabbt. Men på lördag får jag sovmorgon, till kl 7. Yay!

bilder






Mat problem

snart helg. vilket innebär ett jätte försenat kalas. Haha, bättre sent än aldrig säger man väl ?
Längtar så otroligt tills nästa helg då vi åker till Tyskland! :)

Jag har märkt att jag blivit otroligt dålig med maten. Lunchen idag bestod av ett surt äpple och en kopp kaffe. Mindre bra. Men tycker att det är otroligt tråkigt att laga mat och vi äter samma, samma och samma hela tiden. Blä!

måste ladda över fotona jag tog för några dagar sedan också. Biivit så slapp med det, men jag hinner allvarligt inte sitta vid datorn när jag kommer hem. Finns så mycket annat att göra. Sen sitter jag ju framför en dator 9 timmar om dagen på jobbet så de känns som om de räcker :p

"sovmorgon"

Idag är jag tröttare än vanligt. Råkade ju försova mig imorse, vaknade upp i panik av att Lotta ringde och sa att hon stog utanför. HELVETE! Stress, stress och stress. Jag hade inte ens tid att äta frukost. Snabbt iväg.

Min kära man sa att jag skulle må bättre efter några dagar, när man klivit upp tidigt ett tag så vänjer man sig. Inte jag, jag kommer vara död på fredag. Måste lägga mig varje dag när jag kommer hem, ont i skallen och övertrött. Räcker dock med 30min men ändå. Att ändå måsta göra det.

Kommer nog aldrig vänja mig vid att gå upp halv 5, ever!

Det enda som är bra med att jobba morgon är att jag får mer tid med Loke och Johannes. Annars så gillar jag eftermiddagarna bättre.

Idag ska vi få middagsgäster. Hur jag nu ska hinna med det?

en trevlig nyhet

Nu börjar det hända grejer, med patient försäkringen alltså. Hon ringde idag och ville ha en massa bilder skickade. Tydligen har dom 6månaders handläggningstid och jag skickade in min ansökan i juli. Så vi får väl se vad som händer. Kanske man får en trevlig "julklapp" i december. Kan ju alltid hoppas iallafall :)


Mamma vet bäst!

Som vanilgt lyssnar jag på min kära mor. Jag har bestämt mig för att Loke INTE ska få vattkoppor. Just av den anledningen att han varit sjuk väldigt ofta det senaste och känner mig faktiskt jätte elak om jag skulle utsätta han för detta också. Han kommer ju antagligen få den från dagis, tidsnog ändå.

Mamma vet alltid bäst! :)

Idag var jag död när klockan ringde. Loke vaknade nämligen vid ett tiden och skrek efter en macka. Han är ju fasiken beroende av dom där jäkla mackorna. Så idag är det segt!

En underbar september kväll!

Idag njöt jag. Fick köra en SAAB cab från -09 med dubbel turbo. Åkte ner till stan för att hämta upp Andrea & Jennifer och drog några varv runt stan. 



Så denna skönhet tar jag till jobbet imorgon. Me like! :) 

Nu ska jag strax hoppa i säng. Imorgon väntar ett läkarbesök också...

Vattkoppor?

Lagomt trött imorse då väckaren ringde vid 04.30. Guuud va trött jag var. Men är på jobbet nu iallafall och har varit det i snart 1,5 timme. Men slutar ju tidigt idag iallafall :)

Fick förfrågan igår om vi ville att Loke skulle få vattkoppor. Jag vet inte hur jag ska ställa mig till detta så tänkte fråga er läsare, visst det är ju bra om han får det när han är liten. Men vara ledig från jobbet i en vecka är inte direkt så jätte bra nu när vi precis börjat. Sen så kanske jag kan få det eftersom jag hade enbart ett fåtal utslag när jag var liten, då blir ju jag JÄTTE sjuk! Fan, hur ska jag göra. Ska jag vänta tills han får det eller ska jag låta han bli sjuk?


Fotografering

Fotografering idag







Jag måste nog börja fota ute, annars kommer det sluta med att det enbart är bilder på mig. Haha. Kanske ska börja fota någon annan? Någon frivillig? 

Idag ska vi hem till världens bästa karlsson! Som jag saknat henne.

Me at the trainstation (?)



Hihihihihihi

Jag & Loke (foto)

Shopping, shopping och shopping idag. Fast till Loke denna gång. Blev en overall, täckjacka, täckbyxor och en jättemysig lurv tröja :) 

Snart ska vi ner på stan och titta lite. Mys lördag! Ikväll blir det film och mys i soffan. 









Kryssning!

Nu är resan bokad!

Detta år vår hytt, visst låter det underbart?

Terrace Panorama Suite, 4 sängar
Däck 11
17 kvm. Stora panoramafönster från golv till tak. Utgång till privat terass med stolar och bord, utsikt över Sun Deck. I hytten 140 cm bred dubbelsäng 2 extrasängar (80x200 & 80x160). Badrock, tofflor och hårfön. Sittdel med fåtölj och bord. TV, stereoanläggning med iPod-docka. Minibar med vin, öl, champagne, mineralvatten, frukt och choklad. Tidning m m kan beställas. Tillgång till Refreshments Counter där det finns kaffe, te, choklad, vatten, is, snacks och tidningar att låna.

Sen såg jag att det fanns en passande bar också.

Riva Bar

Båtälskarens Mecka, allt i fräck 50-tals tappning, inspirerat av den klassiska italienska båtmodellen Riva. Riva Bar är ett utmärkt ställe att börja kvällen ombord på.

Åh va jag längtar. Bara två veckor kvar ju! :)

Så blir en hel helg verkligen.

längtar tills imorgon

Jag trivs så bra på jobbet att jag redan längtar tills imorgon. Då ska vi ha fredagsmys efter middagen, det ska ätas godis & chip har vi bestämt. Mums! :) 


Imorgon ska Loke vara hemma från dagis. Vi ska ha en mamma & son dag. Åh så mysigt de kommer bli. Imorgon, kommer bli en bra dag!


Nu ska jag sova. Ska titta på lite resmål först bara.

Men va i...

Jag och Johannes hade bestämt oss för att ta en weekend i Tyskland, åka på lyxkryssning med det nya fartyget. Skulle kolla och boka idag. DET ÄR UTSÅLT! Tro du jag får ett utbrott snart? Johannes har ju tagit ledigt och allt.

Varför ska det aldrig gå som JAG vill?

då börjas det...

... men dom här ego bilderna ;)


Ser ut som om jag är näck. Det är jag inte, jag har en tuptopp på mig.
Men bilden blev bra. Imorgon ska jag och Loke ta en gruppbild! :)

Kotte

Så heter min söta igelkott som har bestämt sig för att bygga bo i min blomma här utanför. Så nu har jag matat honom med vispad ägg-gula och vatten. Åh så söt han är, min lille kotte :) 


Men nu ska jag ta en tripp till affär´n :D

What a night!

Värst var idag när jag skulle parkera på Kampenhof här i Uddevalla. Vanilgtvis brukar det kosta 10kr för mig att stå från 14.00 till 23.00. Jag la på mynt efter mynt och hade efter 24kr inga mynt kvar och fick bara stå till 21.30. DETTA, mina damer och herrar resulterade i att jag ensam fick gå genom stan för att hämta bilen. Mötte på två killar på stan som var vädligt pratglada (läs överförfriskade). De hörde att jag inte kom härifrån och frågade då vart jag kom ifrån. Jag svarar då "Norrland", känns som att det är lättast då ingen vet namnet på någon stad ovanför Uppsala. Då frågar den ena killen om jag känner "Stickan". Haha. Säger då det.

Jag kom dock säker ner till bilen och körde den till parkeringen bakom kontoret. Skulle precis öppna ytterdörren som vätter mot gågatan. NYCKELN FUNKAR INTE?! Jag hade ingen mobil på mig heller. What to do? Jag ställde mig å skrek utanför Lottas fönster 3 våningar ner i hopp om att hon skulle höra mig. Och min ljuva stämma ekade tydligen ända upp eftersom fönstret åkte upp på 3 röda. Haha.

What a night!

erbjuden ett jobb

Fick ett erbjudande idag. Ett jobb erbjudande. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Men måste bestämma mig tills imorgon. Ska prata med min karl, men det lutar åt att jag stannar där jag är idag. Förvirrande!

Jag älskar min självutlösare. Kanske man ska fixa ett familjefoto snart?

Sitter på jobbet och har precis haft middag. Mjölmat'n (pannkaka).


Självutlösare - CHECK





Borde sminkat mig, JAG VET!


Yay!

Jag vägde mig idag igen. Jag VET att jag inte borde men kunde inte hålla mig. Och gissa vad. Helt sjukt men jag hade gått ner 0.8kg sen igår, så nu är jag nere på 72 kilo!!! Tänk om man skulle väga 69, att väga under 70 sträcket. Ja, kanske....


Men nu ska jag sticka me Loke på dagis. Iväg på cykeln i 10 grader. Brrrr!