Slut i huvudet

Helt slut idag. Mycket att komma ihåg och mycket att ta in. Vi har prov imorgon så måste läsa som en blådåre ikväll. Hur varmt som helst ute också så man blir ju bara slut av det.
Men ska bli så skönt att få den första lönen! Woho. Bränner i börsen. 

Man har ju knappt tid att ta hand om hemmet. Det kommer nog i 4e... eller 5e hand. Haha.

Pusslande med dagistider

Dagen har bestått i en resa till Göteborg och veckohandling. Grillning hos svärföräldrarna.

Imorgon är det måndag igen. Några fler är jag som tycker att veckorna bara flyger förbi?

Har blivit en jäkla pusslande med Loke´s dagistider. Vi vill ju inte att han ska vara på dagis i 11 timmar om dagen, 5 dagar i veckan. För så skulle det bli om inte svärmor ställde upp med lite barnpassning. Så det känns skönt, tror att elva timmar bli lite väl mycket. 

Nu kan jag äntligen bära Loke. Så himla mysigt. Tror Loke har saknat det, för vi har myst jätte mycket idag. 

Nä, hänga lite tvätt och slå sig ner i soffan....

Cruising

Idag har vi varit på bilutställning på Folkets Park i stan. Mysigt. 


Far & son. Sida vid sida. Ser ni att de går i takt också? ;)



Loke springer otroligt roligt.



Johannes har redan dragit ner till stan med amazonen och jag är fortfarande kluven. Ska jag följa med i bilen eller ska jag på fest hos Marcus? Fast fest nykter är ju inte så jätte trevligt heller kanske.

Vad tycker ni?

Måste bara säga att jag trivs otroligt bra på jobbet. Har jätte roliga och trevliga arbetskamrater och jobbet passar mig som handen i handsken. Jag har lust att åka på jobbet imorgon med, haha. 

Jag tror faktiskt, som det ser ut nu att jag inte kommer gå tillbaka till SAAB. Det är bättre betalt men känner verkligen att detta är något för mig och har möjlighet till att växa i företaget så det känns verkligen jätte bra.

Fick tillbaka våra peronlighets analyser också. Hur kul som helst. Den stämde faktiskt rätt så bra tycker jag. Vad tycker ni?

"Sandra är självständig och har en egen vilja"
"Hon kan vara vänlig och tillmötesgående i många olika situationer, men framförallt mot gamla vänner och bekanta.
"Hon vill gärna omge sig med många vänner"
"Sandra är optimistisk och har sinne för humor"
"Hon har en benägenhet att lita för mycket på andra människor och kan ibland bli utnyttjad pga detta"

Detta var några av många påståenden. Fick hem en bunt med 40 sidor där det står hur jag är som person och hur man ska agera för att nå fram till mig osv osv. Riktigt kul att se faktiskt, att så mycket stämmer efter att ha svarat på några frågor. Nästan lite kusligt.

Lyckan är total!

Helt otroligt. På en vecka har både jag och Johannes fått jobb. 

Johannes är numera anställd av SAAB och börjar redan på tisdag. Kan det blir bättre?!

lyckan är total!

Kluven

Jag är så himla kluven. Är ju cruising i Trollhättan på lördag, vi har barnvakt och så men jag vet inte hur jag ska göra. Jag träffar ju nästan inte Loke nått på vardagarna så vill ju då göra det på helgen. Men eftersom Johannes ska ner på stan på kvällen och jag inte kan ta hand om Loke själv (kan inte lyfta honom) så vet jag inte hur jag ska göra. 

Träffade fisen inte alls igår förutom en snabbis på morgonen. Mitt lilla hjärta. Saknar han så!!!

Läkar jävel!

Jag är så jäkla trött. Åkte ju på jobbet kl 8 och kom inte hem förns nu. Var ju till Göteborg och skulle ta bort stygn men blev inte så, så ska dit på söndag morgon igen och fixa det. 

ÄVEN att läkaren berättade att det var ett ytterligare fel i journalen. Inte nog att dom skrivit i journalen att implantatet låg ovanför muskeln fast den låg under. Dom hade även skrivit att jag hade ett 375 inlägg MEN det var bara ett 350. Så hade dom bara lagt in rätt inlägg på rätt sätt från början hade jag inte behövt lägga ut en massa pengar på denna operation. Känns så jävla skit! Så ska försöka få ordning på detta, ringa patientnämnden. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova!!!

Personlig tränare

Måste bara säga att jag är så sjukt sugen på att träna. JAG VILL, men kan inte. Känns så jävla värdelöst. Skulle ju kunna ta promenader och så, men känns inte som om de ger så mycket. Mest av allt skulle jag vilja fixa personlig tränare på Älvhögsborg. Då får du solkort, massage, personlig tränare, eget skåp och får gå på alla pass i både gym och bassäng. Underbart eller? Men smakar det så kostar det, 890kr/månaden. Men på mitt nya jobb så får man 1000kr/månaden i friskvård. Bra va? :) Snacka om att måna om de anställda. 

Så funderar starkt på det. Någon som har erfarenhet av att ha en personlig tränare? Är det värt pengarna osv?


Ikväll blir det något nytt. Ska duscha och fixa kompresserna själv. Så vi får väl se hur det går. 
Jag är väldigt spänd inför morgondagen, återbesök hos läkaren. Ta bort stygn och så. Sen ska jag be honom om ett utlåtande, att han förklarar hur det såg ut när jag kom dit och att det såg förjävligt ut plus att de hade skrivit fel i min journal från Umeå. Så får vi se hur jag kan ta detta vidare sen. Just nu har jag inte tid eftersom deras öppet tider är mellan 8-10 vardagar. Vem jobbar då? Jo, jag.

Det bästa med jobbet...

Vet ni vad det bästa med att jobba är? Det är att komma hem till en underbar Loke som vill ha kramar hela tiden. Så himla mysigt!!! 

Dagen har varit väldigt givande. Lärt mig bland annat om världsekonomin osv. Spännande med nått nytt! :) 

Längtar fruktansvärt till helgen, då är det cruising i Trollhättan :)

Svintrött

Jag är svintrött. Verkligen. Har så jäkla ont på nätterna (dagarna också men det kan man ju leva med). Men värst är det på nätterna, man ligger lixom och känner efter mer då. Kan ju enbart ligga på rygg också och det är ju inte så jävla underbart. Blä. Hoppas verkligen att värken går över snart så man får sova bättre. Man ju inte direkt ta mina tabletter heller eftersom de innehåller morfin så då kan jag varken köra till jobbet eller vara koncentrerad där. 

Well well. Imorgon är det återkontroll hos läkaren, undra vad han har att säga....

Gött med pengar i juni!

Första arbetsdagen avklarad. Är mycket sekretess på jobbet så kommer inte prata så mycket om det i bloggen. Men dagen har varit givande, verkar ha väldigt sociala och trevliga arbetskamrater iallafall. 

Har kommit på att det blir mycket pengar i juni. Pengar från akassan, lönen från nya jobbet, pengar från Kappahl, pengar från extra jobbet med Pernilla och skattepengarna. GÖTT!

Nu är jag helt slut och ska lägga mig på soffan och mysa med Loke.

Första dagen på jobbet

Mina två pojkar sover så sött medans jag varit vaken i 40min nu. Kl 6 ringde klockan. Dö trött. Sovit jätte dåligt inatt, vaknat varje timme från tre tiden. Men det bästa av allt är att Loke börjat sova hela nätter nu. Underbart :) 

Jag är ju verkligen en sån person som måste kliva upp alldeles för tidig på morgonen för att inte känna mig stressad. Kan vara klar och det är 40min kvar innan jag ska åka. Hur är ni på morgonen? Ligger ni och sover in i det sista?

Nu ska jag göra iordning mig för min första dag på jobbet.

Bilder






Goda nyheter

Idag fick både jag och Johannes goda nyheter på jobbfronten som man inte kunde tacka nej till.
Tänk att allt ordnar sig tillslut. Denna dag är den bästa på länge!

Back to school?

Sitter och tittar igenom schemat för veckans jobb. Är verkligen som ett skolschema men jag gillar´t. 

Tex 60min info, 20min rast, 70min info, 15min rast. Osv osv. 

Men känns skönt att det inte är någon inlärning första dagen. Utan bara en lära-känna-varandra dag. Åh, jag är så himla nervös. Va nog därför jag sov så dåligt inatt. Vaknade från 4 tiden och varje timme tills jag tillslut klev upp. Så hoppas jag får sova lite bättre inatt för ska kliva upp vid sex tiden. 

Ska försöka mig på en dusch idag med, passa på medans Loke är på dagis och Johannes är hemma. Ifall jag skulle svimma. Har även en massa ärenden som ska göras idag plus städning. Så är nog dags att börja! :)

Tradera

Titta på mina auktioner HÄR







Bilder från dagen

Bilder från dagen









Utflykt

Idag känner jag mig bättre så idag blir det en utflykt till Emaus med Madde & Tito. Vi tänkte först på lek och bus landet men eftersom jag inte kan lyfta eller hjälpa Loke så passar Emaus oss bättre :) Så vi ska ta med oss en engångsgrill och ha det mysigt :) 



Det jobbigaste av allt är...

... att inte få krama om min son. Han kan inte ens sitta i mitt knä eftersom jag är rädd att han ska dunka huvudet i min bröstkorg. Att vi inte kan sitta ensamma och äta frukost som vi brukar på helgerna, bara han och jag eftersom jag inte får upp han i sin matstol. Jag kan inte trösta honom när han är ledsen och inte mysa ner sig i soffan med honom när han är trött. Att han inte får sova i vår säng, att jag inte kan gå in till honom när han vaknar på natten.

Det saknar jag mest av allt just nu. Att bara få mysa med min lille fis.

Efterlängtad dusch

Jag har nog aldrig längtat efter en dusch som denna. Idag var det dagen då bandaget åkte av och fy fan. Var ju tejpad runt hela bröstkorgen, gjorde lagom ont kan man säga. Stygnen var ju värst, där kompressen fastnat. Höll på att svimma flera gånger så fick tillslut sätta mig i badkaret och Johannes fick agera duschare. Han tvättade mitt hår och baddade mig. Nu vet jag vad som väntar i äldre dar. 

Men nu är sport bh:n på och jag har lagt på nya kompresser. Måste bara säga att fan va bra det blev, bättre än jag trodde. 

Solen skiner ute så ska sätta mig ute och vila lite. Förbannat ont är ju bara förnamnet.

I love you

Känner mig ensam idag. Jag vill göra saker, men kan inte. Jag vill ta en promenad, ha en picknick, fika på stan, skvallra med en tjej kompis eller bara ta en kaffe ute på altanen. Men det går ju inte just nu. Kan inte ens umgås med någon eftersom jag är så matt, hela tiden. Jag är så himla trött men kan inte somna.


Det är tur att jag har Johannes, min man. Gud som jag älskar han. Trodde aldrig att jag skulle få uppleva den där äkta kärleken. Men redan efter första gången jag såg han visste jag att jag hittat rätt. Jag känner verkligen att vi kommer hålla ihop länge, läääääänge! 

Älskar dig, Johannes Kronlid!





Alla borde ha en vän som...

Fick mitt schema för nästa vecka. Jobbar mellan 08.15 till 17.00 tisdag till fredag. Kommer bli tufft med tanke på att jag inte jobbat på 2år. Men ska bli skönt att få något att göra på dagarna.
Hoppas verkligen för Johannes skull att han hittar nått. Han kommer klättra på väggarna annars. 

Sötaste Madde & Tito var här idag med en bukett blommor och badskum! Alla borde ha en vän som Madde! :) 

Nu blir det vila. Så trött av tabletterna så jag kan inte hålla ögonen öppna.





Rastlös

Måste ställa väckaren på 04.00 för att ta mina mediciner, för att jag inte ska ha ont på morgonen när jag vaknar. Men eftersom jag vilar så mycket på dagen så är jag såklart pigg kl 04. Trevligt värre. Men från och med idag ska jag bara ta tabletterna på dagen. 

Imorgon är det den stora dagen också. Ska ta bort bandagen. Åh så spännande det är. Men jag ser ju redan nu vilken skillnad det är och gud va skönt det ska bli att duscha!!! 

Jag är så rastlös, vill tvätta, städa och diska men det går inte. Klarar det inte. Får bara ligga på soffan hela dagen och det är inte speciellt kul kan jag säga. Idag bör jag åka och handla mat, åka på apoteket och införskaffa mig en sportbh. Hur detta ska gå får vi se. Ser ju ut som ringaren i Notre dame när jag går. Haha.

Varmt är det ute vill jag lova OCH inne. Är så himla glad att vi köpte en takfläkt till sovrummet. Eftersom vi har sol på vårt fönster HELA dagen så blir det rätt så varmt där inne. Vill ju inte sova med fönstren öppna när man bor på undervåningen heller. 

Nä, lägga sig på soffan igen då...

Små ångest

Fick lite ångest när jag vägde mig idag. Jag har gått upp nästan 2 kilo. Ioförsig brukar jag väga mig naken och denna gång hade jag tshirt och bandage på. Men ändå. Och inte kan jag träna heller, inte än på ett tag. Buhu! 

Sugen på godis är jag också, man blir ju lixom det när man sitter hemma hela dagarna. Och man FÅR ju äta godis när man är "sjuk". Haha.
Jag är så kass.

Det ska regna imorgon, så då känns det bättre att bara ligga inne. För idag har det verkligen varit kanon väder, ska ju vara det på lördag också. Tänkte ju grilla lite då men får se hur jag mår. Just nu kan jag knappt lyfta ett mjölkpaket, man är ju inte direkt nån vidare värdinna då.

Groggy

Ont kan man ju säga att man har, men är ju inte lika illa som sist. 

Så tråkigt bara att det fina vädret passade på att komma nu, nu när jag inte kan gå ut och göra saker. 
Måste dock göra en massa ärenden, apoteket bland annat. Kanske man kan skicka sin man? 

Han har verkligen ställt upp för mig. Tagit hand om Loke, lagat mat och fixat här hemma. Han är guld värd. Får ju inte lyfta Loke på ett tag och det är ju så jobbigt :/ Skär i mamma hjärtat.

Hoppas bara att jag kan sluta med smärtstillande innan tisdag då jag börjar jobba, man är ju inte lite groggy efter dom. Kommer ju inte fatta nått då.

Ska till Göteborg på torsdag, ta bort stygn och grejer. Uuh.

Förklaring

Vet inte vart jag ska börja. Egentligen är det en väldigt personlig grej men jag skäms inte för det, inte nu.

Allt började när jag var i 14-15års åldern. Då mitt ena bröst växte men mitt andra var väldigt litet. Mådde väldigt dåligt av detta, var aldrig med på idrotten eftersom jag inte ville duscha med andra. Hade aldrig u-ringade tröjor och dylikt. Sökte läkarhjälp och dom konstaterade att det var en medfödd missbildning. Jag hade då ca A kupa på mitt ena bröst och D på det andra. Blev skickad fram och tillbaka till olika läkare och hamnade tillslut i Umeå. De hade bestämt sig för att göra en bröst förstorning. Men på operationsdagen sa dom att de inte beställt mitt inlägg utan att jag skulle få ta det som fanns (ett mycket mindre). Men att dom skulle höra av sig efter 6 månader och var jag inte nöjd skulle jag få komma tillbaka och göra om det.

Jag flyttade till Trollhättan några månader senare. Då fick jag ett samtal och dom sa att dom inte kunde kalla mig eftersom jag tillhörde ett annat län. Så hon sa att jag måste börja om hela proceduren. Vilket tog ca 4-5år sist. I Umeå hade dom alltså gjort alla fel man kan tänka sig. De hade tagit ett för litet inlägg och lagt det under bröstmuskeln, medan mitt andra bröst var ett "normalt" bröst. Man lägger oftast inlägg under bröstmuskeln på en person som är väldigt smal (vilket jag verkligen inte var då). Så mina bröst såg väldigt konstiga ut. Går inte ens att förklara. 

Bestämde mig för att ta tag i detta på egen hand så tog kontakt med specialistkliniken i Göteborg. Där la dom in det rätta implantatet på rätt ställe. Så det känns skönt. 

Jag mår bra och kan äntligen använda bikini och se mig själv i spegeln utan att må illa. 


jag lever

Jag lever, knappt. Kom hem igår kväll och stupade i säng. Sovit sen dess. Nu ska jag få i mig nått i magen och vila lite mer.

Återkommer när jag har lite energi

Sista inlägget

Imorgon åker jag till Göteborg.

Kommer hem imorgon kväll, får se om jag hinner blogga då. 

God natt folket!

En lugn stund

Tog en lugn stund ute tillsammans med min Nikon.






Imorgon gäller det!

Kan ni tänka er? Att det är imorgon det händer? Jag som väntat så länge på detta, nästan 2år och äntligen ska det bli av! Jag är så nervös, kommer knappast kunna sova inatt. 

Idag blir det möte på Lernia och på AMS. Mellan de ska jag ta en fika med Josephine :) 

Nu är det bäst jag drar.

Rökförbud

Nu ska det bli rökförbud på ute serveringarna. Som rökare tycker jag att detta är skit. 

Sitta ute och ta en cider samtidigt som man kan ta en cigg är ju underbart. Är ju faktiskt av DEN anledningen jag sitter där. Haha. 

Vad tycker ni om detta? 



Läste även för några dagar sedan att man inte skulle få snusa på arbetstid längre på vissa arbetsplatser. HA, sug på den snusare ;)

Mamma vid 5års ålder

Googlade på "världens yngsta mamma". Hittade en tjej som föddes 1933 i Peru och fick sin första mens då hon var 8 månader!!! Vid fyra års ålder var hon nästan färdigutvecklad pga något som kallas brådmogen pubertet.

När flickan fyllde 5år började hennes mage att växa. De trodde att det var en tumör men efter många tester visade det sig att hon var gravid!

Herregud säger jag då bara.

Shopping gör en glad!

Jag har känt mig rätt nere idag. Mina föräldrar har ju åkt hem plus att jag kommit fram till vissa saker. 
Men shopping gör ju en mycket gladare. Som detta. Hittade en topp idag i strl SMALL som jag kunde ha och den satt perfekt. Sen kanske storleken va stor i sig men det är ju skit samma ;) haha.

Köpte två par skor också (ja, här handlas de vettu). SKIT SNYGGA!!!


Visst är dom underbara?

Skit sköna med kilklack!

När jag och Andrea var på Överby för shoppingturen så blev det strömavbrott i alla affärer. Haha. Tackade gud för att vi inte satt fast i hissen! Puh.

Håller på att börja bli skit också. Så ska kurera mig så jag inte blir riktigt sjuk tills onsdag!

Mörkare tider...

Nu har mina föräldrar åkt hem. Blir så himla tomt. Men vi ses om 5 veckor igen. Gud, om 5 veckor är det midsommar, sen går vi mot mörkare tider ;) Haha.


2 dagar kvar tills dagen D. Känns bra att göra rätt, att få upprättelse. Mår nästan illa när jag tänker på det. 


Nu ska jag och Andrea ut till Överby. Jag ska köpa skor :) Tack snälla mamma & pappa för allt!!!

Han är ju för rolig

Man kan inte gå under stolen med att min son har humor.
Här sitter han med armarna i kors och tittar stolt på sin drink pinne delux.
Han doppar sedan korven i mjölken några gånger för att ta sig en tugga.



Norrländsk söderlänning?

Undra om Loke kommer börja prata annorlunda än de andra som bor här bara för att jag och min familj är från norrland. 


Bara denna helg har han fått höra "klater bas" allt för många gånger. Även "börs", "lägda" och "ratigt" har kommit upp. Kommer han ta till sig dessa ord och börja använda dom tro?


Loke har fått en tuta till cykeln. Kommer aldrig bli en lugn stund här hemma nu. Haha.


Även hittat lite saker jag ska köpa. Så nästa vecka blir det små shopping ;)

Lycka...

... är när en 2åring får en 3 hjuling...



dock blev inte lyckan långvarig...



undertiden så är jag och Johannes enbart snygga (som alltid)



Skit väder

4 dagar kvar. Börjar närma sig med stormsteg nu.


Förövrigt är det väldigt dåligt väder ute. Vet inte vad vi ska hitta på riktigt. Tror väl inte att pappa är så sugen på Överby. Haha. Men tänkte lite på Universeum, men de kostar ju lite. 150kr per person, plus att jag är rädd för hajar. Uuh!


Men nu ska jag gå och umgås med min familj. Måste ta vara på de få dagar de är här!

Emaus

Idag tog vi en utflykt till Emaus i Uddevalla. Tror vi letade i 40min innan vi hittade. Haha.
Var iallafall väldigt uppskattat av Loke, synd bara att vi glömde ta med oss fika.


Pappa och mamma <3

Nöff nöff! Loke klappade såklart :)

Loke blev överlycklig när han fick sitta på traktorn




Nu och då

Loke och mormor 2008



Loke & mormor 2010



Tack tack tack!

Titta vilken fin tröja Loke fick av Ingela med familj :)

1000 flygblad senare

Puh. Har så jäkla ont i fötterna efter att ha gått 3 timmar och delat ut ungefär 1000st flygblad. Men lite extra pengar är aldrig fel.

Sitter här i spänd förväntan och hoppas att mina föräldrar kommer snart :) Hihi.

Tänkte även testa lite med stora klickbara bilder, så ni kan se bilderna i "orginal storlek", får väl se hur det går.

Så klicka på bilden och se :)

Vägde och mätte mig idag

Jag vägde och mätte mig imorse.
Vågen stannade på 76kilo (har ju då gått ner ca 12 kilo). BRA! Jag som har varit onyttig så himla många dagar tyck ja. Men de går bra ändå, huvudsaken man tränar. Jag är faktiskt rätt nöjd med 76kilo. Det enda jag skulle vilja ändra är magen. Men de kommer väl de med. Jag är ju ändå 172-173cm lång. Men enligt något "detta-bör-du-väga" test igår skulle jag väga 65kilo till mina 173cm. Ha, vilket skämt. 

Hade även försvunnit 1cm runt mage och 1cm runt rumpa. 

Jag märker verkligen hur mycket bättre jag mår nu än i höstas. Jag tycker ju om mig själv mer nu och accepterar mig kropp. Så jävla härligt det känns!

Ska strax ner till stan och extra jobba med Andrea & Pernilla. Bäst att packa ner paraplyet. Haha


Ensam i bassängen (nästan).

Hade en personlig vattentränare idag. Haha. Vi var bara två stycken i hela bassängen (vanligtvis är vi 22st). Men det var ett riktigt roligt pass, dansade mamba bland annat. Haha.

Nu sitter jag här och ska snart sova. Är så spänd för imorgon, då mina föräldrar kommer hit. Ska bli såååååå roligt! :) Men först ska jag jobba lite på dagen, dela ut flygblad. Bra med lite extra pengar. 

Nu blir det Navy CIS och sen kudden!

Alla borde ha en vän som Madde!


Regn (foto)

Regna på rätt bra idag.
Nu sticker jag och tränar.

Fotograferat





Skärpan blev inte det bästa. Men det får duga

Puh...

... vilken städdag! 

Har verkligen gjort ALLT idag. Torkat fönster, dammat, städat toan & badkaret, bytt gardiner, dammsugit och torkat golv. Jag är helt slut. Fattar inte hur kvinnorna som är ensamstående har tid och ork till detta ståhej. Men nu är det iallafall klart! Gud så skönt det känns.


7 dagar kvar!!!

En trevlig dag

Har varit en trevlig dag. Städat och plockat hela dagen, sen bar det iväg till Madde & Tito. Vi käkade tacos och jag hade bakat en kladdkaka. Så jag stannade kvar där och såg despret osv medans Johannes, Tito och Loke åkte hem till oss. 

Imorgon ska jag fortsätta städa, måste fixa sänger till mamma & pappa också. Gud som jag saknat dom!

Nedräkning: 8 dagar kvar!!!

IPU analys

Idag ska jag göra en IPU analys. En profil analys och en drivkraft analys. Sen ska jag träffa denna herre som skickat mig detta så ska vi gå igenom detta i 1,5 timme!!! Haha, låter helt galet men vi får väl se vad detta ger. 

Detta är alltså en analys jag ska genomgå för jobbet jag ska börja med. Spännande!

Plask plask

Sötaste badpojken! :) 

Sen skulle de drickas "kaffe". Haha!



Saker ni kanske inte visste...

Det kryper på hela min kropp. Tog precis bort en fästing från Tratten. GUD SÅ VIDRIGT. Småkryp är bland det vidrigaste jag vet. Uuuh! Får fan ta å byta underlakan i sängen. Dom vi har nu är svarta och svala i satin. Perfekt för sommarens värme, MEN man ser inte kryp som Tratten drar in. Så nu måste vi byta. 


Saker ni kanske inte visste om mig
* jag är jätte höjdrädd! (blev lite vimmelkantig när jag och Johannes stod vid slussarna).
* jag är rätt så allmänbildad (enlig mig själv iallafall, haha)
* jag har en zoocertifikat som gör att jag skulle kunna öppna min egen djuraffär om jag vill.
* har även traktorkort som den bonde man är. Haha
* är besatt av ögonbryn (jävla Andrea som smittat mig)


Förövrigt har jag varit på Lernia idag. Måste gå där fram till den 25e maj då jag börjar mitt nya jobb. Känns ju lite segt men jag måste ju. Ikväll blir det träning igen, lika så imorgon och på onsdag. Härligt det ska bli!


Fotograferat











Som man har sett ut...

Som man har sett ut ;)
Här hade man ju väldigt fint hår. Orange, rött och rosa(?).
HAHA

Kramsjuk

Puh vilken dag.


Kvällen har spenderats hos Madde & Tito, dom hade barnvänlig inflyttningsfest och det passade ju oss galant. De bjöds på mat och efterrätt. Mums. Va verkligen jätte gott. Sen fick man ju springa efter herr bus HELA tiden. Han skulle öppna ytterdörren, pilla på datorn, hoppa i sängen, sopa, leka med glasflaskor och mycket mycket mer. Sen plockade Elvira fram sitt tåg och då blev de en massa lek med alla barnen. Loke skulle krama och pussa på alla tjejer som var där. Han var ju ensam kille så han såg väl sin chans? ;) Haha.


Så nu har han slocknat och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Johannes stannade kvar så får väl slå på en film kanske :) 



Fotograferat












Fullt upp

Jag och finaste Loke!
Nu håller jag på att göra iordning mig inför dagens bravader. Ska på swap meet i Mellerud idag och ikväll ska vi till Madde & Tito. En heldag med andra ord.

Mobil bilder

Gud. Min mage! Jag har nämligen inte haft tid att äta de sista. Senaste jag åt var frukost igår morse, åt en bit kladdkaka igår när Emelie & Kicki var här men sen har det lixom inte blivit av och imorse hade vi inget smör så blev ingen frukost för min del då heller. Men nu, har vi ätit tacos och min mage sprängs!

(mobil bild)
(mobil bild)
Detta får jag stå ut med dag ut och dag in. Haha ;)
Nu ska vi dra på hemmakväll och hyra film & köpa godis. Mums!

Undra om man . . .

Så himla skönt att kunna sitta ute i solen fram till åtta utan att frysa. Jag och Andrea skulle fira mitt nya jobb på Strandgatan ikväll. Blev en tidig hemgång, men de va lika bra. Är as trött idag.

Funderar på om jag ska skriva ut här eller inte vad jag ska göra den 19e. Hmm. Ni är ju allt bra nyfikna, det vet jag ju ;)

Imorgon är det fredag vilket betyder att det är en dag mindre tills jag får träffa mina föräldrar igen!!! Underbart.

Fotografi tips

Jag älskar att fota blommor. Don´t know why. 


Men här kommer ett litet tips, för den som inte visste. Om man ska fota blommor. Fota inte uppifrån. Skit tråkigt verkligen. Gå istället ner på knä eller ligg ner och fota. Bilden blir så mycket bättre. Som här



Nu är ju detta en sketen maskros så den är ju inte speciellt rolig i sig. Men ni kanske fattar ändå? :) 

Sen kan man även ändra fokus och bilden blir helt annorlunda. Som här


När ska man sluta?

Satt på familjeliv.se och små surfade. Kom in på några forum och kikade.

När ska man sluta med kvällsvällingen?

Loke har inte druckit välling på JÄTTE länge. Han slutade nog när han var lite över året. Hur har ni gjort? Dricker era barn fortfarande välling? Flaska eller pipmugg?

Sen kom jag och tänka på, är det DÄRFÖR han vaknar på nätterna? För att han är hungrig? Tål att tänkas på . . .

Variation ?

Blir ju inte mycket av variation vid middags bordet här hemma känns det som. Dock beror det ju på mig. Är ju väldigt kräsen när det gäller mat. Äter varken fisk, kyckling, helst inte ris och helst inte pasta. Haha. Så blir väääldigt mycket kött, potatis och korv. En normal vecka här hemma består oftast av detta : 

Måndag - korv i ugn med potatismos
Tisdag - uppstekt korv med potatis, köttbullar och ägg
Onsdag - biffstroganoff
Torsdag - biff och potatis
Fredag - Tacos
Lördag - hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis
Söndag - korvstroganoff

Som ni ser är det väääldigt mycket potatis, vi köper nog 3-4 kg i veckan. Helt galet egentligen.



Foto







Vad händer idag då

Solen skiner och värmen kommer. Men vad ska man hitta på en dag som denna?
Fått reda på att jag måste fortfarande gå på mötena på Lernia tills jag börjar jobba. WHY? Varför ska jag gå dit och lära mig söka jobb när jag har ett jobb? Helt sanslöst.

Ska bli så härligt att gå till jobbet varje dag. Hoppas jag kommer trivas med mina jobbarkompisar, det gör ju väldigt mycket. Men jag är nog en rätt så öppen person och har lätt för att prata så det borde inte vara några problem. Åh, äntligen börja spara pengar igen och kanske kan köpa lite mer saker till lägenheten och till Loke. Mmm, längtar!

Borde ut och fota idag. Kanske man ska passa på?

Vilken dag!

Tack tack tack för alla gratulationer :) Känns verkligen hur bra som helst och jag har nog inte riktigt fattat det än. ÄNTLIGEN ska jag få en bra och stadig inkomst. Men jag har ju verkligen lagt manken till också. Så ni som sitter hemma och är arbetslösa, det finns en chans! Jag sökte minst 5 jobb i veckan. Och det gav ju resultat :) Woho.


Ang. Johannes jobb så hörde dom aldrig av sig idag som dom lovat, så antar att det inte blir av. Men dom hade intervjuat 30 personer till en tjänst så. Men vi hoppas att han kommer till SAAB igen :) Det är ju det han vill.


Har precis kommit hem från Kappahl, extra jobbade där ikväll för inventeringen. Alltid bra med extra pengar :)
Men nu ska jag snart hoppa i säng. Är en dag imorgon med :)

JAAAAAAAAAAAAA!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Jag fick jobbet. Börjar den 24e maj. Fy fan va jag är bra!

Panik, det är bara två veckor kvar!

Sitter som på nålar, spänd av förväntan på det samtal som aldrig tycks komma. NÄR FAN SKA DOM RINGA? Jag vill ju veta, helst för 3 timmar sedan.

Idag blev allt klart för "det hemliga uppdraget" i maj. Som faktiskt bara är om 2 veckor! Herregud, två veckor! Nu fick jag lite små panik.

Längtar tills nästa vecka, då kommer mina föräldrar på besök! :)

Finns faktiskt trevligt folk på AF

Idag skulle jag ringa Arbetsförmedlingen och göra en uppföljning i mitt arbetssökande. Var tjugo minuter i kö tid och det var tjugo minuter kvar tills de skulle stänga för dagen. Kom fram till en jätte trevlig tjej, när jag rabblade upp alla jobb jag sökt sen den 8/3 trodde jag hon skulle svimma. 43 jobb hade jag sökt! Haha. Man hörde verkligen hur glad hon blev och sa "det är verkligen roligt när såna som du ringer in, du kommer få ett jobb det är jag 100% säker på". 


Men imorgon, då får vi se. Om jobbet är mitt eller inte! Men det är såklart mitt, eller hur ;)


Haha, har ju glömt att berätta om intervju två. Kommer dit, får en tvskärm i knät. Ska kolla på en film. Jaha? 
Är en skåning i 50års åldern som förklarar om en dammsugare. NEJ! Det var ett sälj jobb. Ni vet dom där dyra dammsugarna som kostar 40 tusen styck? NOWAY!

Ni glömmer väl inte?

Ni glömmer väl inte att kolla på Håkans Bar ikväll? Marcus ska ju vara med ;) Haha.

Imorgon blir det en spännande dag :) Ska jobba på Kappahl på kvällen. Va TVÅ år sedan jag jobbade sist. Helt jävla otroligt. Kom ju på för ett tag sen att Loke fyller år om två månader!!! Herregud. Det är ju snart. 

Loke har verkligen varit ÖVERALLT idag. Han hoppade i sängen som en galning och skrek "mamma hoppa, mamma hoppa". Haha, skulle jag hoppa i sängen skulle den gå sönder försökte jag förklara. Sötunge. 

Åh, imorgon får jag reda på om jobbet är mitt. Samma med Johannes. Så imorgon ska vi verkligen sitta och vakna telefonen hela dagen.

Första, avklarad!

GUUUUUD! När jag kom dit fick jag sitta ner och vänta. Han som är "chef" för uthyrningsföretaget kläcker då ur sig att intervjun ska hållas på engelska. Damn it. Jag skulle tränat lite innan. Satt där och babbla på jag. Haha.

Sen blev det engelska test via dator. Hade 70% rätt, va ju inte så jätte bra kan jag tycka. Well well, de skulle höra av sig imorgon om jag fick jobbet eller inte.

En annan rolig sak, Johannes ska på intervju idag med!!! :) Ett jobb han inte ens sökt. Haha.

Så nu händer det grejer!


Tack alla för lyck önskningarna! :)

Naturligt är bäst!

Nu är jag redo för intervjun. Den naturliga "looken" är bäst. Enbart målat ögonbryn och pytte lite mascara.

(gud va långt hår jag fått)

Men va trevligt!

Fan va trevligt. Råkade prata med Madde för länge i telefonen igår (1,5 timme) så kom inte i säng förns tolv tiden. Tro ni inte på fan att karln råkar väcka mig halv två när han försöker "smyga" in i sängen? Sen vaknade såklart Loke kl sex och ville lägga sig brevid mig och sen ringde väckaren klockan sju. Trevligt, mycket trevligt.

Nu ska jag göra iordning mig för dagens första intervju. Ska bara svälja några koppar kaffe först!

Den årliga grillningen

Idag var det dags, för den årliga vår grillningen vid kyrkan. Underbart väder och god mat!
grillning 2007
grillning 2008
grillning 2009
grillning 2010!
Vi har haft det som tradition sedan 2007. Mys pys! :)
Imorgon har jag mina två intervjuer. Jag är riktigt nervös. Måste hoppa in i duschen och fixa lite så jag slipper allt imorgon bitti. Ska ju faktiskt vara i Uddevalla innan tio så blir en tidig morgon imorgon.

Påfrestande

Har kommit på mig själv att vara rätt påfrestande som vän. Alltså jag kan ringa mina närmsta vänner flera gånger om dagen, bara för att prata. Har egentligen inget att säga. Tror nog att det kan vara påfrestande. Men ska man sluta ringa eller är det roligt när jag ringer? Hmm.

Annars är jag en rätt bra vän, skulle jag tro. Lyssnar och ger stöd, tröstar och ger råd. Fan, jag är en jävligt bra vän. Dock lite påfrestande ;)

Hur göra sen?

Var rätt ensam i elljusspåret denna lördagkväll. Joggade/promenerade 2,5 km på 15min. Vet inte om det är bra eller dåligt, har ju bara mig själv att tävla mot. Så var rätt nöjd faktiskt. Måste bara fixa min mp3, inte så jättekul att springa utan musik kan jag säga.

Mätte & vägde mig i fredags. Står still på mina 76,5-77 kilo. Har gjort det i typ 1,5 månad nu. Så om jag vill gå ner mer måste jag öka tempot tror jag. Har iallafall förlorat ytterligare en cm, men det är på en månad. Rätt lång tid. Men har väl nått "kulmen" nu så att säga.

Mitt simkort är ju snart slut med, så i mitten på maj blir det ingen mer vattengympa. Hur ska jag göra då tro? Springa nångång i veckan och gå upp till svärföräldrarna och låna deras gym kanske?

GIGANTISKA!

Idag har jag och Andrea sett en bra film, "the backup plan" med Jennifer Lopez. Den va riktigt bra iallafall! :) 

Kvällens snyggaste kommentar "dina ser ut som prinskorvar och jag har bullens". HAHA!
Jag har helt plötsligt sett att jag har gigantiska händer. Jag har ioförsig gigantiska fötter också men det är inget som stör mig egentligen. Men för några dagar sedan märkte jag dessa enorma händer som sitter på min handled. Man ska ju inte jämföra, men om jag jämför mina med Andrea´s så ÄR dom verkligen enorma.


TITT!