Är det värt de?

Fick min lönespec idag. Vet inte om jag har för höga krav därför tänkte jag vända mig till er, mina läsare.

Hur mycket mer än akassan bör man tjäna för att det ska vara värt det? Om man räknar bort bensinpengar + parkeringspengar tjänar jag 3000kr mer än akassan. Är det verkligen värt det?


Kommentarer
Postat av: Emmelie

Rent spontant skulle jag känna att det inte var värt det ekonomiskt.

Samtidigt så är det ju bra att kunna visa på att man jobbat och inte bara gått hemma om du vill söka ett annat jobb. Erfarenheten och viljan att testa olika saker väger nog högt hos arbetsledare..



Men riktigt trist att endast tjäna en halv månadshyra mer på ett jobb än att gå på a-kassa..

2010-07-22 @ 13:54:12
Postat av: Sandra

Jag håller med Emmelie.... men som du skrev tidigare så blir man ju lite lat av att "bara" gå . Jag har aldrig gått på a-kassa eller liknande och ibland känns det som om man bara jobbar och jobbar och inte hinner med nånting annat (och jag har ju inte ens några barn att ta hand om) men i det långa loppet blir man nog lyckligare som människa om man gör nånting mer än "bara" gå hemma. Det ena jobbet kan ju leda till något annat =)

2010-07-22 @ 15:26:44
URL: http://lolabambola.blogspot.com
Postat av: Anonym

Postat av: Mikaela

Du får ju tillbaka en del på skatten sen.. Sen kan man ju alltid söka jobb medan man jobbar. Tänk på det om du skulle säga upp dig, då får man inte stämpla på 3 månader och det är det nog inte värt om man har famolj. Lycka till kram

2010-07-22 @ 21:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0