Hur fan kan man vilja leva på soc?

Ja, vad säger man. Har inte mycket fritid nu när man jobbar heltid.

Kliver upp 05.45 varje dag och kommer hem 17.30. Så blir ju inte speciellt mycket tid över. För när man kommer hem ska det lagas mat, ätas och plockas undan. Sen är klockan alldeles för mycket och då är det dags för sängen.

Men gud så lat man var då man gick hemma också. Segade på hela dagen och dagarna bara gick utan att man gjorde ett skit. Så då är jag faktiskt hellre på jobbet 8 timmar om dagen och tjänar pengar. Fattar inte hur folk kan vilja gå hemma och leva på soc hela livet? Kan ju inte va kul, leva på minimum och aldrig göra något extra. Bara gå hemma och släpa benen efter sig.

Hade sjukt ont i ryggen igår, men jag har ju en sån underbar make så han masserade mig jäääätte länge igår och vet ni vad, det är mycket bättre idag! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med dig, förstår inte heller hur man vill gå på soc. frivilligt.

Vad jobbar du med förresten? :)

2010-07-21 @ 13:09:47
Postat av: Rosanna

Skaffa en spikmatta, dom hjälper mot ömma ryggar, jag tycker dom är skön bara man slappnar av...

2010-07-21 @ 18:12:52
URL: http://mylifeislikeahappyrose.blogspot.com
Postat av: 08

Du kanske kan ta och prata med var och en av alla som lever på soc?! så kan du se hur ''fan'' man kan leva på soc. vissa har blivit så pass rövknullade under hela sitt liv så att man helt enkelt aldrig blir accepterat på en arbetsplats eller ute isamhället.! Inte ens om man är en laglydig person som aldrig skadat en fluga. Men tyvärr är det såhär i samhället. Man vill att vissa inte ska vara ett skit. så där har du svaret på hur fan man kan vilja leva på soc. Man har inget val i slutändan

2011-09-17 @ 16:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0